kalogeros Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 ΑΥΤΟΣ 1-0 -Τζακ Σπάροου το πλήρωμα χρειάζεται κρέας -Πήρα χτες -Και φρούτα -Πήρα χτες -Και ρoύμι -Πήρα χτες ~Οι Πήρα Χτες της Καραϊβικής Seariously??? Δύο ποστ πιο πάνω. 1
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 ε εαν σου πω πως δεν το ειδα; Πάλι καλά, γιατί αν το 'χες δει...
Anorymous Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 -Όχι ρε γαμωτο εχυσα μέσα σου -Δεν πειράζει γούρι γούρι 11
vste Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Έβαλα το δάχτυλο μου στην πρίζα. Με τίναξε το ρεύμα. Στην αρχή νευρίασα, αλλά μετά κατάλαβα ότι έχει την τάση να το κάνει αυτό. 19
Runner25 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ή π@υτσομεζές, ή κωλορεβυθούλης. χαχαχαχχαα ειναι μια στο μαγαζι που δουλευει ο κολλητος και τη λενε μεζε και τον πειραζω και του λεω "με ποιον δουλευεις σημερα με τη π@υτσομεζε" -Σοκολατα lacta θελω -Παρε break -Δεν θελω -Παρε break σου λεω -με επρηξες ρε φιλε prison break νομιζω την ακουσα λιγο
theoritikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 -Η πορτοκαλόπιτα είναι με στέβια ; -Δυστυχώς όχι -Βάλε μου ένα πεϊνιρλι 12
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Έβαλα το δάχτυλο μου στην πρίζα. Με τίναξε το ρεύμα. Στην αρχή νευρίασα, αλλά μετά κατάλαβα ότι έχει την τάση να το κάνει αυτό. Ενα δικο μου,δειξτε επιεικεια... Πως λεγεται ο dj που δεν χανει ποτε τον δρομο του;;; ή πως λεγεται το gps που παιζει μουσικη; Garmin Van Buuren! - Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος. - Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: 'Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία'; ειναι ενας τυπος και μπαινει σε ενα μπαρ και λεει ναι τι ποτα εχετε; θα σας πω.λεει ο μπαρμαν εχουμε τζιν μελιτζανα τζιν αγγιναρα τζιν φασολακια τζιν φασολια τονικ φακες γυρνα ο τυπος εκπληκτος στο διπλανο του και λεει μα καλα τι ποτα ειναι αυτα; μα δεν καταλαβες πιος ειναι αυτος; οχι πιος;; ο Μπαρμανσταθης - Φίλε μπορείς να μου πεις γρήγορα πως μπορώ να βγω από εδώ στον περιφερειακό; - Πωςμπορωναβγωαποεδωστονπεριφερειακο. - ΩΡΑΙΟΣ!! - Να 'σαι καλά αδερφέ... -Καλησπέρα, μια σοκολάτα Lacta. -Να πάρεις ΙΟΝ. -Δεν καταλάβατε είπα Lacta! -Κατάλαβα... να πάρεις ΙΟΝ. -Μα εγώ θέλω Lacta. -Ρε να πάρεις ΙΟΝ σε λέω. -Την Παναγία σου μέσα ρε παλιομαλάκα!!! Η Παναγία των πάρεις ΙΟΝ... dcdn.gif -Τζακ Σπάροου το πλήρωμα χρειάζεται κρέας -Πήρα χτες -Και φρούτα -Πήρα χτες -Και ρούμι -Πήρα χτες ~Οι Πήρα Χτες της Καραϊβικής Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ποιός είναι ο χορός του τσιγγούνη? Σπάγο. και ποίος είναι ο χορός των μαϊμούδων? Ουρακοταγκό... Ντάνι τναξι το βουλονω. 2
vste Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ήταν ένας Βυζαντινός αυτοκράτορας, ο οποίος όπου κι αν πήγαινε τον έδιωχναν... . . . . . . . . . . . . . . . . Ο Βρεουστινιανός 15
DrLo Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ήταν ένας Βυζαντινός αυτοκράτορας, ο οποίος όπου κι αν πήγαινε τον έδιωχναν... . . . . . . . . . . . . . . . . Ο Βρεουστινιανός 6
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 -Ναι γεια σας αστυνομία εκεί ? -Ναι -Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι -Βέβαια σας ακούω -Ξερετε πόσο έχει πάει ο καφές στα everest ..... 7
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Να μαζευτούμε μια μέρα όλοι εμείς που έχουμε σύνδρομο Touret, να πάτε να γαμηθείτε! 4
giorgolavos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 -Tι εννοεις οτι το βεραμαν ειναι χρωμα; εγω νομιζα πως ηταν ο παντρεμενος υπερηρωας.... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις