Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 George Ξέρω ακριβώς τι εννοείς: https://www.youtube.com/watch?v=pnF5BtQod-Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 -τι βλεπεις εκει -αα ενα ντοκιμαντερ για αρπακτικα -σοβαρα, και αυτη εκει η ξανθια τι ειναι? -ψωλ@ρπ@χτρ@ 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ειναι στον ωκαιανο η οχταποδινα και λεει στο φιλο της τον οχταποδινο παμε μια βολτα χερακι,χερακι,χερακι,χερακι,χερακι,χερακι,χερακι,χερακι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ειναι στον ωκαιανο η οχταποδινα και λεει στο φιλο της τον οχταποδινο παμε μια βολτα χερακι,χερακι,χερακι,χερακι,χερακι,χερακι,χερακι,χερακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 -Καλα γιατι συλλαβατε τον κυριο με τα αντηλιακα; -Πουλουσε προστασια. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μου είπε χθες η δικιά μου ότι θα φύγει...δεν με αντέχει άλλο λέει επειδή είμαι κολλημένος με το Call of Duty και κάτι άλλες παπαριές! Δεν πήγε μακρυά, είχα βάλει νάρκες στην πόρτα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μου είπε χθες η δικιά μου ότι θα φύγει...δεν με αντέχει άλλο λέει επειδή είμαι κολλημένος με το Call of Duty και κάτι άλλες παπαριές! Δεν πήγε μακρυά, είχα βάλει νάρκες στην πόρτα. Δεν πηγε μακρυα της τραβηξα ενα kill στην εξωπορτα και εκανε respawn στην κουζινα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Παλιο αλλα καλο! Αν και μαλλον θα εχει ξαναμπει. Heavy metal συγκρότημα κανει περιοδεία στην Ελλάδα. Φτάνει η ώρα να δώσουν συναυλία σε μια πόλη της επαρχίας. Καθώς πηγαίνουν με το βανάκι τους πάνω σε έναν επαρχιακό δρόμο, μπροστά τους συναντούν ενα κοπάδι πρόβατα που τους εμποδίζει να προχωρήσουν.Τι να κάνουν, περιμένουν να αδειάσει ο δρόμος, άλλα τα πρόβατα δεν φεύγουν.Σαλτάρει ο frontman, βγαίνει απο το βανάκι κρατώντας μια σπάθα φάση manowar και αρχίζει να τεμαχίζει τα πρόβατα επιτόπου!!!!Στο μεταξύ έξαλλος ο διοργανωτής τους παίρνει τηλεφωνο να μάθει γιατι αργούσαν, καθώς το στάδιο ειχε ηδη γεμίσει."Αδερφέ" του λένε "είχαμε δουλειά, κάναμε πρόβα-τα κομμάτια" Και ενα παιδικο: -Κυριε καθηγητα, γιατι με κοβετε συνεχεια στο μαθημα;-Μα αφου μου φερνεις παντα ενα γραπτο με κετσαπ πανω!-Παντα σε αυτα που γραφω βαζω και σαλτσες! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Hacker ξερω πολυ καλα οτι μετρησες να δεις αν εγραψε "χερακι" 8 φορες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Hacker ξερω πολυ καλα οτι μετρησες να δεις αν εγραψε "χερακι" 8 φορες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Πως λέγεται το πουλόβερ χωρίς μανίκια; κουλόβερ Πως λέγεται το τούνελ που σκάφτηκε από κουνέλι? -Κούνελ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Πως λεγεται το κουνελ που σκαφτηκε απο τονους; -Τουνελ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Πως λεγεται το τουνελ που σκαφτηκε και απο κουνελια και απο τονους; -Τουνελ που σκαφτηκε απο κουνελια και απο τονους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechNikolis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 -Πως λέγεται το τούνελ μου έσκαψα ; - Της μάνας σου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Όταν δίνεις εξετάσεις για καφετζής πρέπει να ξέρεις όλη την εξεταστέα illy. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις