Hellaslover Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ποιο ειναι το πιο διασημο rock συγκροτημα στην ελλαδα; Τα μετεωρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 -πρωι πρωι εχασα 800 θερμιδες -πηγες γυμναστηριο ? -οχι πηρα μια πιτσα και ενα μιλκο και τα ξεχασα στο λεωφορειο 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Σε ολόκληρο το Τορίνο υπάρχει μόνο ένας λαρυγγολόγος Ο Τορινολαρυγγολόγος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 - Και που εχεις κλιση εσυ μαναρι μου? - Στον στίβο - Σταγονα μην αφησεις κοριτσι μου! παγκοσμιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 κλέμμενο ζεστό-ζεστό από τουιτερ -γιατί φοράς μαγιό παραλλαγή; -είμαι ξαπλώστρατος αξιωματικός 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 κλέμμενο ζεστό-ζεστό από τουιτερ -γιατί φοράς μαγιό παραλλαγή; -είμαι ξαπλώστρατος αξιωματικός 24btu ανέκδοτο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δυο φλαμίνγκο συνομιλούν -τι λέει ρε -Τι να λέει ρε με τους μαλακες που μπλεξαμε -τι έπαθες ρε ? -πρωί πρωί ηρθες ένας άνθρωπος μου εβαλε μια τρομπα στο κωλο και αρχισε να με φουσκώνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 -Τι έχει για φαγητό; -Τίποτα. -Μα αυτό είχε και χθες! -Ναι, μαγείρεψα για δύο μέρες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Είχε κάτι αποσμητικά το μάρκετ 3.80 ευρώ τα 2, ενώ κανονικά κάνει 4.50 ευρώ το ένα. Λέω κάτι βρωμάει εδώ! Τελικά ήμουν εγώ, ε και τα πήρα! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δυο φλαμίνγκο συνομιλούν -τι λέει ρε -Τι να λέει ρε με τους μαλακες που μπλεξαμε -τι έπαθες ρε ? -πρωί πρωί ηρθες ένας άνθρωπος μου εβαλε μια τρομπα στο κωλο και αρχισε να με φουσκώνει Για βοηθα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Για βοηθα... http://www.queen.gr/moda/fashion-news/story/144949/esy-exeis-foyskoto-flamingko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Ανέκδοτα στα οποια δεν ειναι εμφανες το χιουμορ τους μονο ανεκδοτα δεν ειναι και χανεται και ο σκοπος του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 - Βιβλια για χρονοταξιδιώτες έχετε; - Θα φερουμε αύριο. - Ναι, αλλα και μεθαύριο τα ιδια μου είπατε... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 - Βιβλια για χρονοταξιδιώτες έχετε; - Θα φερουμε αύριο. - Ναι, αλλα και μεθαύριο τα ιδια μου είπατε... Θα μπορούσε να είναι και συζήτηση σε τρελοκομείο btw ένα αληθινό που έτυχε σήμερα.: Έψαχνα σε online φαρμακεία ένα προιόν και αφού είχα είχα πάρει 5-6 και δεν το έβρισκα ,κοιτάω βιαστικά το τηλ και ενώ έγραφε που λέει ο λόγος 21 1800 9093 ,πληκτρολογώ λάθος 21 1800 9039.Το σηκώνει ένας τυπάς μεσήλικας -Ναι -Καλημέρα,Online φαρμακείο εκεί; -Εδώ όχι,Τρελοκομείο είναι. Προφανώς τρόλλαρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 - Βιβλια για χρονοταξιδιώτες έχετε; - Είχαμε, αλλά μας τελιώσανε αυριο - Ναι, αλλα και μεθαύριο τα ιδια μου είπατε... v2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις