Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν αγκυστρώθηκε το σκάφος στον κομήτη λένε....να δεις που και η NASA από τα LIDL ψωνίζει τρυπάνια!!!      ''δικό μου''

• Like 4
Δημοσ.

αν βάλεις ένα μανιτάρι στην κορυφή και τον "ιδρώτα" να πετάγεται από πάνω then you have something :)

βαζε ιδεες εσυ, αν φαω κανα μπαν εσενα θα κυνηγάω

Δημοσ.

Δεν αγκυστρώθηκε το σκάφος στον κομήτη λένε....να δεις που και η ESA από τα LIDL ψωνίζει τρυπάνια!!!      ''δικό μου''

Fixed

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκε ένας άνδρας στο σπίτι του και βρίσκει την γυναικά του να μαμιεται με το που το βλέπει βγάζει ένα μπιστόλι και τον σκοτώνει, τότε γυρνάει η γυναίκα του και του λέει με τις μαλακίες που κάνεις θα χάσουμε όλους τους φίλους μας χαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκε ένας άνδρας στο σπίτι του και βρίσκει την γυναικά του να μαμιεται με το που το βλέπει βγάζει ένα μπιστόλι και τον σκοτώνει, τότε γυρνάει η γυναίκα του και του λέει με τις μαλακίες που κάνεις θα χάσουμε όλους τους φίλους μας χαχαχαχα

Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτό το thread.. Kαι αυτό είναι το πρώτο ανέκδοτο που διαβάζω... :mellow: :mellow: :mellow:

Iστορική στγμή.

Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτό το thread.. Kαι αυτό είναι το πρώτο ανέκδοτο που διαβάζω... :mellow: :mellow: :mellow:

Iστορική στγμή.

Ειμαι το πεπρομενο σου χαχαχαχαχαχαχαχα 

• Like 1
Δημοσ.

Iστορική στγμή.

Γενικα τωρα τελευταια η ποιοτητα εχει γινει επιπεδου μεσημεριαναδικου. Σπανια κατι καλο. Κουραγιο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...