vste Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Το μικρό σαλάχι δεν είχε φίλους, μέχρι που γνώρισε τυχαία τη μέδουσα. Σύντομα κατάλαβε οτι δε μπορούσε να μείνει μακριά της, και είχε ανάγκη να τη βλέπει κάθε μέρα και να κολυμπούν μαζί στον ωκεανό. Ήθελε να την παντρευτεί..όμως δε θα ήταν τόσο εύκολο, γιατί οι γονείς του δε θα την ήθελαν. "Θα τους κάνω έκπληξη" σκέφτηκε. Την κάλεσε σπίτι του μια μέρα που ήξερε οτι όλοι θα ήταν εκεί. Μόλις χτύπησε η πόρτα, πήγε να της ανοίξει και μπήκαν μαζί στο σαλόνι όπου κάθονταν οι άναυδοι γονείς του, και τους είπε: "Πατέρα, μάνα...από δω η μέδουσα γυναίκα μου" 18
Runner25 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=X_y7LF3yV6M print on the plotter 1
agrio.imeros Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 -Τι είναι αυτό το πράσινο ποτό που πίνεις φιλαράκι;-Ένα κρασί από μπαμπού που το φτιάχνουν μαϊμούδες.-Τι λες τώρα ρε συ; Και πως λέγεται το κρασί αυτό;-Μπαμπου-οίνος... 7
stratigos24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μια γυναικα περνωντας εξω απο το δωματιο της κορης της ακουει απο μεσα ενα ηλεκτρονικο βουητο. Ανοιγει τη πορτα μπαινει μεσα... Η κορη της παιζει με εναν δονητη... - Τι κανεις εκει κοριτσι μου; ρωταει σοκαρισμενη. - Μαμα σε παρακαλω, απαντα εκεινη, ειμαι 35 χρονων ανυπαντρη γυναικα και αυτο εδω το πραγματακι ειναι ο συζυγος που δεν ειχα ποτε. Σε παρακαλω βγες εξω! Την επομενη μερα καθως μπαινει στο σπιτι ο πατερας ακουει τον ιδιο θορυβο απο το δωματιο της κορης του. Χωρις να ξερει, μπαινει κι αυτος μεσα στο δωματιο και τσακωνει τη κορη του να βγαζει γουστα με τον δονητη... Σοκαρισμενος κι αυτος ρωταει τι κανει εκει περα.. - Μπαμπα σε παρακαλω απαντα εκεινη, ειμαι 35 χρονων ανυπαντρη γυναικα και αυτο εδω το πραγματακι ειναι ο συζυγος που δεν ειχα ποτε. Σε παρακαλω βγες εξω! Μερικες μερες αργοτερα η γυναικα επιστρεφει απο τα ψωνια. Καθως μπαινει μεσα στο σπιτι ακουει το ιδιο ηλεκτρικο βουητο, πιο δυνατο απο ποτε, να ερχεται απο το καθιστικο. Τρεχει στο καθιστικο και βλεπει τον αντρα της να καθεται μπροστα στη τηλεοραση με τη μπυρα στο χερι και διπλα στον καναπε ο δονητης να παλλεται περα-δωθε σα τρελλος... - Τι κανεις εκει;;; ρωταει η σύζυγος - Τι θες μωρε; απαντα ο συζυγος. Βλεπω Τσαμπιονς Λιγκ με το γαμπρο μου!!! 6
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 μολις γυρισα απο την τουαλετα, σας εχω ευχαριστα νεα, -Ρε συ, πω λεγόντουσαν εκεινα τα δυο άτομα που ήτανε μανα και γιος, η μανα έμεινε έγκυος απο εναν κρίνο και ο γιος περπάταγε στο νερο;-Ο Χριστός και η Παναγία ρε συ! 10
hackerW32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 το ματι μου κατι επαθε. δοκιμασες να το κλείσεις και να το ξανα ανοιξεις; 21
Zus Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Όταν φτάνει στο σημείο να σε ειρωνεύεται ο star για τα ανέκδοτα σημαίνει ότι έχεις πιάσει πάτο... Έκλαψα btw με το σχόλιο του star 5
vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 το ματι μου κατι επαθε.Βάλε τη μπατονετα μεσα στο αφτι τερμα για 10 δευτερολεπτα και κανε reset και μετα setup as new και εισαι κομπλε. 6
vste Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Θυμάμαι μια ιστορία με έναν πατέρα που ήταν αλκοολικός, και μια μέρα παρασύρθηκε και ξεκίνησε να πίνει από το πρωί πριν φύγει για τη δουλειά του.Όταν ήρθε η κοπέλα που του πρόσεχε το παιδί, τον βρήκε τύφλα, και του είπε να του κάνει έναν καφέ να συνέλθει. Αυτός όμως την παρέσυρε και κείνη, και συνέχισαν να πίνουν παρέα, μέχρι που ήταν αδύνατο για αυτόν να οδηγήσει και για την κοπέλα να σταθεί όρθια. Η κοπέλα κάλεσε μια συνάδελφό της για να έρθει να προσέξει εκείνη το παιδί αυτή την ημέρα. Μόλις έφτασε σπίτι η συνάδελφος, βρήκε τον πατέρα να κοιμάται και τη νταντά να συνεχίζει να πίνει.Την κέρασε και αυτήν ένα ποτό, μετά ένα δεύτερο, και τελικά τη μέθυσε, με αποτέλεσμα να είναι και οι 2 στουπί. Αυτή η ιστορία αποτέλεσε έμπνευση για το τραγούδι "ο ντίρλα dad, ντίρλα νταντά, νταντά ντίρλα νταντά" 7
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 - They almost caught the guy who unleashed the WannaCrypt stuff- He got away though- He ransomware 5
Runner25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 πως λεγεται και αλλιως το κοντοπουτ@νο.... μ@υνι τσεπης η μ@υνι μπρελοκ 1
CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 πως λεγεται και αλλιως το κοντοπουτ@νο.... μ@υνι τσεπης η μ@υνι μπρελοκ ή π@υτσομεζές, ή κωλορεβυθούλης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις