noob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 που να ψάξω για γκόμενα όπως τη θέλω ? α? θέλω να είναι stoner/ανώριμη να μην την νοιάζει τίποτα και να είναι στον κόσμο της, αν παίζει και κανένα game καλό ειναι και αυτό αλλα δεν με νοιάζει τόσο και να έχει και λίγα ψυχολογικά , όχι να με σκοτώσει απλά να μην ειναι κοιμισμένη τι λέτε που να κοιτάξω ? ? αμα δεν έχει Ελλάδα θα την κάνω εισαγωγή Φίλε έχω ρωτήσει δεν έχει.. είναι out of stock! Aν πάντως βρεις στείλε και από δω καμία!
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε έχω ρωτήσει δεν έχει.. είναι out of stock! Aν πάντως βρεις στείλε και από δω καμία! βαριέμαι ακόμα και να μιλήσω σε μια συνηθισμένη γκόμενα το μοντέλο της Ελλεινίδας ειναι τόσο βαρετό μηδέν , πρέπει να πω σε τουριστικό μέρος ΤΩΡΑ! είναι όλες ίδιες ,τόσο ξενέρωτες!! δεν υπάρχει ουτε μία που να ειναι τρελαμένη θα μετακομίσω γαμώ την Πάτρα ------------------------- περίμενα τηλέφωνο απο ένα πρόγραμμα που πήγα να κάνω τα χαρτιά μου να δω αν ειναι οκ ενα χαρτί που πήγα και ακούω να χτυπάει το τηλέφωνο τρέχω με το boxerάκι να το σηκώσω και είχε νερά στο διάδρομο και τρώω μια γλίστρα και φεύγω στον αέρα και σκάω κάτω όπως σηκώνομαι με κοίταζε μια γειτόνισσα απο το μπαλκόνι της :mellow: χαχαχαα Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2013 από nicoc89 1
gang Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 βαριέμαι ακόμα και να μιλήσω σε μια συνηθισμένη γκόμενα το μοντέλο της Ελλεινίδας ειναι τόσο βαρετό μηδέν , πρέπει να πω σε τουριστικό μέρος ΤΩΡΑ! είναι όλες ίδιες ,τόσο ξενέρωτες!! δεν υπάρχει ουτε μία που να ειναι τρελαμένη θα μετακομίσω γαμώ την Πάτρα Άκυρο σειρούλα... Οι τουρίστριες παρα είναι ίδιες μεταξύ τους τουλάχιστον...
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Άκυρο σειρούλα... Οι τουρίστριες παρα είναι ίδιες μεταξύ τους τουλάχιστον... να βρω καμια τζιβάτη δεν παίζει ρε ? αν δεν μπορέσω να βρω αυτό που θέλω θα το φτιάξω του πούστη , κάποια θα κολλήσει τις συνήθειες μου μια γυναικεία version nicoc89 δεν υπάρχει πουθενά ?
noob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 να βρω καμια τζιβάτη δεν παίζει ρε ? αν δεν μπορέσω να βρω αυτό που θέλω θα το φτιάξω του πούστη , κάποια θα κολλήσει τις συνήθειες μου μια γυναικεία version nicoc89 δεν υπάρχει πουθενά ? Το χόντρυνες πολύ τώρα.. 1
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Καλημερα.. Εχετε παρατηρησει οτι σχεδον ολες οι γυναικες που δραστηροποιουνται κυριος στο μπλα μπλα εχουν για εικονα μια γατα.. Ή μονο εμενα μου κινησε την περιεργια... 5
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 θέλω να είναι stoner/ανώριμη να μην την νοιάζει τίποτα και να είναι στον κόσμο της, αν παίζει και κανένα game καλό ειναι και αυτό αλλα δεν με νοιάζει τόσο και να έχει και λίγα ψυχολογικά , όχι να με σκοτώσει απλά να μην ειναι κοιμισμένη Το 60% των γυναικών κάπως έτσι είναι. Και των ανδρών.
leftermann Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Είναι τα γκέημς που ρίχνουν τόσο το ποσοστό ε; Δεν πολυπαίζουν γκέημς οι γυναίκες, όντως. Εκτός από κάτι χαζά στο φέησμπουκ. 1
caution Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τι να τα κάνουν τα games, αφού παίζουν με τις καρδιές μας... *πενιά*
mastor10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ωρες ωρες μερικοι που πανε και παιρνουν νουμερα στις δημοσιες υπηρεσιες δινουν την εντυπωση οτι νομιζουν πως το μηχανημα βγαζει random νουμερα και το πατανε το ξαναπατανε και φευγουν απογοητευμένοι με το 200 ενω εκεινη τη στιγμη ειναι το 130 in other news παραλιγο να εχω σπασμενο ποδι σημερα απο μια που ερχοταν γκαζομενη κατα πανω μου γιατι δεν με ειχε δει και φρεναρει την τελευταια στιγμη, παρατριχα τη γλυτωσα
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τι να τα κάνουν τα games, αφού παίζουν με τις καρδιές μας... *πενιά* They play with your mind Edm music στο background
status Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τι να τα κάνουν τα games, αφού παίζουν με τις καρδιές μας... *πενιά* Πως τα λες, χρυσάφι τα δάκτυλα σου, χρυσάφι.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ....... γράψτε μια διεύθυνση όπου γης και την έχετε μπροστά σας..... showmystreet.com - fast &easy street viewing showmystreet.com fast and easy street viewing - just start typing an address and streetview or satelitte images start filling your screen. Αποφθέγματα - Γνωμικά - Ρήσεις γνωστών προσωπικοτήτων με αλφαβητική σειρά: Κλικ: . Αβραάμ Λίνκολν · Αγάθων · Άγγελος Τερζάκης · Άγιος Βασίλειος · Άγκαθα Κρίστι · Αδαμάντιος Κοραής · Αθηνόδωρος ο Σάνδωνος ή Κανανίτης · Αισχύλος · Αίσωπος · Αλέξανδρος Δελμούζος · Αλέξανδρος Δουμάς ο πατήρ · Αλέξανδρος Πούσκιν · Αλεξάντερ Πόουπ · Αλέξις Καρέλ · Αλκιδάμας · Άλμπερτ Αϊνστάιν · Αλφόνς Μαρί Λουί Ντε Λαμαρτέν · Άλφρεντ Άντλερ · Άλφρεντ Λορντ Τένισον · Αλφρέντ Ντε Βινί · Αλφρέντ Ντε Μισέ · Άμος Άλκοτ · Αμπέλ - Φρανσουά Βιλμέν · Αμπιγκέιλ Άνταμς · Αν Λουίζ Ζερμέν ντε Σταλ · Ανακρέων · Ανατόλ Φρανς · Ανδρέας Λασκαράτος · Ανρί Αμιέλ · Ανρί Λακορντέρ · Αντισθένης · Άντον Τσέχοφ · Αντρέ Κομτ - Σπονβίλ · Αντρέ Μορουά · Αντρέ Σενιέ · Απολλόδωρος · Απόστολος Παύλος · Άρθουρ Κόναν Ντόιλ · Άρθουρ Ουέλινγκτον · Αριστείδης Μπριάν · Αριστοτέλης · Αριστοτέλης Ωνάσης · Αριστοφάνης · Αρτούρ Σοπενχάουερ · Άρτουρ Τσίμερμαν · Αυγουστίνος · Αύγουστος Κοντ · Βαβρίας · Βενιαμίν Φραγκλίνος · Βίας ο Πριηνεύς · Βικτόρ Κουζέν · Βίκτωρ Ουγκώ · Βίλχελμ Τούκερμαν · Βιργίλιος · Βιτόριο Αλφιέρι · Βολτέρος · Βούδας · Γεωργία Σάνδη · Γεώργιος Βιζυηνός · Γιντού Κρισναμούρτι · Γιόσουα Μπεν Σίρα · Γιουβενάλης · Γιουλίσες Γκραντ · Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε · Γιόχαν Κάσπαρ Λάβατερ · Γιόχαν Πάουλ Ρίχτερ · Γιώργος Σεφέρης · Γκαλιλέο Γκαλιλέι · Γκάρι Σμόλεϊ · Γκι Ντε Μοπασάν · Γκόντφριντ Λάιμπνιτς · Γουίλ Κάρλτον · Γουίλ Ρότζερς · Γουίλιαμ Γκλάντστοουν · Γουίλιαμ Μέικπις Θάκερεϊ · Γουίλιαμ Ντάνφορθ · Γουίλιαμ Όσλερ · Γουίλιαμ Πεν · Γουίλιαμ Χιούελ · Γουίνστον Τσόρτσιλ · Γουίσταν Χιου Όντεν · Γουόλτ Γουίτμαν · Γουόλτερ Σκοτ · Γρηγόριος Νύσσης · Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός · Δανιήλ Φιλιππίδης · Δημήτριος Βερναρδάκης · Δημήτριος Κακλαμάνος · Δημήτριος Καμπούρογλου · Δημήτριος Μπαλάνος · Δημόκριτος · Δημοσθένης · Δημόφιλος · Διογένης Λαέρτιος · Διογένης ο Κυνικός · Διονύσιος ο Αλικαρνασσεύς · Δίφιλος · Δίων · Ελίζαμπεθ Μπράουνινγκ · Έλινορ Ρούσβελτ · Ελισάβετ Α' · Εμίλ Ζολά · Εμίλ Οζιέ · Εμμανουήλ Ροΐδης · Έντγκαρ Άλαν Πόε · Έντγκαρ Λι Μάστερς · Έντμουντ Μπερκ · Έντουαρντ Κάρπεντερ · Έντουαρντ Μόρλεϊ · Έντουαρντ Μπάλγουερ Λίτον · Εντουάρντο Γκαλεάνο · Έντουιν Μάρκαμ · Επίκτητος · Επίχαρμος · Ερνέστ Ρενάν · Ερρίκος Ίψεν · Εύα Κιουρί · Ευριπίδης · Ζακ - Ανρί Μπερναρντέν ντε Σεν Πιερ · Ζακ Νεκέρ · Ζαν Ζακ Ρουσό · Ζαν Κοκτό · Ζαν Μπατίστ Λουί Γκρεσέ · Ζαν Μπατίστ Ποκελέν · Ζαν Μπατίστ Ρασέν · Ζαν ντε λα Μπριγιέρ · Ζαν ντε λα Φοντέν · Ζαν Πολ Σαρτρ · Ζανγκ Γιμού · Ζήνων ο Ελεάτης · Ζίγκμουντ Φρόιντ · Ζοακίμ Ντι Μπελέ · Ζορζ Κλεμανσό · Ζορζ Ντ' Αμπουάζ · Ηλιόδωρος ο Εμεσηνός · Ηράκλειτος · Ηρόδοτος · Ησίοδος · Θαλής ο Μιλήσιος · Θέογνις ο Μεγαρεύς · Θεόδωρος Δηλιγιάννης · Θεόκριτος · Θεόφραστος · Θίοντορ Πάρκερ · Θίοντορ Ρούσβελτ · Θουκυδίδης · Ιμάνουελ Καντ · Ιπποκράτης · Ίρβιν Γιάλομ · Ίρβινγκ Φίσερ · Ισοκράτης · Ιωάννης ο Χρυσόστομος · Ιωάννης Στοβαίος · Καλλίμαχος · Καρδινάλιος Αρμάνδος Ρισελιέ
vocals_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 https://myspace.com/drangu/music/song/poios-aytos-42723719-45472857?play=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις