theoritikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 rereception δουλευε, εφηγε χτες, σε καποια φαση κατι λεγαμε και της κανω re ce ption τα πουλας αυτα; Γ Ε Λ Α Σ Ε σε καμια 10αρια μερες θα ξερω εαν θα γινει γαμος η οχι, φυσικα και ειστε καλεσμενοι ε αν και στην αρχη δεν της αρεσαν και εκανε πως ξυνιζει αρχισε να κανει και αυτη τετοια Pun, οποτε νομιζω ειναι καλο σημαδι, την χαλασα αλλα ειναι καλο σημαδι ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΓΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΡΩΓΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ anyway you two get a room asap!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατί οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ αναστενάζουν και λένε πάντα ααααα αααααααα ααααααααα Γιατί δεν θα μάθουν ποτέ ολόκληρη την αλφαβήτα του σεξ Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από NikosKallithea 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε μολις τωρα αυτο μπηκα να ποσταρω χαχαχαχα Που μπαινετε και τα βλεπετε τα ανεκδοτα, να σας προλαβαινουμε και εμεις;; Τα πρωτα 30 χρονια της παιδικης μου ηλικιας τα περασα ανεμελα. (@ρκας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ? Όταν το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο Nτε Τζανέιρο χτυπήσει παλαμάκια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 εχετε βιβλιο για τεμπελιδες;; ναι στο βαθος 3 η πορτα δεξια Φερτο εχετε βιβλιο για εκρηκτικα;;; ναι στο βαθος στο δευτερο ραφι ελα χασαν ναι για σας μηπως εχετε βιβλια για δεινοσαυρους;; να επιτελους και ενα φυσιολογικος ανθρωπος. Ναι κυριε μου στο βαθος στο πρωτο ραφι εχουμε βιβλια για ολους τους δεινοσαυρους Ω να στε καλα.Ελα Τ ΡΕΞ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Έχετε βιβλία για τον star12? Νε 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο είναι το αντίθετο του κροκόδειλου; Γενναίο ασπράδι 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το επίπεδο έχει πέσει πολύ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το επίπεδο έχει πέσει πολύ... https://youtu.be/S60FeHOw5fM?t=19m35s 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 -Ξερεις αγγλικα;-Απταιστα!-Τι σημαινει president ?-Προεδρος.-Και resident?- ροεδρος. (star) 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 -Ξερεις αγγλικα; -Απταιστα! -Τι σημαινει president ? -Προεδρος. -Και resident? - ροεδρος. (star) μπα. δε τον πιανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 -Εγω στην θεση σου θα της ελεγα να παει να γ@μηθει η κ@ρι@ολ@ -Εισθε σιγουρα συμβουλος γαμου ? -Εχετε βιβλια για φετιχιστες ? -Φυσικα -Να τα γλυψω λιγο ? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 -Εχετε βιβλια για φετιχιστες ? -Φυσικα -Να τα γλυψω λιγο ? ...να τα μυρίσω θα 'λεγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο είναι το αντίθετο της Ομήρου Ιλιάδα ?Ελευθέριου φεγγαράδα -Πατέρα χρειάζομαι λεφτά για γυαλιά δεν βλέπω τίποτα.-Τι είμαι εγώ δηλαδή τράπεζα ?-Ε δεν ξέρω σου είπα δεν βλέπω. -Ο Νίκος έφερε σπίτι 2 κιλά κόκα..-Κάτι πήρε η μύτη μου. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=724887027714265&set=gm.679040675553121&type=3 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokofretas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Πάει η φασολάδα σε ένα μπαρ και λέει Ρε πιάσε ένα ουίσκι. Sorry φιλε, δεν σερβίρουμε φαγητά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις