bade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 -Καπνίζεις? -Δύο πακέτα τη μέρα γιατρέ. -Καλά κάνεις. Η γυναίκα μου έχει περίπτερο. -50 ευρώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Το πρωί τρόμαξα δυο περιστέρια τοσο πολύ που χέστηκαν πάνω μου! - Τι κάνεις εκεί ρε; Σνιφάρεις το αλεύρι;- Μα είναι για όλες τις χρήσεις! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 -Θα ήθελα ένα κιλό πιράνχας παρακαλώ. -Μάλιστα, να σας τυλίξω ή θα σας φάνε εδώ?? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 -Αρχαίος Σκανδιναβός θεός, προστάτης του σπέρματος.. -Φλόκι 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 -εγω θελω τον αντρα κηπουρο -κυνηγο θες να πεις; -οχι. Ειμαι βιγκαν 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Sorry παιδιά. - Τζακ Σπάροου το πλήρωμα χρειάζεται κρέας. - Πήρα χτες. - Και φρούτα. - Πήρα χτες. - Και ρούμι. - Πήρα χτες. Οι Πήρα Χτες της Καραϊβικής. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Κλεμμένο, αλλά καλό Suzuki GSXR Κ9 1000cc 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχουμε πέσει πολύ τελευταία! Για να ανεβαίνουμε λίγο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχουμε πέσει πολύ τελευταία! Για να ανεβαίνουμε λίγο!!!Συζητανε δυο ασφαλειες-Τι εγινε, γιατι εισαι πεσμενoς ρε φιλε; -Ε να μωρε...βραχυκυκλωμα... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Για ένα πιο δροσερό καλοκαίρι Πως λέγεται η ξαδέρφη της Κατερίνα Τοπάζη που πάει με πολλούς;;;; Κατερίνα το παίζει Και πως λέγεται η δεύτερη ξαδέρφη της Κατερίνα Τοπάζη που δε τα πιάνει εύκολα ;;;; Κατερίνα Τομπαζο Και πως λέγεται η μητέρα του Σταν;;;;;; Στανίση Και τι είναι μαύρο και πετάει;;;;; ενας μαύρος που πετάει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Παναγια μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχουμε πέσει πολύ τελευταία! Για να ανεβαίνουμε λίγο!!! ευχαριστηθηκες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 -Αρχαίος Σκανδιναβός θεός, προστάτης του σπέρματος.. -Φλόκι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 -Δεν μαύρισες -Αφού δεν έκατσα στον ήλιο -Μόνο σε αυτόν δεν έχεις κάτσει 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έκανα σεξ με Ισπανίδα τουρίστρια και μου είπε πούτσας γκράσιας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις