vste Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μια εικονα = 1000 λεξεις.. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Γιατρός και λέει "Ω ρε πούστη". Έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Γιατρός και λέει "Ω ρε πούστη". Έγινε. δεν εχεις γνωρισει πολλους γιατρους μαλλον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Γιατρός και λέει "Ω ρε πούστη". Έγινε. Εμένα μου το λέει όποτε πάω να τον δω: "Ω ρε πούστη alexzzzgr.... γυναικολόγος είμαι" 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μια εικονα = 1000 λεξεις.. 25 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
τότε τι κρίμα Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 26 μετά το πούστη εννοείται το ΜΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για ενα Δροσερο καλοκαιρι πως πεθανε η τελευταια ποντια γατά;;; πηγε στο σκυλαδικο πως πεθανε ο τελευταιος ποντιος σκυλος;; πηγε στο Κατ πως λεγεται ο ποκεμον που τα θαλασσωσε στα γιαπωνεζικά;;; Μαλακαπικατσου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για ενα Δροσερο καλοκαιρι πως πεθανε η τελευταια ποντια γατά;;; πηγε στο σκυλαδικο πως πεθανε ο τελευταιος ποντιος σκυλος;; πηγε στο Κατ πως λεγεται ο ποκεμον που τα θαλασσωσε στα γιαπωνεζικά;;; Μαλακαπικατσου 12 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία. Εντάξει έχεις ένα μήνα ακόμη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για ενα Δροσερο καλοκαιρι πως πεθανε η τελευταια ποντια γατά;;; πηγε στο σκυλαδικο πως πεθανε ο τελευταιος ποντιος σκυλος;; πηγε στο Κατ πως λεγεται ο ποκεμον που τα θαλασσωσε στα γιαπωνεζικά;;; Μαλακαπικατσου Για μια στιγμή νόμιζα ότι είμαι πίσω στο 93, όταν διάβασα τελευταία φορά Ποντιακό ανέκδοτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για σενα Star.. Γιατι οι ποντιοι φυτευουν μπροκες στον κηπο κ μετα τις ποτιζουν;;;Για να μεγαλωσουν κ να γινουν καγκελα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ποιά είναι η μυστική ομάδα ανδρών που χαλιναγωγεί όλη την παραγωγή τυριών παγκοσμίως; Οι Χαλουμινάτι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Για σενα Star.. Γιατι οι ποντιοι φυτευουν μπροκες στον κηπο κ μετα τις ποτιζουν;;;Για να μεγαλωσουν κ να γινουν καγκελα... Εισαι απ αυτους που λεει μπριζολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
τότε τι κρίμα Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Για ενα Δροσερο καλοκαιρι πως πεθανε η τελευταια ποντια γατά;;; πηγε στο σκυλαδικο πως πεθανε ο τελευταιος ποντιος σκυλος;; πηγε στο Κατ πως λεγεται ο ποκεμον που τα θαλασσωσε στα γιαπωνεζικά;;; Μαλακαπικατσου δεν κατάλαβα γιατί να πεθάνει ο σκύλος πηγαίνοντας στο κατ και το βάθος των υπολοίπων ανεκδότων με παρακινεί να πιστέψω ότι κάτι δεν έπιασα.. Εισαι απ αυτους που λεει μπριζολα; είσαι από αυτούς που βαστάνε τοίχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 ΜΕΡΟΣ ΑO γέρων Αβραάμ είναι στο κρεβάτι του πόνου.Οι ώρες του είναι μετρημένες.Σε λίγο πρόκειται να αφήσει την τελευταία του πνοή.Στο δωμάτιο, παρ’ όλον ότι όλοι είναι εκεί συγκεντρωμένοι (η γυναίκα του η Σάρα, ο πρωτότοκος γιος του ο Ισαάκ, ο δευτερότοκος ο Ιακώβ, οι κόρες, όλα τα 13 παιδιά τέλος πάντων, οι σύζυγοι των παιδιών, και το στερνοπαίδι του ο Δαυίδ), δεν ακούγεται άχνα.Κάποιο πνιχτό αναφιλητό μόνο που και που σπάει τη δραματική σιωπή.Στο κομοδίνο, καίει ήσυχα ένα κερί.Ξαφνικά, στο σχεδόν σκοτεινό δωμάτιο, ακούγεται η ξεψυχισμένη φωνή του γέροντα:«Σάρα…»«Εδώ είμαι άντρα μου», λέει η Σάρα με ένα αναφιλητό…«Ισαάκ…»«Εδώ είμαι πατέρα» λέει ο πρωτότοκος…«Ιακώβ…»«Εδώ είμαι πατέρα» λέει ο Ιακώβ…Ο ετοιμοθάνατος Αβραάμ λέει ψιθυριστά όλα τα ονόματα. Όλοι του απαντούν, δηλώνοντας την παρουσία τους κοντά του, αυτές τις τελευταίες στιγμές της ζωής του…Οπότε ο ετοιμοθάνατος γέρων, συγκεντρώνοντας τις τελευταίες του δυνάμεις, ανασηκώνεται όσο μπορεί απ το μαξιλάρι, και βάζει μια θυμωμένη φωνή:«ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ????» ΜΕΡΟΣ Β Ο πατέρας φωνάζει τον πρωτότοκο Ιακώβ και του γνεύει να πλησιάσει.Με τις τελευταίες δυνάμεις που του απομένουν, βγάζει από την τσέπη του ένα ρολόι και με τη σβησμένη φωνή του ψελλίζει ότι το έχει κληρονομιά από τον προπάππου του. Ο Ιακώβ το κοιτάζει με μάτια που γυαλίζουν."Σ' αρέσει?" ρωτά ο πατέρας."Ναι πατέρα!" αποκρίνεται ο Ιακώβ."Πόσα δίνεις?" ρωτά ο πατέρας. ΜΕΡΟΣ Γ Αργότερα την ίδια μέρα, ο γέρων Αβραάμ άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.Την άλλη μέρα του θανάτου του πατέρα, ο Ιακώβ πηγαίνει στην τοπική εφημερίδα για να βάλει την αναγγελία του θανάτου.«Παρακαλώ, ποια είναι η μικρότερη χρέωση για μία αγγελία θανάτου?»«Δύο σέκελ , κύριε»«ΟΚ, γράψε λοιπόν "Αβραάμ Κοέν πέθανε"».«Έχετε υπ’ όψη σας, κύριε, πως με τα 2 σέκελ μπορείτε να γράψετε μέχρι 6 λέξεις στην αγγελία».Ο Ιακώβ σκέφτεται μερικά δευτερόλεπτα και μετά λέει στον υπάλληλο:«Ωραία, τότε γράψε: Αβραάμ Κοέν πέθανε. Πωλείται FIAT PUNTO». 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 δεν κατάλαβα γιατί να πεθάνει ο σκύλος πηγαίνοντας στο κατ και το βάθος των υπολοίπων ανεκδότων με παρακινεί να πιστέψω ότι κάτι δεν έπιασα.. είσαι από αυτούς που βαστάνε τοίχο; Κατ=cat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις