xrist0s4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Nα το υιοθετήσουμε, να λέμε πριχθές, πριπάππος, πρι Χριστού, πριηγούμενος κοκ...Κοκ; Κωδικας οδικης κυκλοφοριας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το πριτς , τοτε τι θα σημαινει? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το πριτς , τοτε τι θα σημαινει? Πρι-ts, παναπεί πρώην thread starter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πριτς ειναι το preach αλλα στα ελληνικα, οταν ο παππας δε θελει να δουλεψει. -κανεις λειτουργεια πατερ; -πριτς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κοκ; Κωδικας οδικης κυκλοφοριας; Και Ούτω Καθεξής 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Nα το υιοθετήσουμε, να λέμε πριχθές, πριπάππος, πρι Χριστού, πριηγούμενος κοκ... Κοκ;; Κοκάκιας;; (Εννοειται το γλυκο, και οχι κατι αλλο περιεργο ε!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 - Να κεράσω ένα ποτό; είμαι ο Βασίλης..- Δε νομίζω- Ποιος είμαι τότε; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Με σταματάει αστυνομικός:- (α+β)² = α² + 2αβ + β²- Ε?- Ταυτότητα....... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 -Mαμα ειδα τον κοκορα δεκα φορες πανω στην κοτα σημερα! -Ναι ε!πηγαινε να το πεις του πατερα σου... -Μπαμπα η μαμα μου ειπε να σου πω οτι ειδα τον κοκορα δεκα φορες πανω στην κοτα σημερα... -Α ναι;και ηταν με την ιδια κοτα ολες τις φορες; -Οχι ... -Ε πηγαινε να το πεις της μανας σου... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Όταν ήμουν μικρός, ο μπαμπάς μου μου είχε πει, ό,τι και να γίνει, να μην ανοίξω ποτέ την πόρτα του υπογείου. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός μαζί μου, με πρόσεχε, μου διάβαζε ιστορίες πριν κοιμηθώ, φρόντιζε να έχω πάντα φαγητό. Αλλά μια μέρα όταν ήμουν δώδεκα είχε ξεχάσει την πόρτα λίγο ανοιχτή, και δεν άντεξα την περιέργεια. Άνοιξα την πόρτα και τι να δώ: Λιακάδα, γαλάζιος ουρανός και καταπράσινα δέντρα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 καπου σ'ενα περιπτερο -Ρε φιλε εσυ δεν εισαι ο James Hetfield των Μetallica;-Ναι εγω ειμαι, ειμαστε σε τουρ με τα παιδια και ηρθα να παρω κοκακολες-Ποσες θες ψηλε μου;-Εεεεεεεεεξι λάιτ Σορρυ παιδιά 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Το πριτς , τοτε τι θα σημαινει? Αυτό που είπε η Madonna στον πατέρα της, την μέρα που είχαν φασολάδα. Papa don't πριτς 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 -ρε συ τα έμαθες? Πάγωσαν έναν άνθρωπο στους - 273c -εντάξει μωρέ λογικά τώρα θα είναι 0Κ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 -Καλώς ήλθατε κύριε Δώνη στο θαλάσσιο πάρκο μας-Ουάου, απίστευτο είναι! Έχετε και χέλι;-Ναι, αλλά έχουμε μόνο ένα... Ένα το χέλι Δώνη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omefraoul Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 -Καλώς ήλθατε κύριε Δώνη στο θαλάσσιο πάρκο μας -Ουάου, απίστευτο είναι! Έχετε και χέλι; -Ναι, αλλά έχουμε μόνο ένα... Ένα το χέλι Δώνη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις