dfokas21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 v2.0Καλά,θα περάσω πάλι εχτές. v 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ρε φίλε, αφού βλέπεις ότι η κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει, τι κορνάρεις και φωνάζεις και βρίζεις από εχθές το απόγευμα!!!;;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ρε φίλε, αφού βλέπεις ότι η κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει, τι κορνάρεις και φωνάζεις και βρίζεις από εχθές το απόγευμα!!!;;;-Για να της πω οτι πρεπει να βαλει μπροστα τη μηχανη πρωτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλά,θα περάσω πάλι εχτές. v 3.0 -Ευχαριστώ -Βεβαίως έχουμε -Έχετε βιβλία για τα ταξίδια στο χρόνο; v 4.0 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 -Ευχαριστώ -Βεβαίως έχουμε -Έχετε βιβλία για τα ταξίδια στο χρόνο; v 4.0 Hard Disk Sentinel v5.01.5 released with improved NVMe support 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Χαχαχαχαχα....!!!! -Ευχαριστώ -Βεβαίως έχουμε -Έχετε βιβλία για τα ταξίδια στο χρόνο; v 4.0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 -Ευχαριστώ. -Βεβαίως έχουμε. -Έχετε βιβλία για τα ταξίδια στο χρόνο; v 4.0 v 4.0.1 Changelog: Minor typo fix. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 -Ευχαριστώ. -Βεβαίως έχουμε. -Έχετε βιβλία για τα ταξίδια στον χρόνο; v 4.0.1 v 4.0.2 (σύμφωνα με τη νέα, κατά Μπαμπινιώτη, σχολική ορθογραφία, με την οποία παρεμπιπτόντως συμφωνώ). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με εχετε πεθανει με τα V.2-3-4-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Είχα μια σειρά στο στρατό που τον λέγαν Βαφειάδη. Τουλάχιστον έμαθε και μια τέχνη κατά την διάρκεια της θητείας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 v 4.0.2 (σύμφωνα με τη νέα, κατά Μπαμπινιώτη, σχολική ορθογραφία, με την οποία παρεμπιπτόντως συμφωνώ). Σωστό, αλλά δεν είναι νέα. Είχε αλλάξει εσφαλμένα παλαιότερα. Πήγα σχολείο πριν 30+ χρόνια και πριν από αρσενικό, έμπαινε τελικό Ν, άσχετα με το πρώτο γράμμα. Τον χρόνο, τον γιατρό, τον φόβο, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Σωστό, αλλά δεν είναι νέα. Είχε αλλάξει εσφαλμένα παλαιότερα. Πήγα σχολείο πριν 30+ χρόνια και πριν από αρσενικό, έμπαινε τελικό Ν, άσχετα με το πρώτο γράμμα. Τον χρόνο, τον γιατρό, τον φόβο, κλπ. Μωρέ κι εγώ πριν 40 σχεδόν χρόνια πήγα αλλά ήμουν κακός μαθητής και δεν θυμάμαι τίποτα! Αρκετά αργότερα ασχολήθηκα με τη γλώσσα. Το πρόβλημα τώρα τελευταία, είναι με την προφορά. Ακούω "τον κόσμο" ή "τον κόζμο" αντί για "τονγκόζμο", με πνιχτό "ν" και "γκ". Sorry για το off topic. (δεν έχω και πρόχειρο ανεκδοτάκι να τσοντάρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 "τονγκόζμο", με πνιχτό "ν" και "γκ" Δεν σε πιάνω, το σωστό είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μωρέ κι εγώ πριν 40 σχεδόν χρόνια πήγα αλλά ήμουν κακός μαθητής και δεν θυμάμαι τίποτα! Αρκετά αργότερα ασχολήθηκα με τη γλώσσα. Το πρόβλημα τώρα τελευταία, είναι με την προφορά. Ακούω "τον κόσμο" ή "τον κόζμο" αντί για "τονγκόζμο", με πνιχτό "ν" και "γκ". Sorry για το off topic. (δεν έχω και πρόχειρο ανεκδοτάκι να τσοντάρω) το σωστο ειναι μπου*σος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν σε πιάνω, το σωστό είναι αυτό; Ναι. Στο "ν" η γλώσσα μένει κάτω, δεν ανεβαίνει στον ουρανίσκο όπως με το κανονικό "ν". π.χ. "τον γκαφέ", όχι "τον καφέ", ούτε "το γκαφέ". το σωστο ειναι μπου*σος Σωστά. Επίσης "βυζγιά". Όχι σαν μερικούς που δεν βάζουν "γάμμα". Βυζγιά χωρίς "γάμμα" πάει; δεν πάει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις