Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως λεγονται οι μπατσοι που πηδανε απο γεφηρες;

μπατοι jumping

Που να θυμάμαι ρε μλκ :P εχώ 3 χρόνια να πάω :P

έχω*

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περπατάει κάποιος σε γειτονιά με κόκκινα φανάρια και βλέπει ένα τρελό μωρό να κάνει πιάτσα, πλησιάζει να δει καλύτερα το εμπόρευμα και του λέει η κοπέλα

- με 500 ευρώ θα σου κάνω την καλύτερη πίπα της ζωής σου.

- 500 ευρώ για μια πίπα, σαν πολλά δεν είναι?

- το βλέπεις αυτό το ξενοδοχείο απέναντι, με τις πίπες το αγόρασα, του λέει η κοπέλα

σκέφτεται ο τύπος για να έχει αγοράσει ξενοδοχείο πρέπει να είναι καλή, της δίνει το πεντακοσάρικο, ανεβαίνουν στο δωμάτιο και τον ξεπέτσιασε στο ρούφηγμα.

Λίγο πριν χύσει ο τύπος, η κοπέλα σταματάει, τώρα ο τύπος έχει πάρει φωτιά, του έχει γίνει σίδερο, του τρέχουν τα σάλια και της λέει

- πόσα θες για να σου σκίσω το μουνί και η κοπέλα του απαντάει.

- τον βλέπεις αυτόν τον ουρανοξύστη απέναντι?

- ναί

- έ αν είχα μουνί θα τον είχα αγοράσει και αυτόν.

• Like 6

Περπατάει κάποιος σε γειτονιά με κόκκινα φανάρια και βλέπει ένα τρελό μωρό να κάνει πιάτσα, πλησιάζει να δει καλύτερα το εμπόρευμα και του λέει η κοπέλα

- το βλέπεις αυτό το ξενοδοχείο απέναντι, με τις πίπες το αγόρασα, του λέει η κοπέλα

σκέφτεται ο τύπος για να έχει αγοράσει ξενοδοχείο πρέπει να είναι καλή, της δίνει το πεντακοσάρικο, ανεβαίνουν στο δωμάτιο και τον ξεπέτσιασε στο ρούφηγμα.

Λίγο πριν χύσει ο τύπος, η κοπέλα σταματάει, τώρα ο τύπος έχει πάρει φωτιά, του έχει γίνει σίδερο, του τρέχουν τα σάλια και της λέει

- ναί

Disgusted-gif.gif?gs=a

• Like 9

- ναί

Μου θυμισες την ιστορια ενος 55χρονου νταλικερη. Ημουν στο λιμανι λεει ξημερωματα και περιμενα. Ερχεται μια αλλοδαπη πορνη και μου λεει θα σου παρω μια πιπα για 20 ευρω. Θα δου δωσω 100 της λεω αν καταφερεις και μου τη σηκωσεις!

-Φιλε σορρυ για το σπιτι μου ειναι λιγο μπουρδελο...
-Αραξε ρε συ θα παρεξηγηθω?
-Απο δω η μανα μου!
-Γεια σου αγορι μου, εχω την κορη μου μεσα 20 χρονων θεα, τσιμπουκακι πισωκολλητο ελευθερα πιασιματα 20€..

• Like 15

story time! είστε έτοιμο για δραμα; lets a go

χτες που λες, επεσε θυμα bulling μεσω του internet (αυτοι το λενε trolling, εγω το να βαλεις καποιον σε μια "γωνία" και 3 ατομα να τον τραμπουκιζουν λεκτικά το λεω bulling)

εσεις ρε παιδια με ξερεται χρονια, γραφω ανεκδοτα που να παρει ο διαολος, αυτο εκανα στο γημνασιο, στο λυκειο, στον στρατο, εδω..

μεσα απο το youtube γνωρισα τον jack lope, ενα πολυ καλο παλικαρι, με πολυ ωραια streams και gaming videos. αρχισα να κανω στα δικα του stream και του gsak (φιλος του jack) αυτο που ξερω να κανω καλύτερα. να γραφω κρυα αστεια. ο jack δεν ειχε ιδιαίτερο θεμα, απλα δεν ηθελε να σπαμαρω το chat του, οκ φιλος, κανενα προβλημα, τα ελατωσα, αλλα φυσικα σε καθε στρεαμ πεταγα 1-2-3 τετοια.

αυτο λιπών, του gsak δεν του αρεσει, γιατι λεει πως διωχνει κοσμο, και το βρήκε αστειο το να με βαλουν στο discord και να με τραμπουκιζουν τοσο (με text to speech) που πραγματικα αρχισα να ανακατεύομαι και το εκλεισα.

η φρατζεσκα by the way ειναι φιλη της ελενης (φιλη του gsak) και την κανανε ban απο το stream επιδη ελεγε κρυα αστεια και ο gsak ενοχλήθηκε.

εμενα λενε δεν με κανουν ban γιατι με συμπαθουνε. αυτο απο μονο του ειναι αφορμη για να μην ξαναπατησω στα stream του gsak, ο jack απο την αλλη δεν μου εκανε τιποτα, παρολα αυτα εφτιαξα ενα βιντεακι με τον χιτλερ (το κλασικο που ξερουμε ολοι) και τον εβαλα τον jack σαν αρχηγο μιας και εχει το μεγαλο καναλι και οσο να το κανουμε, ειναι πιο ώριμος.

ο gsak, θελει δυο πραγματα, 1)να κοψω τα κρυα ανεκδοτα (αλλα και να μην τα κοψω απο οτι μου ειπε) και 2) οτι το βιντεο αυτο δεν επρεπε να το ανεβασω στο youtube επιδη ηταν κατι το προσωπικό, εχει ονοματα κτλπ.

1) δεν τα κοβω απλα δεν ξαναπαταω σε stream και κοβω και το καλημέρα.

2) fuck the policeπορο

ο GMania ειμαι εγω

μην αφηνεται τους αλλους να σας κανουν οτι θελουν. be yourself ακομα και εαν δεν αρεσει σε κάποιους.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...