YiN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τα καταστηματα ειναι ανοικτα του Αγιου Πνευματος. καλημερα Oι τραπεζες δεν ειναι ανοικτες. Οσο για τις αποθηκες των ΚΤΕΛ δεν εχω ιδεα. Γενικά υπάρχει κάποια λογική σε όλο αυτό; =ρ
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Γενικά υπάρχει κάποια λογική σε όλο αυτό; =ρ αν δεν ειναι ανοιχτά τα μαγαζιά πως θα πάρουμε χαρταετό και λαγάνια ?α??
spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ναι, οι φωτιές μας έλειπαν τώρα. ban summer 1
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Βρε λες να αναγνωρίσουν και το δικό μου? http://www.esos.gr/article/mathites-dhmotiko-eidiseis/kollegia_dikaiologitika_anagnorisi_ptyxion Υγ έσβησε η φωτιά. Δλδ, πινω καφέ άνετοςς
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Βρε λες να αναγνωρίσουν και το δικό μου? http://www.esos.gr/article/mathites-dhmotiko-eidiseis/kollegia_dikaiologitika_anagnorisi_ptyxion Υγ έσβησε η φωτιά. Δλδ, πινω καφέ άνετοςς good luck με αυτούς για όσους είναι ψυχολόγοι.Ειδικά η Μπουκουβάλα κάργια ολκής. 16) Θαλής Παπαδάκης του Νικολάου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.) ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Βασιλική Μπουκουβάλα, του Δημητρίου. Το κόβω χρέωση 6-10 μαθημάτων κ φυσικά διετή πρακτική στο νερό.Χειρότερα από ΔΟΑΤΑΠ ενώ την ίδια στιγμή μου βγαίνει ψυχολόγα το 22χρονο τσόκαρο από Ελλαδιστάν ΑΕΙ.Απλά ευφάνταστος τρόπος για να καθυστερούν τους κολεγιάδες. Το θέμα είναι ενιαίο πλαίσιο υψηλότατων προδιαγραφών για όλους στην Ελλάδα σε ότι αφορά αδειοδότηση νευραλγικών επαγγελμάτων,που μου βγαίνει η κάθε νούλα στα 21-22 κ μου το παίζει ψυχολόγος με ένα απλό πτυχίο κ με τις ευλογίες του μπανανιστάν από πάνω.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/tragwdia_ston_agio_stefano_nekres_4_anhlikes_kai_mia_41xronh_se_troxaio.2303824.html
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 good luck με αυτούς για όσους είναι ψυχολόγοι.Ειδικά η Μπουκουβάλα κάργια ολκής. Το κόβω χρέωση 6-10 μαθημάτων κ φυσικά διετή πρακτική στο νερό.Χειρότερα από ΔΟΑΤΑΠ ενώ την ίδια στιγμή μου βγαίνει ψυχολόγα το 22χρονο τσόκαρο από Ελλαδιστάν ΑΕΙ.Απλά ευφάνταστος τρόπος για να καθυστερούν τους κολεγιάδες. Το θέμα είναι ενιαίο πλαίσιο υψηλότατων προδιαγραφών για όλους στην Ελλάδα σε ότι αφορά αδειοδότηση νευραλγικών επαγγελμάτων,που μου βγαίνει η κάθε νούλα στα 21-22 κ μου το παίζει ψυχολόγος με ένα απλό πτυχίο κ με τις ευλογίες του μπανανιστάν από πάνω. γιατί γίνεσαι ρατσιστής και αποκαλείς την 21-22χρονη τσόκαρο-νούλα θεωρώντας την κακή στην δουλειά της κρίνοντας την απο την ηλικία της και επειδή δεν σπούδασε σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο του εξωτερικού? θα σου άρεσε να σε κρίνει και εσένα για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό και να πει αδίκως βέβαια "τι , ψυχολόγος με ψυχολογικό πρόβλημα? (ομοφυλόφιλος) εδώ δεν μπορεί να κάνει καλά τον εαυτό του τους άλλους θα κάνει?" α? 3
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Εγώ δε πιάνομαι.Είμαι σούπεργκέτσι.Έχω κ κάπα να ανεμίζει.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 και εγώ έχω κάπα αλλα την φοράω μόνο μες το σπίτι , μην με περάσουν και για τρελόκαι ψυχοκινητικές δυνάμεις έχω αλλά δεν το έχω πει σε κανέναν
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ο πατέρας μου ξεκίνησε χθες το Game of Thrones. Έχει βγάλει σχεδόν τη πρώτη σεζόν. He's in for some unpleasant surprises. 5
mary Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Πω ρε γαμωτο, αυτό το κόλλημα να βλέπω σειρές και να τις τελειώνω μέσα σε μια-δύο μέρες ποτέ δε το χα. Τους θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους...
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Αντε να βρουμε ενα κοριτσι να παμε να γ@...με , ε να την δουμε εξω στην φυση.. Καλησπερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις