eSATA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ε; http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231217128
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν άκουσα τίποτα! Πιο εύκολα θα ακούσουμε το σφύριγμα από τις βόμβες που θα πέφτουν, παρά τις σειρήνες! 1
mary Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αυτο το Halloween ποσο κραταει στο Αμερικα;;;;;;;;;
mary Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ε ποσο πολυ;;Μηνα κι ετσι;; Νομιζα κανα 2 βδομαδες κραταγε...
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 στις 31 ειναι, αλλα μεχρι και τοτε κανουν διαφορα parties. 2 απο τις πιο καλες βραδιες της ζωης μου ηταν σε halloween weekend, μια φορα sphongle και μια σε ενα squat party με 5000 ατομα
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αυτο το Halloween ποσο κραταει στο Αμερικα;;;;;;;;; το Halloween ειναι μια μερα 31/10 και μετα 1/11 και 2/11 ειναι των Αγιων παντων.και η μερα των νεκρων. Αλλα ξερεις τωρα πως ειναι με τα στολιδια. βγαινουν απο πρωτη οκτωβρη. εγω εχω στολισει ηδη. υγ δεν ειναι μονο στην αμερικη ειναι και στην ευρωπη και στην νοτια αμερικη αλλα διαφορα στις παραδοσεις.
mary Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 το Halloween ειναι μια μερα 31/10 και μετα 1/11 και 2/11 ειναι των Αγιων παντων.και η μερα των νεκρων. Αλλα ξερεις τωρα πως ειναι με τα στολιδια. βγαινουν απο πρωτη οκτωβρη. εγω εχω στολισει ηδη. υγ δεν ειναι μονο στην αμερικη ειναι και στην ευρωπη και στην νοτια αμερικη αλλα διαφορα στις παραδοσεις. Ημερα των νεκρων;;;πολυ βουκολικο μου κανει αυτο.... Βασικα μου φανηκε περιεργο γιατι σημερα ξεκινησαν στο Sims στο facebook(μη διαβασω σχολιο περι αυτου,πρωτη φορα στη ζωη μου κολλαω με παιχνιδι) ενα quest σχετικα με το Halloween που ληγει σε 28 μερες και λεω τι σκατα 28 μερες κραταει εκει;;;
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ημερα των νεκρων;;;πολυ βουκολικο μου κανει αυτο.... Βασικα μου φανηκε περιεργο γιατι σημερα ξεκινησαν στο Sims στο facebook(μη διαβασω σχολιο περι αυτου,πρωτη φορα στη ζωη μου κολλαω με παιχνιδι) ενα quest σχετικα με το Halloween που ληγει σε 28 μερες και λεω τι σκατα 28 μερες κραταει εκει;;; δεν ξερω για το σιμς να σου πω. την ημερα των νεκρων απλα πηγαινουν λουλουδια στους ταφους. εδω στο βελγιο πηγαινουν χρυσανθεμα, μικρουλια. στην αρχη οταν ειχα πρωτοερθει δεν το ξεραμε και η μανα μου αγοραζε αυτα τα χρυσανθεμα για το σπιτι να τα βαλει σε βαζο :lol:
mary Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 δεν ξερω για το σιμς να σου πω. την ημερα των νεκρων απλα πηγαινουν λουλουδια στους ταφους. εδω στο βελγιο πηγαινουν χρυσανθεμα, μικρουλια. στην αρχη οταν ειχα πρωτοερθει δεν το ξεραμε και η μανα μου αγοραζε αυτα τα χρυσανθεμα για το σπιτι να τα βαλει σε βαζο :lol: Τα χρυσανθεμα τα εχουν οπως τα κολυβα; Δλδ μονο σε νεκρους;;;;
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Τα χρυσανθεμα τα εχουν οπως τα κολυβα; Δλδ μονο σε νεκρους;;;; νομιζω πως ναι. παντως εκεινες τις μερες γεμιζει ο τοπος απο δ'αυτα
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 θα στα κλέψω την επόμενη φορά που θα ανέβω! =p Άντε πάρε και κάνα γατόνι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις