Adon1s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τον τελευταίο ενάμισο μήνα είδα στο φμπ 2 περιπτώσεις από πάρτυ που είχαν πασαλειφτεί στην μούρη με τούρτα, και το χαιρόντουσαν. Σχεδόν αναγούλα μου ήρθε. Άμα ήμουν εκεί και μου ρίχνανε θα είχαν πέσει φάπες Λολολολ Αυτη την μαλακία την κάνουν εδω οι Κύπριοι σαν έθιμο σε παρτυ γενεθλίων. Βαζουν τουρτα σε ενα ποτήρι και με κουτάλι πρέπει να "ταίσουν" τον εορταζόμενο . Αλλα το κόνσεπτ λέει το κουταλι με την τούρτα να το κάνεις γύρω γύρω ( όπως στα μωρά , εεεελα το αεροπλανάκι. ΧΛΑΠ ) και αφου τον πασαλείψεις σε μετωπο μυτη κλπ να φαει μία . Υποτιθεται αυτο το κανουν αρκετοί απο τους καλεσμένους . Το τι γαμοσταυρίδι έχει πέσει δε περιγράφεται . Άσχετο αλλα η σαβούρα που σας έλεγα τις προάλλες σε τέτοιο πάρτυ με γνώρισε . Sent from my iPhone using Insomnia 1
athlios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 **έχω ρίξει χεντσοτ σε γκόμενα με τούρτα παγωτό.** (που μόλις ειχαν βγάλει απο επαγγελματικο καταψύκτη) μπιτ δατ. 3
mastor10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ωπα ωπα . Τα ανεκδοτα στο απο κάτω τοπικ. δεν ξερω αλλα πηρα 3 εντυπα απο 3 διαφορετικες υπηρεσιες σε 1 ωρα (+μετακίνηση) και μου φανηκε καπως 1
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 και ναι η φωτια ειναι στην γειτονιά... σπερες επισης^1 καινουργιο περιοδικο επισης ^2 εχει γεμισει ο τοπος με τα καινουργια adobe CC... 1
Dark_son20 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 οι δίπλα πήραν κουτάβι ξανά... το προηγούμενο τους, αυτοκτόνησε πριν 4 χρονια... εδώ και 2 ώρες ακούγεται είναι ανάξιοι ακόμα και τις κατσαρίδες τους να προσέξουν καλοκαίρι με γαβγίσματα παντού ΓΑΜΩ!
Gtr34 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεχομαι να μου προσφερουν δωρεαν διακοπες ενα μηνα τα παντα πληρωμενα ...θα βαλω αγγελια
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Dungeons.and.Dragons.Chronicles.of.Mystara.READNFO-WaLMaRT where my coins @ 1
Toufas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Dungeons.and.Dragons.Chronicles.of.Mystara.READNFO-WaLMaRT where my coins @ Δεν δινεις λεφτα εκει που αξιζουν?!
scullyist Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2013 από scullyist
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν δινεις λεφτα εκει που αξιζουν?! "proper jew and not proper pleb" Μαθε να διαβαζεις σωστα το 4chan... επειδη ανηκει στα πολιτικα, το αφηνω εδω μερες
gang Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν ξερω αλλα πηρα 3 εντυπα απο 3 διαφορετικες υπηρεσιες σε 1 ωρα (+μετακίνηση) και μου φανηκε καπως κλαιν μαιν ρε. Έχω κάνει και καλύτερα. 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 αμάν με αυτή τη ζέστηκάθε πρωί ξυπνάω με πονοκέφαλο και το δωμάτιο ειναι φούρνοςθα αρχίσω να αφήνω ανοιχτή την μπαλκονόπορτα , ελπίζω να μην σκάσει μύτη καμια σκύλα μου πάνω στο κρεβάτι γιατι έχει μούρλια να ανεβαίνει πάνω και να κουλουριάζεται διπλα στο κεφάλι μου ξέρει κανείς γιατι δαγκώνουν τα κουνέλια? έχει η αδερφή μου μια κουνέλα νάνο και όποτε πλησιάζω γρυλίζει και προσπαθεί να με δαγκώσει
pinwkolwnies Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 έχει η αδερφή μου μια κουνέλα νάνο και όποτε πλησιάζω γρυλίζει και προσπαθεί να με δαγκώσει Είναι γιατί το ζωντανό καταλαβαίνει ότι σου αρέσει.... ...στιφάδο.... 2
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Είναι γιατί το ζωντανό καταλαβαίνει ότι σου αρέσει.... ...στιφάδο.... δεν τρώω κουνέλια ρε , ποτέ δεν τα έτρωγα , μου θυμίζουν γάτες που επίσης δεν τις τρώω εκτός αυτού το βλαμμένο μέχρι πριν πάω φαντάρος δεν είχε θέμα , μετά που με έχασε για καιρό με ξέχασε και τώρα αμα χρειαστεί να το ταίσω μου κάνει κόλπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις