sokofretas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καθόταν μεσα σε μια μεγάλη παρέα ο Μακης με την Ελένη, αλλά κανένας απο τους φίλους τους δεν ήξεραν για την σχέση τους. Ξαφνικά όμως ένα λάγνο βλέμμα μεταξύ τους τους πρόδωσε και όλοι το κατάλαβαν. Τότε ο χώρος άρχισε να φωτίζεται έντονα... Ηταν πλέον φως φαναρι πήγα στο σουπερμαρκετ για να ψωνίσω σημερα και με ακολουθούσε ένας θαυμαστής απο πίσω μου συνέχεια. είναι γιατι φοραγα φανέλα 4
isay Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Καθόταν μεσα σε μια μεγάλη παρέα ο Μακης με την Ελένη, αλλά κανένας απο τους φίλους τους δεν ήξεραν για την σχέση τους. Ξαφνικά όμως ένα λάγνο βλέμμα μεταξύ τους τους πρόδωσε και όλοι το κατάλαβαν. Τότε ο χώρος άρχισε να φωτίζεται έντονα... Ηταν πλέον φως φαναρι πήγα στο σουπερμαρκετ για να ψωνίσω σημερα και με ακολουθούσε ένας θαυμαστής απο πίσω μου συνέχεια. είναι γιατι φοραγα φανέλα Κρίμα που δεν εχει dislike για το ανεκδοτο 2
j0hnn1e Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Κρίμα που δεν εχει dislike για το "ανεκδοτο" Καλύτερα
xrist0s4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 -Ρε αλήτη την δική μου κόρη βρήκες να ξεπαρθενιάσεις?? -Συγνώμη δεν θα ξανα γίνει!!!! 9
Hellaslover Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 -που το πας το πεπονι; -στη μεντιουμ -να το κανει τι; -να δει το melon μου Σορυ παιδια δε πηγα διακοπες φετος 12
star12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 -που το πας το πεπονι; -στη μεντιουμ -να το κανει τι; -να δει το melon μου Σορυ παιδια δε πηγα διακοπες φετος του χρονου να πας.κανει κακο οταν δεν πας α και τι ειπε μια χελωνα σε μια αλλη χελωνά; αργησα 2
Kenny McCormick Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Στην κιβωτό του Νώε θα ήμουν λιοντάρι και θα καθόμουν στην πόρτα όπως θα περνούσαν τα άλλα ζώα λέγοντας έτρωγα έτρωγα έτρωγα άνετα 5
Hellaslover Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 του χρονου να πας.κανει κακο οταν δεν πας α και τι ειπε μια χελωνα σε μια αλλη χελωνά; αργησα Αν χρειαζομαι διακοπες εγω τοτε με βαση τα ανεκδοτα σου πρεπει και συ να πας καμια 10ετια στη χαβαι να ξεκουραστεις... A, και η μια χελωνα λεει στην αλλη "χελλω"!
theoritikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 του χρονου να πας.κανει κακο οταν δεν πας α και τι ειπε μια χελωνα σε μια αλλη χελωνά; αργησα Για εσένα θα κάνουμε crowdfunding, έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις πολλά και μεγάλα ταξίδια Τι είπε μια χελώνα σε μια άλλη? Τίποτα, οι χελώνες δεν μιλάνε...
diafwnia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 sokofretas Είσαι ο Σταρδώδεκα νουμεροδύο. Έντιτ: Σταρδώδεκα, σε αγαπάμε. 1
theoritikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Έμπνευση του λεπτού. Ποιον κινηματογράφο επιλέγει ο Μπάτμαν όταν πάει στη Δάφνη? Τον Νανα
star12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Αν χρειαζομαι διακοπες εγω τοτε με βαση τα ανεκδοτα σου πρεπει και συ να πας καμια 10ετια στη χαβαι να ξεκουραστεις... A, και η μια χελωνα λεει στην αλλη "χελλω"! ασε εγω.στο δινω το εις για χαβαη με εχοδα δικα σου.και καλες βουτιεσ
sokofretas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 τι λεει ο κοιμισμενος στον ξυπνιο? δεν του λεει κατι, αφου κοιμαται Πάει ένας τύπος σε ένα μπαρ κρατώντας ένα κομμάτι δρόμου (ασφάλτου) στα χέρια, φωνάζει τον barman και του λέει, "βάλε ένα ποτό για μένα και ένα για τον δρόμο…" 3
opera Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που έκλεψε (shoplifted) κάτι από το Amazon.
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που έκλεψε (shoplifted) κάτι από το Amazon. https://www.hackread.com/amazon-suffers-security-breach/
Προτεινόμενες αναρτήσεις