papoys1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος ανώνυμος ανεβάζει στο ιντερνετ κάποια σκέψη του ή ανέκδοτο σε διάλογο. Επειδή δεν έχει τις γνώσεις δανείζετε μία εικόνα από κάπου αλλού και εκεί στήνει το διάλογο. Όλοι γνωρίζουμε και αρχίζουμε τα διαβάζουμε από αριστερά αλλά στην προκειμένη περίπτωση η φωτογραφία ήταν έτσι και έπρεπε να αρχίσει από δεξιά οπότε απλά έβαλε λίγο πιο πάνω την πρώτη φράση του άνδρα που υποτίθεται μιλάει πρώτος. Το ανέβασε έτσι το ανέκδοτο έγινε viral με αυτό τρόπο και έμεινε. Και εγώ έτσι το βρήκα έτσι το ανέβασα.Αν το έφτιαχνα πιθανά θα το έφτιαχνα με τον σωστό τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braxamiotis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η βαθμολογια της Super League απο τον #skai #aokpao 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν εγώ λεω οτι υπάρχουν κατάσκοποι του Ολυμπιακού μέσα στον Παναθηναϊκό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ανοιξτε την πορτα να σας πουμε για τον Σωτηρα Ιησού Χριστό αλλιως θα πουμε στη γυναίκα σας οτι την κερατωνετε.-Μαρτυριάρηδες του Ιεχωβά 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 συναντιουνται δυο πατατες στον δρομο -ρε συ, ειδα την γυναικα σου να χαμουρεύεται με την ντοματα χτες -πωωω θα τηνγανισω την πουτανα τουαλετα (ειναι keyword για να βρισκω αργότερα αυτα που βγαζω στην τουαλετα) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κομμένες οι τηγανητές πατάτες είπε ο γιατρός. Ήμαρτον, ποιος τις τρώει ολόκληρες ; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 - Μα τι ωραίο στήθος που έχεις ρε κορίτσι μου- Αλήθεια? Σου αρέσει τόσο πολύ? - Ισπανιζει στις μέρες μας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 -100 εκει ? -Οχι 50 -Γιατρε εσας πηρα συγνωμη 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 -Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις γκόμενα άστεγη? -Την αφήνεις με το αμάξι όπου θέλεις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 'Εχουμε μια ηλεκτρική σκούπα που ο άντρας έχει λυσσάξει να την ξεφορτωθούμε. Μια λέει ότι πιάνει χώρο στην αποθήκη, την άλλη ότι την φοβάται το παιδί (οκ, αυτό ισχύει), πως κάνει πολλή φασαρία κλπ. Σήμερα μου λέει: -Να την πετάξουμε τη σκούπα, δε ρουφάει καθόλου. -Μια χαρά ρουφάει, λέω εγώ. -Πως ρουφάει? -'Οπως εγώ -Δηλαδή καθόλου. -Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και τη σκούπα? -Ποιά? -'Οτι η σκούπα ρουφάει τα βρώμικα ενώ εγώ τα καθαρά. Προσπαθώ λοιπόν να σκεφτώ τι comeback θα μπορούσε να είχε κάνει, γιατι μετά είπε "καλά, πάω να πιώ καφέ" και μου χάλασε τη ροή. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσουξε αυτό... Τι να πει ο έρμος, τον ισοπέδωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μπα, δεν είναι αυτό. Απλά δεν του αρέσουν καθόλου τα αστεία μου και κάνει ο,τι μπορεί να μην μου δίνει τροφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε καταλαβαίνω... Μου 'ρθε και απάντηση: Τα βρώμικα έχουν την νοστιμιά... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από DhZou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 'Εχουμε μια ηλεκτρική σκούπα που ο άντρας έχει λυσσάξει να την ξεφορτωθούμε. Μια λέει ότι πιάνει χώρο στην αποθήκη, την άλλη ότι την φοβάται το παιδί (οκ, αυτό ισχύει), πως κάνει πολλή φασαρία κλπ. Σήμερα μου λέει: -Να την πετάξουμε τη σκούπα, δε ρουφάει καθόλου. -Μια χαρά ρουφάει, λέω εγώ. -Πως ρουφάει? -'Οπως εγώ -Δηλαδή καθόλου. -Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και τη σκούπα? -Ποιά? -'Οτι η σκούπα ρουφάει τα βρώμικα ενώ εγώ τα καθαρά. Προσπαθώ λοιπόν να σκεφτώ τι comeback θα μπορούσε να είχε κάνει, γιατι μετά είπε "καλά, πάω να πιώ καφέ" και μου χάλασε τη ροή. Άρα θες κι εσύ πέταμα, όπως κι η σκούπα, αφού δεν κάνετε τη δουλειά σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 'Εχουμε μια ηλεκτρική σκούπα που ο άντρας έχει λυσσάξει να την ξεφορτωθούμε. Μια λέει ότι πιάνει χώρο στην αποθήκη, την άλλη ότι την φοβάται το παιδί (οκ, αυτό ισχύει), πως κάνει πολλή φασαρία κλπ. Σήμερα μου λέει: -Να την πετάξουμε τη σκούπα, δε ρουφάει καθόλου. -Μια χαρά ρουφάει, λέω εγώ. -Πως ρουφάει? -'Οπως εγώ -Δηλαδή καθόλου. -Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε μένα και τη σκούπα? -Ποιά? -'Οτι η σκούπα ρουφάει τα βρώμικα ενώ εγώ τα καθαρά. Προσπαθώ λοιπόν να σκεφτώ τι comeback θα μπορούσε να είχε κάνει, γιατι μετά είπε "καλά, πάω να πιώ καφέ" και μου χάλασε τη ροή. Let's put 20'' on the clock - that's why a BJ from the vacuum worths $50 more ο επόμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις