madtaz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν αγκυστρώθηκε το σκάφος στον κομήτη λένε....να δεις που και η NASA από τα LIDL ψωνίζει τρυπάνια!!! ''δικό μου'' 4
Kenny McCormick Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 κοιτα τι σου εφτιαξα μαν, αφιερωμένο αν βάλεις ένα μανιτάρι στην κορυφή και τον "ιδρώτα" να πετάγεται από πάνω then you have something 2
pournaras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μπήκα στο αμάξι και δεν άναψε το λαμπακι της βενζίνης....Η κάηκε η μπήκα σε λάθος αμάξι!!!!! 1
hackerW32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 αν βάλεις ένα μανιτάρι στην κορυφή και τον "ιδρώτα" να πετάγεται από πάνω then you have something βαζε ιδεες εσυ, αν φαω κανα μπαν εσενα θα κυνηγάω
e-tic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν αγκυστρώθηκε το σκάφος στον κομήτη λένε....να δεις που και η ESA από τα LIDL ψωνίζει τρυπάνια!!! ''δικό μου'' Fixed 1
Anorymous Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μπήκε ένας άνδρας στο σπίτι του και βρίσκει την γυναικά του να μαμιεται με το που το βλέπει βγάζει ένα μπιστόλι και τον σκοτώνει, τότε γυρνάει η γυναίκα του και του λέει με τις μαλακίες που κάνεις θα χάσουμε όλους τους φίλους μας χαχαχαχα 2
aekoupoli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 - Ποιανού είναι το τάμπλετ.- Του Τάκη.- Δεν είναι πολύ μικρό;- Είναι ταμπλεΤάκη. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μπήκε ένας άνδρας στο σπίτι του και βρίσκει την γυναικά του να μαμιεται με το που το βλέπει βγάζει ένα μπιστόλι και τον σκοτώνει, τότε γυρνάει η γυναίκα του και του λέει με τις μαλακίες που κάνεις θα χάσουμε όλους τους φίλους μας χαχαχαχα Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτό το thread.. Kαι αυτό είναι το πρώτο ανέκδοτο που διαβάζω... :mellow: Iστορική στγμή.
Anorymous Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτό το thread.. Kαι αυτό είναι το πρώτο ανέκδοτο που διαβάζω... :mellow: Iστορική στγμή. Ειμαι το πεπρομενο σου χαχαχαχαχαχαχαχα 1
Snolly Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτό το thread.. Kαι αυτό είναι το πρώτο ανέκδοτο που διαβάζω... :mellow: Iστορική στγμή. Γενικα τωρα τελευταια η ποιοτητα εχει γινει επιπεδου μεσημεριαναδικου. Σπανια κατι καλο. Κουραγιο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις