stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 δες κατι παρεα με την παβλιναρα... ναι θα πάμε μαζί στο θεατρο την παρασκευη
mary Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ούτε τσόντα δε θέλω να δω... τίποτα, τίποτα, απλά τίποτα.... δε θέλω να κάνω τίποτα κάτι έχει ψωφίσει μέσα μου τωρα, με επεισες για τι βαρεμαρα μιλαμε.... 1
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ναι θα πάμε μαζί στο θεατρο την παρασκευη κουλτουρα ομως 1
christiana78 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 υπαρχει κανα σπιτικο γιατρικο για να απωθεί τα κουνούπια; με φαγανε
evabb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ούτε τσόντα δε θέλω να δω... τίποτα, τίποτα, απλά τίποτα.... δε θέλω να κάνω τίποτα κάτι έχει ψωφίσει μέσα μου ξεκινα να βλεπεις κανενα anime. μεχρι να δεις 500 επισοδεια θα σου εχει περασει η βαρεμαρα 1
noob Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αντε και στις εκλογες ρε A ρε και να κατεβαίναμε μόνοι μας στις εκλογές... Πρώτοι θα βγαίναμε!
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 τώρα θυμήθηκα φάση να είμαι στην Αθήνα με το δικό μου στο αμάξι να ακούμε στη διαπασών το τραγούδι. . . εγώ χέρι έξω από το παράθυρο και μούρη γυαλί λες και ακούμε με μπούφερ τίποτα ραπ.... βλέπω δυο τυπάδες να μας κοιτάνε με ένα μειδίασμα αλλά στα αρχίδια μας αλλά η τραγουδάρα είναι αυτή
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 τώρα θυμήθηκα φάση να είμαι στην Αθήνα με το δικό μου στο αμάξι να ακούμε στη διαπασών το τραγούδι. . . εγώ χέρι έξω από το παράθυρο και μούρη γυαλί λες και ακούμε με μπούφερ τίποτα ραπ.... βλέπω δυο τυπάδες να μας κοιτάνε με ένα μειδίασμα αλλά στα αρχίδια μας https://www.youtube.com/watch?v=JuItRbO9FGsαλλά η τραγουδάρα είναι αυτή Crushing με την παυλιναρα?
Adon1s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Είμαστε ερωτική πόλη (αφου). Τσέκαρε τσόντα με νάνους να κλάσεις στο γέλιο . Εναλλακτικά , βάλε στο γιουτούμπ βίντεο με μασσάζ . Πίστεψέ με , χαλαρώνεις και η ίδια .
RottenLungs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το Amazon.co.uk έβγαλε την Ελλάδα απο το Super Saver Delivery ρε πούτστη... Τώρα θα πληρώνουμε κερατιάτικα τα μεταφορικά!!! Πάνε και οι προσφορές του amazon.!!!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μόλις ξύπνησα απο ένα όνειρο χολυγουντιανής παραγωγης...Είδα όνειρο λέει οτι μια συγκάτοικος μου που είχαμε πολύ κακή σχέση, ετοιμαζότανε να πάει ταξίδι στην Αμερική ,υστερα την πήγα στο αεροδρόμιο με το αμάξι μου και μπήκε στο αεροπλάνο,και ύστερα πήρε το μάτι έναν τύπο να ρίχνει βενζίνη στις ρόδες του αεροπλάνου την ώρα που πήγαινε να απογειωθεί. έ τοτε ξαφνικά το αεροπλανο αρχισε να παίρνει φωτιά και να ουρλιάζει ο κόσμος έκάνε μετά μια μεγάλη έκρηξη και δεν έμεινε τίποτα ,μόνο αποκαίδια και στάχτες . Πωω φοβερό όνειρο 1
frenzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 κάτι έχει ψωφίσει μέσα μου μπορεί απλά να τελειώσαν οι μπαταρίες του. 1
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ρε πούστη ακούω κάτι εδώ απέναντι απο το σπίτι μου μια γειτόνισσα να μιλάει σαν δαιμονισμένη . Μιλάει περίεργα γενικά αλλα τώρα ακούγετε περίεργα η φωνή της και κάνει λες και μουγκρίζει , βγάζει περίεργους ήχους και βρίζει κάποιον λέει ξεφτίλα κλπ και αναρωτιέμαι μήπως της γύρισε καμια βίδα και έγινε κανα περίεργο σκηνικό θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις δεν ειναι τρόλει, μιλάω σοβαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις