momotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 2.25 https://youtu.be/l0xgwTsd6jM 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 2.25 https://youtu.be/l0xgwTsd6jM καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 καλο!Not. :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 -Έχω την εντύπωση ότι δεν με πολύ συμπαθείς -Για το λες αυτό μωρή πατσαβούρα ? -Ρε μπαμπα ελα τωρα. Στο βιντεο της γεννας φενετε πεντακαθαρα οτι σπρωχνεις το κεφαλι μου πισω στη μητρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Not. :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μου θυμησε το "What a virgin said after her first blowjob". Κλεμμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μου θυμησε το "What a virgin said after her first blowjob". Κλεμμένο. Το οτι ηταν κλεμμενο και παρομοιο, δεν σημαινει αυτοματως οτι δεν ηταν καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μου θυμησε το "What a virgin said after her first blowjob". Κλεμμένο. Έτσι μπράβο να μπαίνουν καινούριες λέξεις στο search index. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Σορρυ παιδιά.. Ξυπνάει μια καλή μέρα η Kate Moss και διαπιστώνει ότι έχει γίνει γκρι ζόμπι (γκριζόμπι?!)- Θεέ και Κύριε τι θα κάνω; Μέικαπ, περούκες, γυαλιά, σακούλα...τίποτα όμως. Πάλι σαύρα ήταν.- Θα πάω στο γιατρό και αυτός θα ξέρει. Όπως κατεβαίνει τη βλέπουν δυο παιδιά και μένουν κόκκαλο! Αυτή τρέχει γρήγορα και μπαίνει στο αυτοκίνητο της και φεύγει.- Ρε συ, λέει ο ένας. Με αυτό το ζόμπι που είδαμε κατούρησα πάνω μου...- Εμένα έσπασε η μύτη μου ρε μεγάλε! Ποτάμι το αίμα! Πάμε να πλυθούμε.Μπρος grey Mossκαι Piss or Αίμα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Συγχωρεμένος γιατί μ' αρέσει η προφορά "Γκρεϊμός"!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Σορρυ παιδιά.. Ξυπνάει μια καλή μέρα η Kate Moss και διαπιστώνει ότι έχει γίνει γκρι ζόμπι (γκριζόμπι?!) - Θεέ και Κύριε τι θα κάνω; Μέικαπ, περούκες, γυαλιά, σακούλα... τίποτα όμως. Πάλι σαύρα ήταν. - Θα πάω στο γιατρό και αυτός θα ξέρει. Όπως κατεβαίνει τη βλέπουν δυο παιδιά και μένουν κόκκαλο! Αυτή τρέχει γρήγορα και μπαίνει στο αυτοκίνητο της και φεύγει. - Ρε συ, λέει ο ένας. Με αυτό το ζόμπι που είδαμε κατούρησα πάνω μου... - Εμένα έσπασε η μύτη μου ρε μεγάλε! Ποτάμι το αίμα! Πάμε να πλυθούμε. Μπρος grey Moss και Piss or Αίμα. Downvote γιατί ζήτησες συγγνώμη. Αυτά τα πετάνε έτσι και όποιον πάρει ο χάρος. Ακολούθησε το φωτεινό παράδειγμα του star12. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Σορρυ παιδιά.. Ξυπνάει μια καλή μέρα η Kate Moss και διαπιστώνει ότι έχει γίνει γκρι ζόμπι (γκριζόμπι?!) - Θεέ και Κύριε τι θα κάνω; Μέικαπ, περούκες, γυαλιά, σακούλα... τίποτα όμως. Πάλι σαύρα ήταν. - Θα πάω στο γιατρό και αυτός θα ξέρει. Όπως κατεβαίνει τη βλέπουν δυο παιδιά και μένουν κόκκαλο! Αυτή τρέχει γρήγορα και μπαίνει στο αυτοκίνητο της και φεύγει. - Ρε συ, λέει ο ένας. Με αυτό το ζόμπι που είδαμε κατούρησα πάνω μου... - Εμένα έσπασε η μύτη μου ρε μεγάλε! Ποτάμι το αίμα! Πάμε να πλυθούμε. Μπρος grey Moss και Piss or Αίμα. oh shit! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Σορρυ παιδιά.. Ξυπνάει μια καλή μέρα η Kate Moss και διαπιστώνει ότι έχει γίνει γκρι ζόμπι (γκριζόμπι?!) - Θεέ και Κύριε τι θα κάνω; Μέικαπ, περούκες, γυαλιά, σακούλα... τίποτα όμως. Πάλι σαύρα ήταν. - Θα πάω στο γιατρό και αυτός θα ξέρει. Όπως κατεβαίνει τη βλέπουν δυο παιδιά και μένουν κόκκαλο! Αυτή τρέχει γρήγορα και μπαίνει στο αυτοκίνητο της και φεύγει. - Ρε συ, λέει ο ένας. Με αυτό το ζόμπι που είδαμε κατούρησα πάνω μου... - Εμένα έσπασε η μύτη μου ρε μεγάλε! Ποτάμι το αίμα! Πάμε να πλυθούμε. Μπρος grey Moss και Piss or Αίμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 τι ηταν ο τραμπ στο σχολιο;; τραμπουκος πως λεγεται ο Μοργκαν που μολις βγηκε απ την φυλακη;; Μοργκαν Φριμαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 -Θέλω να με πάρεις στα σοβαρά. -Δεν την ξέρω αυτή τη στάση! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις