giorgolavos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πιτσιρικάς ρωτάει τον πατέρα του: -μπαμπά τι σημαίνει ταυτόχρονα? -ε..χμ..λέει ο πατέρας πως να στο πω να το καταλάβεις..? Να παράδειγμα αν μπούμε μαζί στο σπίτι και δούμε την μάνα σου να γαμιέται... -Μα πατέρα αυτό σημαίνει οτι είσαι κερατάς.. -Ναι..αλλά ταυτόχρονα εσύ είσαι πουτάνας γιος...!!!! 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 -Μάστορα βάλε έξτρα ουράνιο στην πίτσα -Που την στέλνω? -Χιροσίμας 44 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μάλωσα χτες με την κοπέλα μου και πήγα στον κήπο να κόψω μερικά τσαμπιά σταφύλι να ελαφρύνω το κλίμα. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 -Άσε, ξέρω.. -Το'ξερα ότι ξέρεις *ταξιτζής μπαίνει σε άλλο ταξί 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Με τετοια ζεστη ουτε ο Ροκκος δεν εμεινε εδω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 -Μάστορα βάλε έξτρα ουράνιο στην πίτσα -Που την στέλνω? -Χιροσίμας '45 fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 - Φιλαράκι έχεις ένα ευρώ;- Τυρόπιτα θες να πάρεις;- Μαλάκας είσαι; 32 βαθμούς έχουμε, παγωτό θέλω. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πως λέγεται το φοβισμένο ζουζούνι; έντρομο 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πως λέγεται το φοβισμένο ζουζούνι; έντρομο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πως λέγεται το φοβισμένο ζουζούνι; έντρομο Δεν με φόβησε ο καύσωνας και το διάβασα. Διάολε, μου άρεσε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 - Με ρωτησε ποιος κανεςι κουμαντο εδω στην Θεσσαλονικη. Ο προεδρος τον ειπα. - Ο προεδρος των ΗΠΑ;; - Χτες πηγα με μια Βιολογο που ηταν 18 χρονων. - Σαν μικρη μου φαινεται οτι ειναι για να ειναι βιολογος. - Ναι ειναι μικροβιολογος. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 - Από τι πέθανε; - Επαρατος νόσος - Έλα ρε φίλε, Μεξικανος τον σκότωσε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braxamiotis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Στα 10 θες να γίνεις ο Νο1 ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Στα 20 θες να γίνεις απλά ποδοσφαιριστής. Στα 50 θέλεις να γυρίσεις ζωντανός από το 5Χ5 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν είναι να κάνεις σεξ το καλοκαίρι για κανένα λόγο λέει ο άλλος. Λες και τον χειμώνα τον βιδώναμε αλύπητα Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2017 από Alex-V 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 ρωτανε ενα τρελλο -τι δουλεια εκανες ε-ξολοθρευτης εν-τομων? --0οχι δρακων μα δεν υπαρχουν δρακοι για να δειτε ποσο καλος ημουν στην δουλεια μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις