nicoc89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παραδέχομαι. Σήμερα είμαι γκόμενα. Πήγα κομμωτήριο και γούσταρα φάση. εγω δεν χτενίζομαι μας κουρεψανε στο στρατο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 βαριέμαι να πάω για κούρεμα, ελπίζω να μην αφήσω μαλλί πάλι...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 βαριέμαι να πάω για κούρεμα, ελπίζω να μην αφήσω μαλλί πάλι... Κουρευτική μηχανή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Κουρευτική μηχανή. do it myself? dangerous...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παραδέχομαι. Σήμερα είμαι γκόμενα. Πήγα κομμωτήριο και γούσταρα φάση. pic baby ...pic!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δεν θέλω να έχω για τελευταία λύση το ξυρισμένο κεφάλι
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 τι ΠΑΛΙ, εσυ πασα μου το χεις τερματισει. Xθες πηγα σχολη και κλειδωσα τα κλειδια μεσα στο αμαξι. Σημερα δεν εβαλα ταχυτητα οταν παρκαρα και σηκωσα ελαχιστα το χειροφρενο.Το αμαξι αρχισε να τσουλαει μεσα στο παρκινγκ,καρφι για το αμαξι του γειτονα[φουλ κατηφορα]. Αυριο λεω να κυκλοφορησω με κανα λεοφωρειο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 πως κλειδώνεις τα κλειδιά μέσα στο αμάξι? παλιό το οποίο μπορείς να κατεβάζεις ασφάλεια με ανοιχτή πόρτα?
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Kαλοι χρυσοι οι σχιστοματιδες αλλα λιγο μυαλο ρε πουστη. Αν ξεκλειδωσεις το αυτοκινητο και δεν ανοιξεις καμια πορτα κλειδωνει μονο του μετα απο καποια δευτερολεπτα. Ε ΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ouch μλκία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις