Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έμεινα με την απορία:

evabb vs kalantas=?

Τελικό σκορ;;;;

(Η σειρά των πρωταγωνιστών είναι αλφαβητική προς αποφυγή παρεξηγήσεων...)

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Μπαινεις σπιτι οσο πιο ησυχα μπορεις και σκαει μπαντα μπροστα σου το γατι, υποστροφη και καρφι στο φωτιστικο δαπεδου που τελικα το ξαπλωνει.

Μετα φυσικα εξαφανιζεται και μενεις ο μαλακας με το φωτιστικο στο χερι.

ΤΟ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης των γατιών στον πλανήτη. Προφανέστατα είναι το πιο άχρηστο είδος, πιθανότατα πιο άχρηστο και από την γοργόνα.

Καλημέρα Άθλιε.

Δημοσ.

Εγώ έμεινα με την απορία:

evabb vs kalantas=?

Τελικό σκορ;;;;

(Η σειρά των πρωταγωνιστών είναι αλφαβητική προς αποφυγή παρεξηγήσεων...)

φυσικα κερδισα εγω! αυτος εφαγε μπαν.

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης των γατιών στον πλανήτη. Προφανέστατα είναι το πιο άχρηστο είδος, πιθανότατα πιο άχρηστο και από την γοργόνα.

Καλημέρα Άθλιε.

:mad: Tα γατιά είναι το πιο γαμάτο είδος που ζει στον πλανητη. Ειναι ακόμα πιο γαμάτα από μια πιτσα σε ξυλόφουρνο..

Δωστε λινκς με τον καυγα να εχω να διαβαζω με τον καφε μου (μονο εγω δηλαδη γιατι ο καφες ειναι αγράμματος (αυτο βεβαια ειναι ψέμα γιατι ο καφές αποτελείται απο 4 γράμματα (ενίοτε 5 (βασικα ανάλογα τη γλώσσα γιατι στην αγγλία έχει 6 (αλλά το πιάσατε το νοημα))))).

Δημοσ.

Καλημέρα Άθλιε.

για να εχουν κατι να κυνηγανε τα σκυλια. ξερεις γυμναστικουλα.

Δημοσ.

... Ειναι ακόμα πιο γαμάτα από μια πιτσα σε ξυλόφουρνο..

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ; Από πίτσα σε ξυλόφουρνο; ΠΛΛΛΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ:

Εκτός κι αν εννοείς πως ένα γατί σε ξυλόφουρνο είναι πιό γαμάτο από μια πίτσα σε ξυλόφουρνο. Συμφωνώ. Και το μόνο που θα ήταν ακόμα πιό γαμάτο θα ήταν Εβραίος, και ακόμα πιο πολύ, μπάτσος σε ξυλόφουρνο.

Δημοσ.

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ; Από πίτσα σε ξυλόφουρνο; ΠΛΛΛΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ:

Εκτός κι αν εννοείς πως ένα γατί σε ξυλόφουρνο είναι πιό γαμάτο από μια πίτσα σε ξυλόφουρνο. Συμφωνώ. Και το μόνο που θα ήταν ακόμα πιό γαμάτο θα ήταν Εβραίος, και ακόμα πιο πολύ, μπάτσος σε ξυλόφουρνο.

Καλααααα, θα τα δει η Yin και μετά ποιος σε γλυτώνει..

Αναπάντητα ερωτήματα εντωμεταξύ

https://www.google.gr/search?q=rack&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=PIJ2UICdIaek4gTnxYDoCw&ved=0CDwQsAQ&biw=1920&bih=1075

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...