Hellaslover Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Για να δεις αν η γαλοπούλα είναι ψημένη μετράς τη θερμοκρασία βάζοντας το θερμόμετρο στο κώλο της,αν τιναχτεί θέλει κι άλλο ψήσιμο,αν όχι είναι έτοιμη. Αυτη τη μεθοδο εφαρμοζω με μεθυσμενες γκομενες και δαχτυλο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αυτη τη μεθοδο εφαρμοζω με μεθυσμενες γκομενες και δαχτυλο Δεν ξερεις τι χανεις με την γαλοπουλα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν ξερεις τι χανεις με την γαλοπουλα... Αν θελω κατι σε μεγεθος γαλοπουλας κατεβαινω ηλικια που εχουν και πιο τρυφερο κρεας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 (≖ ͜ʖ≖) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 1. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.2. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.3. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.4. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.5. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.6. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.7. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.8. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.9. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.10. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.11. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.12. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.13. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.14. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.15. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.16. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.17. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.18. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.19. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.20. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.21. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.22. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.23. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.24. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.25. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.26. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.27. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.28. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.29. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.30. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.31. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.32. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.33. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.34. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.35. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.36. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.37. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.38. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.39. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ.40. -Χρόνια πολλά Μπαμπά.-Ευχαριστώ...σας κερνάω ολους!!!-Μπράβοοο...ζήτωωωω...ευχαριστούμε Αλί...!!! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Από μικρός είχα ροπή προς την ιατρική κάνεις δε ξεχώριζε τα γράμματα μου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Από μικρός είχα ροπή προς την ιατρική κάνεις δε ξεχώριζε τα γράμματα μου Sorry για το οφτοπικ αλλα λενε οι εξυπνοι γραφουν ατσαλα, οι γιατροι (λογικα) ειναι ολοι εξυπνοι. Παιζει να ναι αυτος ο λογος που γραφουν ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 οι γιατροι ειναι ολοι εξυπνοι. Ποιο offtopic; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Sorry για το οφτοπικ αλλα λενε οι εξυπνοι γραφουν ατσαλα, οι γιατροι (λογικα) ειναι ολοι εξυπνοι. Παιζει να ναι αυτος ο λογος που γραφουν ετσι; Για τους κομπους στις σακουλες των ντελιβεραδων εχει βγει καμια αντιστοιχη ερευνα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Sorry για το οφτοπικ αλλα λενε οι εξυπνοι γραφουν ατσαλα, οι γιατροι (λογικα) ειναι ολοι εξυπνοι. Παιζει να ναι αυτος ο λογος που γραφουν ετσι; Γράφουν έτσι επειδή είναι υπερόπτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 - Μπαμπά χρόνια πολλά! - Εγώ στην ηλικία σου πιο χρόνια πολλά. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Sorry για το οφτοπικ αλλα λενε οι εξυπνοι γραφουν ατσαλα, οι γιατροι (λογικα) ειναι ολοι εξυπνοι. Παιζει να ναι αυτος ο λογος που γραφουν ετσι;Δεν ισχύει, εγώ είμαι έξυπνος και κάνω ωραία γράμματα! ...και δεν το λεω εγώ, αυτοί που με διαβάζουν το λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Sorry για το οφτοπικ αλλα λενε οι εξυπνοι γραφουν ατσαλα, οι γιατροι (λογικα) ειναι ολοι εξυπνοι. Παιζει να ναι αυτος ο λογος που γραφουν ετσι; Μπα. Εχω αρκετους γνωστους μου που δεν αναγνωριζονται τα γραμματα τους και ειναι περα βρεχει στο μυαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 -Έλα μην φοβάσαι χαϊδεψέ του το κεφαλάκι-Είστε σίγουρα παπάς; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 αυτό που όταν δεν πας στο βουνό έρχεται το βουνό σε σένα, βγαίνει και σε θάλασσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις