Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεαρή οικιακή βοηθός σιδερώνει ντάλα μεσημέρι σε ισόγειο διαμέρισμα ιδρωμένη και με την ρόμπα της μισάνοιχτη.
Στο απέναντι πεζοδρόμιο δουλεύει ένα συνεργείο της ΔΕΗ και τα μαστόρια την παίρνουν μάτι.
Ο πιο μάγκας της χτυπάει το κουδούνι και της ζητάει λίγο νερό.
Η οικιακή βοηθός με νάζι του φέρνει το νερό και δείχνει να ψιλογουστάρει.
Τότε ο τύπος την ρωτάει:
- Προλαβαίνουμε να σε κανονίσω πριν έρθει η κυρά σου;
- Μωρέ, ξέρεις, έχω και πολύ σιδέρωμα και θα αργήσω… απαντάει η τύπισσα.
Τελικά την πείθει ο μάστορας και της ρίχνει ένα μανίκι ξεγυρισμένο. Όταν τελειώνουν ξεθεωμένοι και οι δυό την ρωτάει:
- Να φωνάξω και τα άλλα τα παιδιά που δουλεύουν μέσα στο λιοπύρι να τους ξεδιψάσεις κι αυτούς λίγο;
- Μωρέ, ξέρεις, έχω και πολύ σιδέρωμα και θα αργήσω… του ξαναλέει η γκόμενα.
Τελικά με τα πολλά την πείθει φωνάζει και τα υπόλοιπα μαστόρια και κάνουν παρτούζα όλοι μαζί για δυο τρεις ώρες…
Στο τέλος η οικιακή βοηθός αποκαμωμένη πέφτει για ύπνο.
Ποιό το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;;;

Όπου γ@μούν πολλοί μαστόροι αργεί να σιδερώσει!!!

• Like 17
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν κάνουμε ένα rename στο τοπικ σε "best of twitter"? έχει να μπει ανέκδοτο εδω μεσα μήνες.

πεστα. ξερω δλδ και προσωπικα τα περισσοτερα παιδια που τα γραψανε

Δημοσ.

Έβαλα στο google "Happy new year" και μου έβγαλε "not available in your
> country".

> Τα Χριστούγεννα θα έρθει ο...ΑΔΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!

> Αναπολώ την εποχή που χρωστούσα μόνο μαθήματα...

> Ο άγιος βασίλης φέτος δεν έλαβε γράμματα για δώρα, έλαβε βιογραφικά για
> δουλειά!

> Ήρθε μια καινούργια στην πολυκατοικία και θέλει να ανάψει
> καλοριφέρ. Μαζεύουμε υπογραφές για να τη διώξουμε.....

> Αξέχαστες εκείνες οι καλές εποχές που στέγνωνα τα ρούχα μου στο καλοριφέρ.

> Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Γιαυτό στο ΙΚΑ σου κλείνουν ραντεβού
> για μετά από 4 μήνες.

> Πήρα χριστουγεννιάτικο δέντρο από το ΙΚΕΑ. Είχε μέσα μόνο ένα τσεκούρι και
> χάρτη για το δάσος.

> Αν παω για τσιγαρα,μετραει για εξοδος Σαββατοβραδου;

GetInline.aspx?messageid=f38dfc6e-5aa4-1

• Like 15
Δημοσ.

Μια γυναίκα πηγαίνει την 14χρονη κόρη της στον γιατρό.

- "Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα"; Ρωτά ο γιατρός.
- "Η κόρη μου, η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες..."
Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει:
- "Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα".
Η μητέρα απορεί:
- "Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! Έτσι δεν είναι κούκλα μου";
- "Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!"
Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω. Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει:
- "Συμβαίνει κάτι, γιατρέ";

Και ο γιατρός: - "Οχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι... Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα"!!!

Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του .
Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ...
Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ".
Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε .
Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει :
" Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; "
Κι ο τύπος απαντά :
" Μοτοσικλέτες " .

-Μαμά, μαμά, στο σχολείο με φωνάζουν όλοι transexual...

-Στα α@@@@ια σου Μαρία μου !!!

• Like 14
Δημοσ.

Η δικιά μου θέλει να γυρίσει ένα πορνό αλλά δεν έχει λεφτά για να πάρει επαγγελματίες να παίξουν. Θα τσοντάρω εγώ.

• Like 15
Δημοσ.

Πηρα smart tv που κουνας το χερι και αλλαζει καναλι...
Τωρα την παιζω κατω απο την κουβερτα

• Like 24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα σε κεράσω ποτό θα με πεις πέφτουλα, άμα αδιαφορήσω θα με πεις αδερφή, άμα σε κοιτάζω θα με πεις μαλάκα, άμα σε γαμήσω θα σου πω εγώ...

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 17
Δημοσ.

:shifty:  ΠΡοσοχή ! ΠΡιν το διαβάσετε να έχετε δίπλα σας κολλύριο  και ηλετρική κουβέρτα !  :shifty:

Αμέσως μετά τη γέννα, πηγαίνει ο χαζομπαμπάς να δεί για πρώτη φορά τον γιό του . Κάθεται λοιπόν έξω απο το δωμάτιο με τις θερμοκυτήδες και απο το τζάμι βλέπει χαμογελώντας το μωρό του το οποίο είναι τυλιγμένο με γάζες και επιδέσμους απο πάνω μέχρι κάτω ! Ίσα που ξεχώριζαν τα μάτια του.  Τότε ένας άλλος πατέρας που βλέπει και αυτός το ολο σκηνικό τον ρωτάει με απορία :

- Τί έγινε ;;

Και του λέει :

- Μούμιασε !! 

:eek:

• Like 7
Δημοσ.

πεστα. ξερω δλδ και προσωπικα τα περισσοτερα παιδια που τα γραψανε

Εγω πλεον απορω που μερικα ποστ ειναι πανω απο 140 χαρακτηρες (btw, μηπως να ανοιγε ενα τοπικ "Ατακες" οπου εκει θα ειχε περισσοτερο νοημα το update με τα καλυτερα tweets της ημερας? Γιατι αυτο γινεται εδω)

• Like 1
Δημοσ.

Γραφω "you" και μου βγαζει "tube".Ρε google λες να εχω ξαπλωσει στις 1.30 τα ξημερωματα να εχω κλειδωσει την πορτα, για να δω το καινουργιο videoclip της lady gaga. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!!!

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...