dimitrisOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δύο παππούδες με Αλτσχάιμερ βρίσκονται στην παραλία.Καθώς περπατούν λέει ο ένας:- Πάω να πάρω ένα παγωτό.- Πάρε μου κι εμένα ένα, του λέει ο δεύτερος.- Ρε φίλε, ευχαρίστως να σου πάρω, αλλά πώς να το θυμηθώ;- Θα το λες συνέχεια από μέσα σου.- Έγινε, τι παγωτό θέλεις;- Κρέμα - φράουλα. Φεύγει λοιπόν ο ένας για να πάρει τα παγωτά και καθώς προχωράει μονολογεί:- Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα...Καθώς έχει ήδη απομακρυνθεί του φωνάζει ο άλλος :- Πες τους, σε παρακαλώ, να βάλουν και λίγη σαντιγύ.- Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ.- ...και λίγο σιρόπι... ακούει μετά από λίγο.- Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι.Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι...Μετά από κανένα μισάωρο τέλος πάντων επιστρέφει κρατώντας δύο τυρόπιτες.- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; ρωτάει ο πρώτος, φανερά εκνευρισμένος.- Οι τυρόπιτες που ζήτησες.- ΚΑΙ Η COCA-COLA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 - Ο γυναικολόγος είπε δεν μπορώ να κάνω σεξ για 2 βδομάδες... - Και ο οδοντίατρος γλυκιά μου τι είπε...; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μου λέει η γκόμενα:-Θέλω να με κάνεις να ουρλιάξω μόνο με τα δυό σου δάχτυλα.-Και συ τι έκανες?-Της τα κάρφωσα στα μάτια.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Η πρωην μου είναι ρομαντική και μου στέλνει γράμματα αντί να με πάρει τηλ. Να τώρα μου ρθε ένα γράμμα της που λέγεται "ασφαλιστικά μέτρα"! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μου λέει η γκόμενα: -Θέλω να με κάνεις να ουρλιάξω μόνο με τα δυό σου δάχτυλα. -Και συ τι έκανες? -Της τα κάρφωσα στα μάτια.. Αυτό έχει πλάκα, αν αφού το διαβάσει κάποιος, κοιτάξει αμέσως μετά το avatar σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 τα τελευταία 100 "ανέκδοτα" έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 120 γατάκια (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πάει ένας νταλικιέρης σε ένα μπουρδέλο, βγαίνει μια ψηλή ξανθιά γκομενάρα. Τη ρωτάει: - Για 50 ευρώ τι κάνεις; - Για 50 ευρώ κάνω ότι θέλεις μωρό μου! - Ωραία, ντύσου κι έλα εξω να ξεφορτώσεις το φορτηγό.. 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Αν η Πάολα τραγούδαγε νησιώτικα θα τη λέγαμε σκυλόψαρο; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Είχε αναφερθεί 3-4 σελίδες πίσω.. και ως συνήθως, μια κρυόπλαστη ψυχή δεν το έπιασε.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν η Πάολα τραγούδαγε νησιώτικα θα τη λέγαμε σκυλόψαρο; Δε χρειάζεται να τραγουδάει νησιώτικα. Πάλι σκυλόψαρο μπορείς να την πεις: Από εμφάνιση, σκυλί κι από φωνή, ψάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Είχε αναφερθεί 3-4 σελίδες πίσω.. και ως συνήθως, μια κρυόπλαστη ψυχή δεν το έπιασε.;ρ Χα. Η απόδειξη ότι είχα απόλυτο δίκιο. Πάρτε τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Χα. Η απόδειξη ότι είχα απόλυτο δίκιο. Πάρτε τα. Ηχητικά το ίδιο ινη.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Χα. Η απόδειξη ότι είχα απόλυτο δίκιο. Πάρτε τα. είχες γράψει τον Χρήστο με Ι όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 είχες γράψει τον Χρήστο με Ι όμως... Και με τους δύο τρόπους γράφεται και είναι σωστό. Το θέμα είναι ο τονισμός (όνομα vs θεότητα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 link or it didn't happen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις