Δημοφιλής ανάρτηση koulislefkada Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Τζο, ένας αθλητικός τύπος, ήθελε από καιρό να πάρει ένα μοτοσακό. Όσπου μια μέρα η τύχη τον βοηθά και πέφτει πάνω σε ένα ξεπούλημα. Μια Harley πουλιώταν σε τιμή ευκαιρίας. Το μηχανάκι, αν και ήταν 10 χρονών, φαινόταν πιο καλό κι από καινούργιο. Άστραφτε από γυαλάδα σαν να είχε μόλις βγει από το εργοστάσιο και ο Τζο το αγόρασε αμέσως. Δεν παρέλειψε όμως να ρωτήσει τον πωλητή πως κατάφεραν να το κρατήσουν σε τόσο καλή κατάσταση ύστερα από δέκα χρόνια. “Κoiτα”, του λέει ο πωλητής, “είναι πολύ απλό. Όταν το μοτοσακό το έχεις έξω και πρόκειται να βρέξει άλειβε τα μέρη χρωμίου με βαζελίνη, για να τα προστατέψεις από τη βροχή.” Μάλιστα του έδωσε ένα βαζάκι με βαζελίνη. Εκείνο το ίδιο βράδυ η Σάντρα, φιλενάδα του Τζο, τον συνάντησε για να πάνε μαζί στο σπίτι της και να τον γνωρίσει στους γονείς της. Φυσικά πήγαν εκεί καβάλα στο μηχανάκι του. Την ώρα που προχωρούσαν να μπουν στο σπίτι, η Σάντρα σταματά και του λέει: “Πρέπει να σου πω κάτι για την οικογένειά μου. Στο τραπέζι, στην ώρα του φαγητού δεν μιλάμε καθόλου. Στην πραγματικότητα ο πρώτος που θ ‘ανοίξει το στόμα του και πει το παραμικρό πρέπει να πλύνει τα πιάτα.” “Κανένα πρόβλημα” της λέει και προχωρούν στην είσοδο. Μόλις μπαίνουν, ο Τζο μένει εμβρόντητος. Εκεί μπροστά τους, στη μέση της σάλας, είναι μια μεγάλη στοίβα από άπλυτα πιάτα. Πιο πέρα, στο διάδρομο άλλα πιάτα στοιβαγμένα στα σκαλοπάτια. Στην κουζίνα ακόμη μια πελώρια στοίβα. Όπου κι αν κοιτάξει σωροί από βρώμικα πιάτα. Κάποια στιγμή, κάθισαν στο τραπέζι να φάνε και πράγματι δεν ακούγεται κιχ. Καθώς περνούσε η ώρα ο Τζο αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Γέρνει λοιπόν προς τη Σάντρα και τη φιλάει. Κανένας δεν βγάζει μιλιά. Συνεχίζει λοιπόν να την πασπατεύει. Δεν έβγαλε κανείς μιλιά! Οπότε σηκώνεται απάνω, τη βουτάει, τη γυμνώνει σχίζοντας τα ρούχα της, τη ρίχνει πάνω στο τραπέζι και εκεί μπροστά στους γονείς της την κανονίζει. Η κοπέλα του είναι αλαφιασμένη, ο πατέρας εμφανώς έχει αλλάξει χρώματα και η μάνα κυριολεκτικά αναστατωμένη και τρομαγμένη, αλλά κανένας δε βγάζει λέξη. Ο νεαρός κοιτάει τη μάνα, την βρίσκει να έχει μια κορμάρα ελκυστική, κι όπως είχε πάρει φόρα τη βουτάει τη διπλώνει πάνω στο τραπέζι και δείχνει την εκτίμηση του στη θηλυκότητα της με πολλούς τρόπους. Τώρα η κοπέλα του γίνεται έξω φρενών, ο πατέρας βράζει στο ζουμί του, αυτό αλλά ακόμη και τώρα δε βγάζουν τσιμουδιά. Όπου ξαφνικά ακούγεται μια εκκωφαντική βροντή και αμέσως ακολουθεί βροχή. Ο Τζο θυμάται το μηχανάκι του κι αμέσως τραβάει από την τσέπη του το βάζο με τη ΒΑΖΕΛΙΝΗ. Μόλις το βλέπει ο πατέρας πετάγεται φωνάζοντας: “Σταμάτα, γαμώτο… Θα τα πλύνω εγώ τα κωλοπιάτα!” 36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Like επιπλέον επειδή επιτέλους διαβάζουμε ανέκδοτο που δεν είναι 2 γραμμές.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ παλιο οσο και οι Harley 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 'Εχουμε μια ηλεκτρική σκούπα που ο άντρας έχει λυσσάξει να την ξεφορτωθούμε. Μια λέει ότι πιάνει χώρο στην αποθήκη, την άλλη ότι την φοβάται το παιδί (οκ, αυτό ισχύει), πως κάνει πολλή φασαρία κλπ. Σήμερα μου λέει: -Να την πετάξουμε τη σκούπα, δε ρουφάει καθόλου. -Μια χαρά ρουφάει, λέω εγώ. -Πως ρουφάει? -'Οπως εγώ -Δηλαδή καθόλου. -Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και τη σκούπα? -Ποιά? -'Οτι η σκούπα ρουφάει τα βρώμικα ενώ εγώ τα καθαρά. Προσπαθώ λοιπόν να σκεφτώ τι comeback θα μπορούσε να είχε κάνει, γιατι μετά είπε "καλά, πάω να πιώ καφέ" και μου χάλασε τη ροή. Επρεπε να σου πει "συνεχισε ετσι και σε λιγο καιρο θα πιανεις και συ χωρο στην αποθηκη" η "Φευγω για καφε τωρα, και μετα παω στα μαγαζια να δω τις καινουργιες σκουπες που ναι πιο λεπτες, δε κανουν θορυβο και ρουφανε καλυτερα" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 "Φευγω για καφε τωρα, και μετα παω στα μαγαζια να δω τις καινουργιες σκουπες που ναι πιο λεπτες, δε κανουν θορυβο και ρουφανε καλυτερα". Πιστεύεις οτι γυρίζοντας σπιτι, η πόρτα θα ειχε ακομα την ιδια κλειδαριά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 . Πιστεύεις οτι γυρίζοντας σπιτι, η πόρτα θα ειχε ακομα την ιδια κλειδαριά; Δε ξερω, αλλα το σπιτι θα ηταν καθαρο. Και η κοπελα περιμενε comeback.."αγαπη μου, νομιζα οτι ειπες cum and come back" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τι θα γινοταν η Ντορα Μπακογιαννη, Av αλλαζε φυλο;;; Ντορος 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ο star επανέφερε το θρεντ σε τάξη επιτέλους. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 2 Φίλοι συζητούν... - ρε ξέρεις τι δώρο μου πήρε η γυναίκα μου? - τι σου πήρε ρε μαλάκα? - επειδή είμαι πολύ ερωτικός, μου πήρε ενα βρακί Ρομπέρτο Καβλιάρι !! μετά απο 3 μέρες πάνε πάλι για καφέ... - Ρε συ, και εμένα η γυναίκα μου μου πήρε βρακί δώρο, συνεννοημένες ήταν μάλλον! - έλα ρε... τι βρακί? - Κάλβιν Κλάνι.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τι θα γινοταν η Ντορα Μπακογιαννη, Av αλλαζε φυλο;;; Ντορος φοβαμαι τι σου συνεβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 φοβαμαι τι σου συνεβει; Κάποια στιγμή, εκει κοντά που ο ανθρωπος κλείνει τα 12-13 έτη, αναθεωρει κάποια πράγματα, απομυθοποιει κάποια άλλα, νιώθει πιο σίγουρος για κάποια τρίτα κτλ Μην την ψάχνεις, θα το νιώσεις και εσύ κάποτε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 basika καλύτερα επρεπε να λεει τι θα γινοταν αν η Ντορα Μπακογιαννη, αλλαζε φυλο;;; Ντορος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει πεσει πολυ το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 επεσε; χτύπησε πολυ; ειναι άσχημα; σε ποιο νοσοκομείο το εχετε; εκει που ελεγες πως δεν παει πιο χαμηλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει πεσει πολυ το thread Τα έχω πει σελίδες πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις