Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 το τερματισες. δεν ειμαι απο λαρισα, αλλα δεν μιλανε και ετσι... Εγώ είμαι από Λάρισα, και κάποιοι έτσι μιλάμε.
theoritikos Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Πάει ένας άνδρας στον ψυχολόγο σπαραγμενος στο κλάμα. -Γιατρέ δεν είμαι καλά. Κάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου να έρχεται ο διάβολος και να ρωτάει " Τσισακια κάναμε;" . Εγώ έντρομος του απαντάω Όχι, και όταν ξυπνάω ανακαλύπτω ότι κατουρηθηκα. -Μην ανησυχείς, την επόμενη φορά που θα τον δεις πες του "Ναι ρε έκανα" με πολύ θράσος.Θα δεις που δεν θα σε ξαναενοχλησει. Χαρούμενος ο τύπος πάει σπίτι του. Το βράδυ στον ύπνο έρχεται πάλι ο διάβολος και του ρωτάει "τσισακια κάναμε; " "Ναι ρε έκανα!" "Πολύ ωραία.. Κακάκια όμως κάναμε; " 5
Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Εγώ είμαι από Λάρισα, και κάποιοι έτσι μιλάμε. εκτος αν αναφερεσαι σε ανρθωπους μεγαλης ηλικιας. νεους 20-30 ετων δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν ετσι στην λαρισα 1
driftingcris Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 εκτος αν αναφερεσαι σε ανρθωπους μεγαλης ηλικιας. νεους 20-30 ετων δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν ετσι στην λαρισα εχω ακουσει εγω οταν ειμουν στρατο
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 εκτος αν αναφερεσαι σε ανρθωπους μεγαλης ηλικιας. νεους 20-30 ετων δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν ετσι στην λαρισα Ε, προφανώς εγώ έχω μεγαλύτερη εμπειρία. Λογικό δεν είναι; Εξαρτάται από που ακριβώς κατάγονται. Μέσα από τη Λάρισα, συνήθως μιλάνε όπως όλοι (αν και θα βρεις και εκεί εξαιρέσεις). Αλλά από διάφορα χωριά γύρω-γύρω, είναι πολύ πιο συνηθισμένο. Και σε νέους και σε μεγαλύτερους. Υπάρχουν και ζούνε ανάμεσά μας Ίσως, πάντως, πράγματι εξαφανιστεί σιγά σιγά.
alexzzz Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ο Τσακ Νόρις έχει μαζέψει ριμπάουντ μετά από αστοχία υλικού 18
Mr.Perfect Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η άλλη μου ευχηθηκε για τα αδέρφια μου 6 μέρες μετα "αν και καθυστερημένα να τα χαίρεσαι" Ενταξη είναι λόγο χαζά.Αλλα είναι τρόπος αυτός? 23
hackerW32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Η άλλη μου ευχηθηκε για τα αδέρφια μου 6 μέρες μετα "αν και καθυστερημένα να τα χαίρεσαι" Ενταξη είναι λόγο χαζά.Αλλα είναι τρόπος αυτός? εντάξει* NOT SO PERFECT MR PERFECT 2
onty Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ενας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται. Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: «Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις». Και απαντάει κι αυτός: «Ναι, σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Απλά εγώ ήρθα για να ταΐσω τον κροκόδειλο.. Και.. Απόσπασμα από το ημερολόγιό της: Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ' ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός....δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο. Απόσπασμα από το ημερολόγιό του:: Έχασε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης...... αλλά τουλάχιστον γα.....σα 7
giorgolavos Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Η Μεξικανή υπηρέτρια ζήτησε αύξηση αποδοχών… Η Κυρία ήταν πολύ αναστατωμένη γι’ αυτό και αποφάσισε να της μιλήσει για την αύξηση. Τη ρώτησε λοιπόν: “Μαρία, γιατί θέλεις αύξηση μισθού;” Μαρία: “Λοιπόν, σενιόρα, υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους θέλω την αύξηση. Το πρώτο είναι ότι σιδερώνω καλύτερα από σας” Κυρία: “Ποιος σου είπε ότι σιδερώνεις καλύτερα από μένα;” Μαρία: “Ο σύζυγός σας το είπε” Κυρία: “Α. ναι;” Μαρία: “Ο δεύτερος λόγος Κυρία είναι ότι είμαι καλύτερη μαγείρισσα από σας” Κυρία: “Ανοησίες, ποιος είπε πως είσαι καλύτερη μαγείρισσα από μένα;” Μαρία: “Ο σύζυγός σας το είπε” Η Κυρία, όλο και περισσότερο ταραγμένη: “Α, το είπε;” Μαρία: “Ο τρίτος λόγος είναι ότι είμαι καλύτερη…… στο κρεβάτι από σας”. Η Κυρία, πραγματικά βράζει τώρα και τα δόντια της τρίζουμε. Κυρία: “Ο σύζυγός μου σου το είπε και αυτό;” Μαρία: “Όχι σενιόρα … ο κηπουρός”. Κυρία: “Λέγε, πόσα θέλεις…” 6
Daemonos Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Την παίρνω τηλέφωνο στις Μία και της λέω να βγούμε, μου λέει "δεν θέλω". Με παίρνει τηλέφωνο στις Δέκα και μου λέει να βγούμε, της λέω "Άμα δεν θέλεις Μια, εγώ δεν θέλω Δέκα" Επεξ/σία 19 Μαΐου 2017 από Daemonos 6
onty Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Λεει ο νεαρος στην κοπελα του.. - Μωρο μου θελεις να παιξουμε ενα πονηρο παιχνιδι? -Ναι αγαπη μου , για πες μου! -Θα σβησουμε το φως, θα φοραω διαφορα προφυλακτικα με γευσεις , και εσυ θα μαντευεις τι γευση ειναι. -Αχ ναι !! Τελεια ιδεα!! Σβηνουν το φως και λεει η κοπελα -Μυζηθρα !! -Περιμενε ρε μωρο μου δεν φορεσα ακομα προφυλακτικο.. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις