hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 MAGES MANTEPSTE POIOS GIRISE APO WC ητανε δυο φιλοι επιστήμονες και ο ενας κατάφερε επιτελους να φτιαξει μια μηχανή που σε πηγαίνει πίσω στον χρόνο. Μπαίνουνε μεσα και γυρω γυρω ειχε μακαρόνια στους τοίχους, η μηχανή φαινόταν να λειτουργουσε με κιμά, και το πάτωμα ειχε μια περιεργη ασπρη ουσια, και του λεει-μα καλα, τι ειναι ολα αυτα; -δεν καταλαβες; pastιτσιο έφτιαξα 8
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 MAGES MANTEPSTE POIOS GIRISE APO WC ητανε δυο φιλοι επιστήμονες και ο ενας κατάφερε επιτελους να φτιαξει μια μηχανή που σε πηγαίνει πίσω στον χρόνο. Μπαίνουνε μεσα και γυρω γυρω ειχε μακαρόνια στους τοίχους, η μηχανή φαινόταν να λειτουργουσε με κιμά, και το πάτωμα ειχε μια περιεργη ασπρη ουσια, και του λεει -μα καλα, τι ειναι ολα αυτα; -δεν καταλαβες; pastιτσιο έφτιαξα Παστίτσιο έφαγες?
Kenny McCormick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 -Γιατρέ έκανα πρωκτικό και πονάει ο κώλος μου -Οφθαλμίατρος είμαι κύριε -Δάκρυσα κιόλας 15
theoritikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 -Θα χτίσω 20 φωλιές, και αμα γουστάρω αγκαλιές, απο κανάρα σε κανάρα θα πετάω -Αντώνη δεν πας να πετάξεις τα σκουπίδια λέω γω ? -Ναι αγάπη μου, πάω τώρα 12
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Είναι ένας πιτσιρικάς και έπαιζε Assassin s Creed ,ξαφνικά εκεί που χειρίζετε τον παίκτη του στο παιχνίδι πέφτει πάνω σε μία γυναίκα που κουβαλούσε ένα πιθάρι με νερό.Πέφτει το πιθάρι απ τα χέρια της γυναίκας και σπάει στο πάτωμα και γίνεται κομμάτια.Ο πιτσιρικάς τότε στεναχωρήθηκε και ένιωθε τύψεις. Οπότε παίρνει τηλεφωνο την Ubisoft και τους λέει: - Γεια σας έπεσα πάνω σε μια γυναίκα στο παιχνίδι Assassin s Creed και της έσπασα το πιθάρι πως μπορώ να της το ξεπληρώσω? (Ubisoft: - Hello Sir...Ναι πολύ καλά κάνατε που μας πήρατε τηλέφωνο γιατί πρέπει να πληρώσετε γι αυτό που κάνατε.Το πιθάρι έκανε 20€ Μόλις μας πληρώσετε, θα στείλουμε με ψηφιακό-κβαντικό και επαναπρογραμματισμόυ σε python-C# -Java και δε συμμαζέυεται ..την επιταγή των 20 € στην γυναίκα μέσα στο παιχνίδι της οποία άνηκε το πιθάρι. - Μαλιστα .Παω να στείλω τα λεφτά.Ευχαριστώ. 1
tzelen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Είναι ένας πιτσιρικάς και έπαιζε Assassin s Creed ,ξαφνικά εκεί που χειρίζετε τον παίκτη του στο παιχνίδι πέφτει πάνω σε μία γυναίκα που κουβαλούσε ένα πιθάρι με νερό.Πέφτει το πιθάρι απ τα χέρια της γυναίκας και σπάει στο πάτωμα και γίνεται κομμάτια.Ο πιτσιρικάς τότε στεναχωρήθηκε και ένιωθε τύψεις. Οπότε παίρνει τηλεφωνο την Ubisoft και τους λέει: - Γεια σας έπεσα πάνω σε μια γυναίκα στο παιχνίδι Assassin s Creed και της έσπασα το πιθάρι πως μπορώ να της το ξεπληρώσω? (Ubisoft: - Hello Sir...Ναι πολύ καλά κάνατε που μας πήρατε τηλέφωνο γιατί πρέπει να πληρώσετε γι αυτό που κάνατε.Το πιθάρι έκανε 20€ Μόλις μας πληρώσετε, θα στείλουμε με ψηφιακό-κβαντικό και επαναπρογραμματισμόυ σε python-C# -Java και δε συμμαζέυεται ..την επιταγή των 20 € στην γυναίκα μέσα στο παιχνίδι της οποία άνηκε το πιθάρι. - Μαλιστα .Παω να στείλω τα λεφτά.Ευχαριστώ. Εδώ χρειάζεται ένας star για να επαναφέρει το νήμα εκεί που πρέπει 6
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τι να κάνω , αφού μου ήρθε , να μη το γράψω;
tzelen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τι να κάνω , αφού μου ήρθε , να μη το γράψω; Φυσικά και να το γράψεις. Αλλά να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τι να κάνω , αφού μου ήρθε , να μη το γράψω; Άλλη φορά μέτρα ως το 20 και θα σου περάσε. 5
Alex-V Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Άλλη φορά μέτρα ως το 20 και θα σου περάσε. https://www.youtube.com/watch?v=vx49wyqLnFs 2
opoiosdipote Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ηταν ο κυρ Βασιλης και πηγε μια εκδρομη στο βουνο. Εκει γνωρισε μια κατσικα και αμεσως φανηκε να εχουν μια σπανια χημεια μεταξυ τους.παιζανε και διασκεδαζανε ξεγνοιαστοι. Καποια στιγμη ο κυρ Βασιλης χρειαστηκε να φυγει αλλα δεν μπορεσε να παρει μαζι του την κατσικα γιατι ηταν αγρια.απο τοτε δε γυρισε να τη ξαναδει ποτε. Η κατσικα καθισε στο σημειο που αποχωριστηκανε και τον περιμενε για ολη της τη ζωη, μεχρι που αφησε και την τελευταια πνοη της.Ηταν αγριοhachiko 11
Alex-V Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θυμάμαι τον παππού μου. Ήταν ένας γλυκούλης γεράκος. Με έπαιρνε στα γόνατά του και με έπαιζε και μου έδινε καραμέλες γάλακτος. Έπειτα από χρόνια έμαθα ότι ο παππούς μου είχε πεθάνει στον πόλεμο. Ο γεράκος ήταν ο παιδεραστής της γειτονιάς. 3
dj_takis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θυμάμαι τον παππού μου. Ήταν ένας γλυκούλης γεράκος. Με έπαιρνε στα γόνατά του και με έπαιζε και μου έδινε καραμέλες γάλακτος. Έπειτα από χρόνια έμαθα ότι ο παππούς μου είχε πεθάνει στον πόλεμο. Ο γεράκος ήταν ο παιδεραστής της γειτονιάς. "Είσαι το ταίρι μου" φάση;Λάζαρος. Όλα τα λεφτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις