xrist0s4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Σημασια δεν εχει το ταξιδι αλλα να εχεις παει wc πριν ξεκινησεις... 12
Hellaslover Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Σημασια δεν εχει το ταξιδι αλλα να εχεις παει wc πριν ξεκινησεις... Αυτο να το ποσταρεις στις "μεγαλες κουβεντες" 4
pollop Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πέρασα στο παιδαγωγικό, εσύ ? – Ιατρική. – Σε συμπάθησα, μακάρι να δουλέψουμε στην ίδια καφετέρια. 7
Highlander Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στο μπαρ: -Τι έχετε ; Φαίνεστε προβληματισμένος. - Είμαι γιατρός και έκανα σεξ με ασθενή, μέσα στο ιατρείο μου. - Ε, δεν χρειάζεστε να το σκέφτεστε. Συμβαίνει συχνά στους γιατρούς. - Εγώ όμως είμαι ιατροδικαστής. 11
Highlander Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 "Σκυλί που γαβγίζει, δεν είναι καλά μαγειρεμένο"Αρχαία κινέζικη παροιμία 15
braxamiotis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Στο μπαρ: -Τι έχετε ; Φαίνεστε προβληματισμένος. - Είμαι γιατρός και έκανα σεξ με ασθενή, μέσα στο ιατρείο μου. - Ε, δεν χρειάζεστε να το σκέφτεστε. Συμβαίνει συχνά στους γιατρούς. - Εγώ όμως είμαι ιατροδικαστής. Υπαρχει και παραλλαγη Ενα συναισθημα ενοχης και τυψεων ταυτοχρονα εχει καταλαβει τον γιατρο, δεν μπορει να το ξεπερασει με τιποτα. Τον πνιγει, κοντεβει να σκασει ολη μερα. Μια εσωτερικη φωνή προσπαθει να τον καθησυχάσει. Κωστα δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος γιατρος που κανει sex με μια ασθενή του... Αλλα μια αλλη εσωτερικη φωνη του λεει. Κωστα εσυ εισαι κτηνιατρος... 2
xrist0s4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κοριτσια συγγνωμη που δεν απανταω στα μηνυματα σας,αλλα δεν μου στελνετε κιολας... 9
theoritikos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κοριτσια συγγνωμη που δεν απανταω στα μηνυματα σας,αλλα δεν μου στελνετε κιολας... Τάδε έφη orokusaki
Daemonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Είναι ενα ζευγάρι στο πάρκο και φιλιούνται στο στόμα... κάποια στιγμή σταματάει η κοπέλα και λέει: - Ωχ, αγάπη μου, νομίζω κατάπια την τσίχλα σου!! - Όχι μωρέ απλά είμαι λίγο κρυωμένος... 2
agamoi-thytai Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Κοριτσια συγγνωμη που δεν απανταω στα μηνυματα σας,αλλα δεν μου στελνετε κιολας...Κορίτσια, εσείς που μου στέλνετε πρόστυχα μηνύματα, να ξέρετε πως δεν έρχονται. Fixed autocorrect.. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2017 από agamoi-thytai 2
τότε τι κρίμα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Κοριτσια συγγνωμη που δεν απανταω στα μηνυματα σας,αλλα δεν μου στελνετε κιολας... Κορίτσια, αρέσει που μου στέλνετε πρόστυχα μηνύματα, να ξέρετε πως δεν έρχονται. κορίτσια της συγγνώμης μες στα μάτια σας είναι μια λύπη που δεν έχω εγώ ξεχάσει κορίτσια, γκρίζα, νεράιδες της αγάπης ό, τι ήτανε να χάσω το έχω χάσει 1
xrist0s4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 κορίτσια της συγγνώμης μες στα μάτια σας είναι μια λύπη που δεν έχω εγώ ξεχάσει κορίτσια, γκρίζα, νεράιδες της αγάπης ό, τι ήτανε να χάσω το έχω χάσει Που σαι ρε Κατσιμιχα.. 1
τότε τι κρίμα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Που σαι ρε Κατσιμιχα.. ήτανε σκληρή και την έλεγαν Ρίτα.... 1
Alex-V Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 -Καπνίζεις? -Δύο πακέτα τη μέρα γιατρέ. -Καλά κάνεις. Η γυναίκα μου έχει περίπτερο. 7
theoritikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 - Εγώ τον άντρα τον θέλω κηπουρό. - Κυνηγό λέμε συνήθως. - Είμαι βίγκαν. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις