viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Και ναι, ξεκίνησα. Μέχρι την Κυριακή θα... Κουραστηκα κιόλας...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 3900 εγγραφές/αρχεία και μετά πούλους!
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 βγήκε πριν λίγο το παιδί της γειτόνισσας και φώναζε κατουρήθηκα , κατουρήθηκα και βγαίνει στο μπαλκόνι ο απέναντι και φωνάζει ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!ζέστη , πολύ ζέστη σήμερα..
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Καθομαι μια μερα με ενα φιλαρακι και πινουμε μπυρες. Του λεω εχω ενα πονοκεφαλο γαμ@σετα, ματιασμενος θα ειμαι. Κανει μια, ξερω να ξεματιαζω,τον πιστεψα ο μαλ@κας. Πες τρεις φορες 'Ειμαι ματιασμενος' Ε το λεω. Οταν εφτασα στο τελος της τριτης με τσαμπουναει την κορυφαια ατακα ' Στα @ρχιδια μας" 2
mary Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 βγήκε πριν λίγο το παιδί της γειτόνισσας και φώναζε κατουρήθηκα , κατουρήθηκα και βγαίνει στο μπαλκόνι ο απέναντι και φωνάζει ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!! ζέστη , πολύ ζέστη σήμερα.. AAAAχαχαχαχα! τι μου θυμισες! Στο κατω διπλα μπαλκονι τετοια εποχη,πριν χρόνια οταν το νοικιαζε μια οικογενεια, εβγαινε ο μικρος 4,5,6 (; ) χρονων, εβγαζε το πουλακι του απο τα καγκελα και κατουρουσε κάτω!!! Πολύ γέλιο! 1
Adon1s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Όλοι το έχουμε κάνει αυτό έστω και 1 φορά στη ζωή μας . Όλοι .
christiana78 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 οταν το τελευταίο παγακι που παλευεις να βγάλεις απο την παγοθήκη πέφτει στον νεροχύτη.... το μαλακισμένο... 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Όλοι το έχουμε κάνει αυτό έστω και 1 φορά στη ζωή μας . Όλοι . εγώ το έκανα μέχρι το που τελείωσα το γυμνάσιο οταν το τελευταίο παγακι που παλευεις να βγάλεις απο την παγοθήκη πέφτει στον νεροχύτη.... το μαλακισμένο... εσύ τα τρως τα παγάκια ? εμένα μου αρέσει να τα μασάω εχει φάση , συμφωνείς ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ακούστε τι συνέβει μόλις τώρα μίλαγα με μια στο fb @ chat και της λεω για πλάκα "την πλένεις την τούφα σου?" εννοώντας αν λούζετε , γιατι έχει τζίβες και μου λέει"οχι δεν την πλένω , γιατι δεν έχω τούφα , είναι γυαλί το μέρος" WTF! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ? δεν κατάλαβα γκρι τίπωτα! νιένε που λένε και οι γάλλοι 1
christiana78 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ναι αλλα καταλήγω να μου βγαίνουν κομματια απο το στομα μαζί με σάλια και μετά προσπαθώ να τα ξαναμαζέψω και τελικά καταλήγω να μοιάζω σαν να μου έχουν κάνει ένεση νοβοκαϊνης στο στομα ... sexy mode off... 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ακούστε τι συνέβει μόλις τώρα μίλαγα με μια στο fb @ chat και της λεω για πλάκα "την πλένεις την τούφα σου?" εννοώντας αν λούζετε , γιατι έχει τζίβες και μου λέει"οχι δεν την πλένω , γιατι δεν έχω τούφα , είναι γυαλί το μέρος" WTF! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ? δεν κατάλαβα γκρι τίπωτα! νιένε που λένε και οι γάλλοι 'Telly Savalas' style!
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Όλοι το έχουμε κάνει αυτό έστω και 1 φορά στη ζωή μας . Όλοι . εγώ το έκανα μέχρι το που τελείωσα το γυμνάσιο οταν το τελευταίο παγακι που παλευεις να βγάλεις απο την παγοθήκη πέφτει στον νεροχύτη.... το μαλακισμένο... εσύ τα τρως τα παγάκια ? εμένα μου αρέσει να τα μασάω εχει φάση , συμφωνείς ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ακούστε τι συνέβει μόλις τώρα μίλαγα με μια στο fb @ chat και της λεω για πλάκα "την πλένεις την τούφα σου?" εννοώντας αν λούζετε , γιατι έχει τζίβες και μου λέει"οχι δεν την πλένω , γιατι δεν έχω τούφα , είναι γυαλί το μέρος" WTF! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ? δεν κατάλαβα γκρι τίπωτα! νιένε που λένε και οι γάλλοι Εννοει οτι θελει ποτισμα η γλαστρα 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εννοει οτι θελει ποτισμα η γλαστρα το έπιασα το υπονοούμενο με γουσταρίζεται
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Όχι που δεν θα έχανα και τον 5ο στη σειρά φορτιστή μου - σταδιαλαπιΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις