xrist0s4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ενα δικο μου,δειξτε επιεικεια... Πως λεγεται ο dj που δεν χανει ποτε τον δρομο του;;; ή πως λεγεται το gps που παιζει μουσικη; Garmin Van Buuren! 6
koulislefkada Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 - Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος. - Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: 'Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία'; 3
Alex-V Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ενα δικο μου,δειξτε επιεικεια... Πως λεγεται ο dj που δεν χανει ποτε τον δρομο του;;; ή πως λεγεται το gps που παιζει μουσικη; Garmin Van Buuren! ΝΟ
star12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 ειναι ενας τυπος και μπαινει σε ενα μπαρ και λεει ναι τι ποτα εχετε; θα σας πω.λεει ο μπαρμαν εχουμε τζιν μελιτζανα τζιν αγγιναρα τζιν φασολακια τζιν φασολια τονικ φακες γυρνα ο τυπος εκπληκτος στο διπλανο του και λεει μα καλα τι ποτα ειναι αυτα; μα δεν καταλαβες πιος ειναι αυτος; οχι πιος;; ο Μπαρμανσταθης 13
koulislefkada Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 - Φίλε μπορείς να μου πεις γρήγορα πως μπορώ να βγω από εδώ στον περιφερειακό; - Πωςμπορωναβγωαποεδωστονπεριφερειακο. - ΩΡΑΙΟΣ!! - Να 'σαι καλά αδερφέ... 14
DrLo Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 - Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος. - Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: 'Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία'; 9
agrio.imeros Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 -Καλησπέρα, μια σοκολάτα Lacta.-Να πάρεις ΙΟΝ.-Δεν καταλάβατε είπα Lacta!-Κατάλαβα... να πάρεις ΙΟΝ.-Μα εγώ θέλω Lacta.-Ρε να πάρεις ΙΟΝ σε λέω.-Την Παναγία σου μέσα ρε παλιομαλάκα!!! Η Παναγία των πάρεις ΙΟΝ... 6
Alex-V Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 -Καλησπέρα, μια σοκολάτα Lacta. -Να πάρεις ΙΟΝ. -Δεν καταλάβατε είπα Lacta! -Κατάλαβα... να πάρεις ΙΟΝ. -Μα εγώ θέλω Lacta. -Ρε να πάρεις ΙΟΝ σε λέω. -Την Παναγία σου μέσα ρε παλιομαλάκα!!! Η Παναγία των πάρεις ΙΟΝ... dcdn.gif -Σοκολατα lacta θελω -Παρε break -Δεν θελω -Παρε break σου λεω -με επρηξες ρε φιλε prison break 7
McNerd Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 -Σοκολατα lacta θελω -Παρε break -Δεν θελω -Παρε break σου λεω -με επρηξες ρε φιλε prison break το σωστό ήταν πρήζων break ειναι ενας τυπος και μπαινει σε ενα μπαρ και λεει ναι τι ποτα εχετε; θα σας πω.λεει ο μπαρμαν εχουμε τζιν μελιτζανα τζιν αγγιναρα τζιν φασολακια τζιν φασολια τονικ φακες γυρνα ο τυπος εκπληκτος στο διπλανο του και λεει μα καλα τι ποτα ειναι αυτα; μα δεν καταλαβες πιος ειναι αυτος; οχι πιος;; ο Μπαρμανσταθης θεόόόός χαχαχαχαχ 4
vste Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 -Τζακ Σπάροου το πλήρωμα χρειάζεται κρέας -Πήρα χτες -Και φρούτα -Πήρα χτες -Και ρούμι -Πήρα χτες ~Οι Πήρα Χτες της Καραϊβικής 13
hackerW32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) *ποιος ΑΥΤΟΣ 1-0 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2017 από hackerW32 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις