Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο renault 19 που είχαμε τα έχω κλειδώσει 3 φορες μέσα... Βλέπεις έκλεινε η ασφάλεια στη θέση του οδηγου αν σήκωνες λίγο το χερουλάκι της πόρτας και κατέβαζες την ασφάλεια και είχα συνηθίσει να το κλειδώνω έτσι.. Κακη συνηθεια..

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

στις 2:30 την νύχτα ξεκινάω απο Πάτρα με το κτελ να είμαι 5:30 Αθήνα , να παω στο άλλο κτελ να πάρω λεωφορίο για Θήβα να είμαι εκεί μέχρι τις 8:00 το πρωι το πολύ. Μερικοί θα φύγουμε την ίδια μέρα για μετάθεση και κάποιοι την επόμενη

απο χθες πονάνε τα αφτιά μου και σήμερα πονάει και το κεφάλι μου

έβαλα θερμόμετρο και έχω 37,5

κομπλε

• Like 1
Δημοσ.

Στο renault 19 που είχαμε τα έχω κλειδώσει 3 φορες μέσα... Βλέπεις έκλεινε η ασφάλεια στη θέση του οδηγου αν σήκωνες λίγο το χερουλάκι της πόρτας και κατέβαζες την ασφάλεια και είχα συνηθίσει να το κλειδώνω έτσι.. Κακη συνηθεια..

To θεμα ειναι οτι δε κανω τετοιες ταρζανιες για να το κλειδωσω και παντα εκραζα φιλο μαλακα καθε φορα που τα κλειδωνε μεσα ή τα ξεχνουσε πανω στη μιζα ξερωγω...

Δημοσ.

ωπ. Πούσαι Μπαογκ;

Μόλις τέλειωσα με τον μουσακά. Πρώτη φορά κάνω. Μου έφυγε το κλαπέτο. Θέλει μισή ώρα δουλειά, άντε τρία τέταρτα, να ετοιμάσεις το φαγητό και να το βάλεις στο φούρνο, και άλλες 58 χιλιάδες ώρες να πλένεις τεντζερέδια και κλαπατσίμπαλα. Δεν ξανακάνω, να πα να γαμηθεί ο κωλομουσακάς ναούμ.

Καλημέρα σας.

Δημοσ.

.....και άλλες 58 χιλιάδες ώρες να πλένεις τεντζερέδια και κλαπατσίμπαλα...

Άσε που χαλάει και το μανικιούρ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...