evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 όχι βέβαια, έχω ηλιακό. Γάμησε σίδερα ο μουσακάς πάντως, το μετάνιωσα, θα ξανακάνω. Mονο αν εχεις φριτεζα.
leftermann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 χοχο Άθλιε! Ντεν έκω φριτέζα καρντιά μου... Αλλά χαλάλι ο κόπος. Βογκάω από το πολύ φαΐ.
leftermann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 έτσι. Ο άντρα ο αληθινό τηγανίζει ανελέητα σε μαυροτήγανο, γεμίζει τον τοίχο λάδια και βρωμίζει όλη την γειτονιά με τηγανίλα. Έτσι. Μπράβο ρε Άθλιε.
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εγω ηξερα οτι βαζουμε και καμια εφημεριδα στο τοιχο. ή οτι οταν παντρευτεις βαζεις τη γυναικα λεει να μαγειρευει, κατι τετοιο.
leftermann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 εγώ το έπαιξα αλλιώς, έστειλα την γυναίκα στην δουλειά και κάθισα σπίτι να μαγειρέψω. Εφημερίδες; Λες ε; Δεν αγοράζω εφημερίδες όμως, τις διαβάζω στον ιντερνέ.
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 -Ελα, στις 9 θα περασω απο κει. -Αααααχ οχι στις 9 κατεβαζω τα χειμωνιατικα τωρα δε θα προλαβω να κανω και μπανιοο. ΚΚΚΚΤΑΑΑΑΑΟΥΝ με το ροπαλο στο κουτελο με τη μία.
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Στο renault 19 που είχαμε τα έχω κλειδώσει 3 φορες μέσα... Βλέπεις έκλεινε η ασφάλεια στη θέση του οδηγου αν σήκωνες λίγο το χερουλάκι της πόρτας και κατέβαζες την ασφάλεια και είχα συνηθίσει να το κλειδώνω έτσι.. Κακη συνηθεια.. στο renaullt 19 που ειχα κι εγω τα κλειδωνα συνεχεια μεσα κατι πηγαινε στραβα μαλλον με αυτο το αυτοκινητο
pappous_soulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Έκλασε ο κάλαντας, σχόλασε το θρεντ.
ennoeitai Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Έκλασε ο κάλαντας, σχόλασε το θρεντ. Φίλε "μούφες" με πιάννννειααας; Δεν ήτανε όλα τρολάρισμα. Ντάξει το παιδί έκανε χαβαλέ, αλλά μια δόση αλήθειας υπάρχει στάνταρ. Ακόμα και το καλύτερο τρολ να είσαι, δε μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία να γράφεις τόσα σεντόνια επί τόσες σελίδες... Απλά στο τέλος το'κανε εξώφθαλμο και του μεινε μόνο το τρολάρισμα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι δε θα πάθει aids.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 new account θα κάνει και θα μπαίνει κανονικότατα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις