Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά, τη Δευτέρα που είναι Αγίου Πνεύματος, στην Αθήνα τα ΕΛΤΑ και τα μαγαζιά (συγκεκριμένα κατάστημα οπτικών) θα είναι ανοιχτά; Τα καταστηματα ειναι ανοικτα του Αγιου Πνευματος. καλημερα
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τα καταστηματα ειναι ανοικτα του Αγιου Πνευματος. καλημερα ξέρεις αν είναι ανοιχτές και οι τράπεζες ? (έχω την εντύπωση οτι ανοίγουν Τρίτη βέβαια) Σήμερα είναι ανοιχτές οι αποθήκες των Κτέλ ? και αν ναι μέχρι τι ώρα (θα έπαιρνα τηλ αλλα το σταθερό μου κάνει πολλά παράσιτα και άντε να συνεννοηθώ...)
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ξέρεις αν είναι ανοιχτές και οι τράπεζες ? (έχω την εντύπωση οτι ανοίγουν Τρίτη βέβαια) Σήμερα είναι ανοιχτές οι αποθήκες των Κτέλ ? και αν ναι μέχρι τι ώρα (θα έπαιρνα τηλ αλλα το σταθερό μου κάνει πολλά παράσιτα και άντε να συνεννοηθώ...) Oι τραπεζες δεν ειναι ανοικτες. Οσο για τις αποθηκες των ΚΤΕΛ δεν εχω ιδεα. 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Oι τραπεζες δεν ειναι ανοικτες. Οσο για τις αποθηκες των ΚΤΕΛ δεν εχω ιδεα. οκ, thanks
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_HJCNjPIlFs&list=FL0BYKNzCz1yhp4M4539eR-Q&index=60 καλημερα 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 πήγα χθες να παίξω το disciples 2 και μου βγήκαν τα μάτια τελικά το μάτι μας έχει προσαρμοστεί στα καθαρότερα σύγχρονα γραφικά και δεν αντέχουμε τα παλιά ? γιατί το έχω ακούσει και απο άλλους οτι τους πονάνε τα μάτια τους αν παίξουν παλιά παιχνίδιακρίμα δηλαδή γιατι τα παλιά παιχνίδια αποδεικνύονται καλύτερα απο τα καινούρια Καλήμερα σας καλημέθρα
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) το mtorrent εχασε τον κοφτη... μερες Υγ: κοιταξα τιμες για moleskine a4 notebooks στον παπασωτηριου. Yγ2: NOPE Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2013 από viper2005
mastor10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 αυτο παλι που περπατας και νομιζεις οτι δεν κανεις βημα, μεσα στη ζεστη... its me ή το pathfinder κανει προστυχα αστεια?
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δεν είμαι βίαιος αλλά αυτά τα γαμωπερίστερα πάνε γυρεύοντας να γίνουν ένα με το χώμα 1
stavi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέρες! Stavi: http://download.cnet.com/Switch-Off/3000-2344_4-10056977.html ευαριστώ αυτο παλι που περπατας και νομιζεις οτι δεν κανεις βημα, μεσα στη ζεστη... its me ή το pathfinder κανει προστυχα αστεια? δε νομίζεις.... δεν κάνεις βήμα έχουν κάνει επιδρομή τα μυρμυγκια στον πάγκο της κουζίνας... άνοιξα το μέλι και ξαφνικά βλέπω δεκάδες μυρμύγκια να σπεύδουν προς το περιεχόμενο.... πάλεψα μαζί τους και τώρα έχουν μπει μέσα από τα ρούχα μου και με γαργαλάνε..... προσπαθούν να με βασανίσουν
mastor10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ευαριστώ δε νομίζεις.... δεν κάνεις βήμα έχουν κάνει επιδρομή τα μυρμυγκια στον πάγκο της κουζίνας... άνοιξα το μέλι και ξαφνικά βλέπω δεκάδες μυρμύγκια να σπεύδουν προς το περιεχόμενο.... πάλεψα μαζί τους και τώρα έχουν μπει μέσα από τα ρούχα μου και με γαργαλάνε..... προσπαθούν να με βασανίσουν ριξε λιγο καφε θα τα διωξει ναι ρε εκει που ανεβαινα μια μικρη ανηφόρα ενιωθα οτι περπαταγα και οτι δεν πηγαινα μπροστα αναλογα με την ταχυτητα που περπαταγα
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ευαριστώ δε νομίζεις.... δεν κάνεις βήμαέχουν κάνει επιδρομή τα μυρμυγκια στον πάγκο της κουζίνας... άνοιξα το μέλι και ξαφνικά βλέπω δεκάδες μυρμύγκια να σπεύδουν προς το περιεχόμενο.... πάλεψα μαζί τους και τώρα έχουν μπει μέσα από τα ρούχα μου και με γαργαλάνε..... προσπαθούν να με βασανίσουν Σε τρώνε τα μυρμυγκια... Μήπως να ψεκάσεις και να ψεκαστείς...
pinwkolwnies Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τα καταστηματα* ειναι ανοικτα του Αγιου Πνευματος. καλημερα *Εκτός βιβλιοπωλείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις