theoritikos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πως λέγεται η Αμερικανίδα που περπατάει αργά? Sally Garry. 17
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Συνανταει ο ναδαλ το φεντερερ:-Που εισαι ρε μαν? -Εδω ρε μαν,ολα καλα? -Ολα!Μαντεψε ποιος ηρθε χθες στο μαγαζι ! -Ποιος? -Αααααυτος 15-0 16
Hellaslover Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Οταν οι ελληνες βαζανε fidget spinners στα κτηρια της Σαντορινης οι αλλοι ζουσαν ακομα σε σπηλιες Έβαλα το δάχτυλο μου στην πρίζα. Με τίναξε το ρεύμα. Στην αρχή νευρίασα, αλλά μετά κατάλαβα ότι έχει την τάση να το κάνει αυτό. Οντως, στην αρχη σε σοκαρει αλλα γρηγορα συνειδητοποιεις οτι δε μπορεις να κανεις τιποτα 2
vste Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 -Γιατρε, γιατρε, ο γιος μου δεν ειναι καλα. -Πειτε μου παρακαλω τι συμβαινει. -Δυσκολευεται να παει στην τουαλετα. Επισης εχει παρει ενα CD και το ακουει ολη μερα. -Ποιο CD? -Κατι Parov Stelar, δεν τα ξερω εγω αυτα. Κατι για να ακολουθησει τον ηλιο, κατι τετοια. -Κυρια μου, ειναι φανερο. Ο γιος σας εχει disc-ηλιοτητα... :/ 3
Hellaslover Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 -Γιατρε, γιατρε, ο γιος μου δεν ειναι καλα. -Πειτε μου παρακαλω τι συμβαινει. -Δυσκολευεται να παει στην τουαλετα. Επισης εχει παρει ενα CD και το ακουει ολη μερα. -Ποιο CD? -Κατι Parov Stelar, δεν τα ξερω εγω αυτα. Κατι για να ακολουθησει τον ηλιο, κατι τετοια. -Κυρια μου, ειναι φανερο. Ο γιος σας εχει disc-ηλιοτητα... :/ -ειναι κατι σοβαρο γιατρε; -οχι ευτυχως, ειναι compact 5
star12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 -ειναι κατι σοβαρο γιατρε; -οχι ευτυχως, ειναι compact ναι αλλα θα γινει καλα;;; ΣΙ 1
redhotstef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ηταν μια φορα σε ενα νησι ο Σπαλιαρας ο Ντανος και ο Κυπριος μετα απο λιγο αποχωρει ο Τρελος και μια παραγωγη βαζει μια δοκιμασια στους υπολοιπους δυο με χρηματικο επαθλο, στη οποια.. ο ενας κερδιζει τη δοκιμασια και ο αλλος λεφτα 1
paparoupas11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ένα κρύο ανέκδοτο/αστείο από το Google Assistant. Την ρώτησα, who let the dogs out? Απάντησε, I wish I could tell you, but that song never did revealed who Κάνει μια μικρή παύση και συνεχίζει Who who who who 5
vste Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Γιατι ο Doppler κερατωνε συχνα τη γυναικα του? Γιατι τα φαινομενα απατουν... :'( 1
opera Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 National Geographic εκπομπή Genius,η ζωή του Αϊνστάιν. Σύζυγος του Αϊνστάιν:Πως γίνεται να καταλαβαίνεις περίπλοκες έννοιες της επιστήμης και όχι εμένα; 7
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πως λέγεται ο Ρώσος που περπατάει γρήγορα? Gregor Perpatov 3
star12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 να τα 500 ευρω που μου ζητησες να σου δανεισω καλα φιλε ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙΣ τοτε πως σου μιλω 2
Alex-V Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 να τα 500 ευρω που μου ζητησες να σου δανεισω καλα φιλε ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙΣ τοτε πως σου μιλω τελειωσαν και τα σχολεια και πηρες φορα 5
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 να τα 500 ευρω που μου ζητησες να σου δανεισω καλα φιλε ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙΣ τοτε πως σου μιλω τελειωσαν και τα σχολεια και πηρες φορα Ποια σχολεία; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις