UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 - Ευχαριστώ πολύ, καλή παναγιά να 'χετε - Κι εσείς. την καλύτερη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τις μέρες πριν την κοίμηση της Θεοτόκου έχουμε τα ινσόμνια της Θεοτόκου; νύχτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Σημερα δλδ ριχνουμε μονο παναγιες? Γιατι εγω εχω ριξει και κανα 2 χριστους στο σκυλι που κατουρησε μεσα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μερικά στα Αγγλικά! Why the lumberjack got fired for cutting too many trees? - He saw too much... Whats Forest Gump's wifi password? - 1FOREST1 What do you call a fish with no eyes? - FSH Did you know that graveyards are the most popular place in the world? - People are dying to get there! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 - Μωρό μου..με πήραν τα παιδιά τηλέφωνο και με ρώτησαν αν με αφήνεις να πάω μαζί τους για ποτό.- ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ- Και εγώ αυτο τους είπα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 -Αγάπη μου πιστεύεις ότι πάχυνα; -Hodor... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 -Θες να φτιάξουμε μια μηχανή του χρόνου? -Γιατί να μην την φτιάξουμε φέτος? 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ο Ντιτζεϊ στο μπιτσομπαρο παιζει Τζωρτζ Μαικλ, Πρινς, Μαικλ Τζακσον,Μπαουι. Ηρθε η κοπελα για παραγγελια κι αντι για μπυρα ζητησε κολυβα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 -Αγάπη μου πιστεύεις ότι πάχυνα; -Hodor... δικο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ο άλλος περίμενε το τέλος του καλοκαιριού να μαυρίσει, για να ξυρισει το κεφάλι του και τώρα είναι σαν φρέντο καπουτσίνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 δικο σου? Nah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Γράφει ο άλλος τελευταίο μπάνιο για φέτος. Ευχαριστούμε που μας το υπενθυμίσεις βρωμιάρη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 πωσ λεγεται ο Μπρουσ που πηγε σε ενα νησι? Μπρουσκο τι ειπε ο νωρισ οταν προλαβε το φερυ μποτ?/// αχ στο Τσακ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Είμαι στο τσακ να κάνω seppuku... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 τι ειπε ο νωρισ οταν προλαβε το φερυ μποτ?/// αχ στο Τσακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις