koulislefkada Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 - Ρε φίλε, πλύσου και βάλε λίγο αποσμητικό - Γιατί ρε σας χαλάει η μυρωδιά μου ; - Ναι...μασχαλάει !!! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 -Εμείς αύριο φεύγουμε διακοπές στηv Κρήτη... Εσείς?-Εμείς, να πας να γαμηθείς! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Και ενα Vintage που λεγαμε στο δημοτικο.. Ήταν ένας τύπος που όλα τα φωνήεντα τα αντικαθιστούσε με το «α». Πάει λοιπόν σε ένα ψυχολόγο για να τον βοηθήσει. Του λέει λοιπόν ο ψυχολόγος:- Αρχικά νεαρέ μου ηρέμησε και επανέλαβε μετά από μένα… ένα κίτρινο φρούτο!- Άνα κάτρανα φράτα, λέει ο ασθενής.- Όοοοοοχι… πάμε ξανά… ένα κίτρινο φρούτο.- Άνα κάτρανα φράτα.- Ένα κίτρινο φρούτο!, επαναλαμβάνει δείχνοντας φανερά εκνευρισμένος ο ψυχολόγος.- Άνα κάτρανα φράτα! επέμενε ο ασθενής.Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα όποτε ο ψυχολόγος έξω φρένων πετάγεται από το κάθισμα του, πιάνει τον ασθενή από το γιακά και βγάζοντας το κεφάλι του έξω από το παράθυρο φωνάζει:- Πες ρε κόπανε «ένα κίτρινο φρούτο» αλλιώς θα σε πετάξω από το παράθυρο!!!Και λέει ο ασθενής:- Μπανάνα! Μπανάνα! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μεσημεριατικη έμπνευση.. Πως λεγεται ο Έλληνας που αγιασε ζωγραφιζοντας τους παικτες του survivor; Αγιος Δομινικος Θεοτοκοπουλος.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ΑΜΑΝ 1997 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 - Ρε συ, τι είναι αυτή η σβηστή λάμπα πάνω απο το κεφάλι σου;; - Δεν έχω ιδέα.. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Η ζεστη βαραει στο κεφαλι.. Ηταν ενα ζευγαρι ο Φανης και η Μαρια οπου ο Φανης ηταν ανεργος ενω η Μαρια δουλευε κανονικά. Οποτε αποφασισαν αφου αυτος θα καθεται ολη μερα σπιτι να κανει τις δουλειες καθαριότητα μαγειρικη κτλ. Αυτος ομως το μονο που ηξερε να κανει ηταν σκορδαλια.. Την πρωτη μερα γυρναει η Μαρία απο τη δουλεια πεινασμενη και καθεται κατευθείαν στο τραπέζι -Φανη τι καλο θα φαμε σημερα; -Σκορδαλια αγαπη μου.. Το σκορδακι κανει καλο στην υγεία Ξενερωνει η μαρια και μενει νηστικη. Την απομενη μερα τα ιδια.. Την μεθεπομενη παλι.. Οποτε νευριαζει η μαρια και του λέει -Φανη Παλλη Σκορδαλια;; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Πραγματικό γεγονός που έγινε στο πλαίσιο. Ψάχνω τροφοδοτικό για raspberry pi .Ρωτάω μια πωλήτρια. Δεν γνώριζε και ρωτάει έναν συνάδελφό της 'Γιάννη εχουμε τροφοδοτικό για ένα φρούτο; ' 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Πραγματικό γεγονός που έγινε στο πλαίσιο. Ψάχνω τροφοδοτικό για raspberry pi .Ρωτάω μια πωλήτρια. Δεν γνώριζε και ρωτάει έναν συνάδελφό της 'Γιάννη εχουμε τροφοδοτικό για ένα φρούτο; ' αληθεια τωρα εγινε κατι τετοιο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Για φρούτο ή για πίτα; (raspberry "pie") Καλύτερα πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά και πάρε ένα τροφοδοτικό στα 2Α για να μην έχεις θέματα με την τροφοδοσία των USB θυρών. Υπάρχουν και τροφοδοτικά με διακοπτάκι για να το ανοίγεις έυκολα χωρίς να χρειάζεται να βάζεις-βγάζεις το τροφοδοτικό απο την πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 αληθεια τωρα εγινε κατι τετοιο? Και όμως έγινε! Μάλλον η κοπέλα προσπάθησε να κάνει (αποτυχημένο) χιούμορ Για φρούτο ή για πίτα; (raspberry "pie") Καλύτερα πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά και πάρε ένα τροφοδοτικό στα 2Α για να μην έχεις θέματα με την τροφοδοσία των USB θυρών. Υπάρχουν και τροφοδοτικά με διακοπτάκι για να το ανοίγεις έυκολα χωρίς να χρειάζεται να βάζεις-βγάζεις το τροφοδοτικό απο την πρίζα. Βρήκα σήμερα το σωστό τροφοδοτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 “μου έσπασε το παιδί μου την οθόνη του iPhone 7 Plus 128 GB οπότε το χαρίζω”. -“το θέλω” -“αγοράκι είναι, 8 χρονών, όχι πολύ ψηλό” 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Και όμως έγινε! Μάλλον η κοπέλα προσπάθησε να κάνει (αποτυχημένο) χιούμορ Βρήκα σήμερα το σωστό τροφοδοτικό παιζει να πηρες τον αριθμο ή το ονομα της; είμαστε ο ενας για τον αλλον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
τότε τι κρίμα Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 παιζει να πηρες τον αριθμο ή το ονομα της; είμαστε ο ενας για τον αλλον Μαρία Παλάμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μαρία Παλάμη α ρε συ, την ξερω απο το γυμνασιο αυτην 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις