Hellaslover Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έκανα σεξ με Ισπανίδα τουρίστρια και μου είπε πούτσας γκράσιας Εμενα δε μου σηκωθηκε και μου πε de nada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 - Κρίση... - Μεγάλη... - Ρε φίλε, δεν υπάρχει μία πια. - Άστα, μία απο τα ίδια. - Θα πας πουθενά; - 20 μέρες Σαντορίνη, εσύ; - 25 μέρες Μύκονο. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 - Καλησπέρα σας, πουλάτε ταυτότητες; - Ναι, τι θα θέλατε; - Θέλω την (α+β)². - Φυσικά! Ορίστε και η απόδειξη: (α+β)(α+β)=α²+αβ+βα+β²=α²+2αβ+β² 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 -Κατι γυναικάρες διμετρες που κάνουν δυο ωρες να ετοιμαστούν και αργούν.. - Ετοιμαζόμουνα.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 -Εσύ αγάπη μου δεν έχεις ανάγκη. Είσαι πλούσια... -Καλά με κοροϊδεύεις τώρα; -...στα αισθήματα! ( ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ^^ WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 God made the world, the rest is made in China. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Πως λέγεται αυτός που ναι ανεβασμένος στα γιαπωνέζικα ;;; ΣταΧαιτου Τι είπε ο φίλος του Μπέρι στον Μπέρι σε καπια που περνούσε στο δρόμο και ήταν αίσχος????? Κοιτά Χαλί Μπέρι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Είναι Χειμώνας και δυο πλαστικοί χειρούργοι παίζουν σκάκι δίπλα στο τζάκι,στην φωτιά. Όσο περνούσε η ώρα και έπαιζαν έλιωναν. Στο τέλος δεν έμεινε τίποτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Πως λέγεται αυτός που ναι ανεβασμένος στα γιαπωνέζικα ;;; ΣταΧαιτου Τι είπε ο φίλος του Μπέρι στον Μπέρι σε καπια που περνούσε στο δρόμο και ήταν αίσχος????? Κοιτά Χαλί Μπέρι εχεις φετιχ να λες ανεκδοτα με ονοματα ε? συνεχισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 εχεις φετιχ να λες ανεκδοτα με ονοματα ε? συνεχισε Τα ανεκδοτα του σταρ ειναι σα τα σκυλια που γαυγιζουν. Μερικες φορες ειναι καλυτερα να μη τους δινεις σημασια μπας και σταματησουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μπαίνω σε μια τουαλέτα το μεσημέρι κάπου στο κέντρο και βλέπω γραμμένο ένα τηλέφωνο, ένα όνομα και από κάτω τη φράση 'παίρνω πίπες σε ανεργους' και σκέφτομαι ότι το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα έχει περασει πλέον σε άλλο λεβελ.Τι Σουηδιες και μαλακιες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μπαίνω σε μια τουαλέτα το μεσημέρι κάπου στο κέντρο και βλέπω γραμμένο ένα τηλέφωνο, ένα όνομα και από κάτω τη φράση 'παίρνω πίπες σε ανεργους' και σκέφτομαι ότι το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα έχει περασει πλέον σε άλλο λεβελ.Τι Σουηδιες και μαλακιες. ειναι σαφες δειγμα ποσο μας εχει χτυπήσει η κρίση. Ο αλλος πεινά τόσο που για να βαλει κάτι στο στόμα του, κάνει ο,τι μπορεί 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μπαίνω σε μια τουαλέτα το μεσημέρι κάπου στο κέντρο και βλέπω γραμμένο ένα τηλέφωνο, ένα όνομα και από κάτω τη φράση 'παίρνω πίπες σε ανεργους' και σκέφτομαι ότι το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα έχει περασει πλέον σε άλλο λεβελ.Τι Σουηδιες και μαλακιες....παίρνω τηλέφωνο για ραντεβού λοιπόν και μου 'ρχεται με άδεια χέρια! Επανήλθα στην πραγματικότητα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 -χρηστακι που πας; -να ανακαλυψω την αμερικη -μπουφαν να βαλεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις