Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Aπό το "μη συνεχίζετε το θέμα της ΕΡΤ εδώ", τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε; Τα νήματα κλειδώθηκαν και από τους δύο συντονιστές του μπλα-μπλα, για να προλάβω τυχόν "απορίες". Και ο Lucifer, συνοπτικά, και εγώ, αναλυτικά, εξηγήσαμε το γιατί. Και, όχι, το να λέτε "σέβομαι την απόφαση αλλά να σας πω μισό τη γνώμη μου" δε συνιστά λύση. Ούτε οι δήθεν "ρητορικές απορίες" και οι συζητήσεις για "άλλα θέματα" (με άξονα την ΕΡΤ και το φερετζέ πως μιλάτε για τα ιδιωτικά). Πρέπει δηλαδή να αρχίσω να ρίχνω ban για να συνεννοηθούμε; Διαφωνείτε; Σε pm., στο Hal ή σε εμένα. Ευχαριστώ.
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 @ nicoc89 :Υπάρχει ενσωματωμένη όλη η προϊστορία,η τωρική και μελλοντική,όλα τα επιτεύγματα του ανθρώπινου γένους ακόμα κι αυτά που θα κατακτηθούν αργότερα,ένα είδος epprom δηλαδή,το bios (και οι μελλοντικές του αναβαθμίσεις μαζί) της ανθρωπότητας,στο οποίο κατα καιρούς linkάρουν οι μεγαλοφυΐες (έχουν compiler λέμε...) και μας δίνουν είτε το iphone είτε το μουνί της Τζούλιας (την έχεις δει με τους δύο αράπηδες;Είδες @@ που είχε ο ένας; ) είτε την πενικιλίνη. googlαρε ακασικά αρχεία και θα σου λυθούν οι απορίες. tip:Άλλαξε προμηθευτή. ευχαριστώ για το tip , το έχω καταλάβει
gatokoritso Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 οποιος θελει να πει για ερτ ας παει προς adslgr.com εκει εχουν χωρο για τετοιες συζητησεις..δεν υπαρχει λογος για ban και για τσακωμους εδω.. 3
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 οποιος θελει να πει για ερτ ας παει προς adslgr.com εκει εχουν χωρο για τετοιες συζητησεις..δεν υπαρχει λογος για ban και για τσακωμους εδω.. isawwhatyoudidthere&ilikedit.jpg ο ερχομος των νεκρων... καλά φεύγουν τα permabans? τωρα προμοταρει τα games του ps4...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 να περιμένεις σιγά σιγά και τον titanomaxo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται? 1
noob Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 αν επιστρέψει ο andreas2 θα είμαι χαρούμενος Nαι πες μας τώρα ότι δεν είσαι παιδί χαρούμενο..
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τελικα ο διακοπτης, σε ολα τα υπολοιπα, επεσε λογω συνδικατου? Ρωταω γιατι: χθες το βραδυ αρχιναν να μιλανε ραδιοφωνικοι παραγωγοι στον ΝΙΤΡΟ (με κλαματα etc) που στην συνεχεια ειχαν για airplay κατι αριστεροMp3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις