Coddoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Nico την επόμενη φορά που θα κάνεις σεξ/έρωτα/συνουσία (οτι διάολο θες τέλος πάντων) καλού κακού ζήτα της να τραβηχτεί...Μπορεί να 'χει κανα δυνατό ωάριο,που ξέρεις.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τι κλείσανε; Κλείσανε τη ΝΕΤ. Οι αλήτες!
status Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τα σπέρματα είναι ζωντανα ! κουνιούνται! δηλαδή έχουμε ξένουν οργανισμούς που αναπτύσσονται στο σώμα μας κουβαλάμε ενα σακούλι παράσιτα και οι γυναίκες τα εκκολάπτουν !!!!!!!!!!!!! γιατι δεν τα ελέγχουμε εμείς με την σκέψη μας , το σπέρμα δεν σκέφτεται ότι και εγώ ! δρουν μόνα τους ειναι τρομακτικό να σκεφτείς πως κάποια στιγμή θα θελήσουν να παρουν τον έλενχο του σώματος μας ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΡΑ ? Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Αυτό θα έπρεπε να φοβόμασται και όχι μια ζόπι apocalipse και εξωγήινους απο άλλο πλανήτη οι εξωγήινοι είναι εδω! ΜΕΣΑ ΜΑΣ! επιτίθενται μαζικά και κάποιο καταφέρνει να υσβάλει πολλά δεν τα καταφέρνουν αλλα δεν τους νοιάζει ειναι αναλώσιμοι , ειναι πολλοί !!!!!! :ph34r: Βιολογία δεν παρακολουθούσες στο γυμνάσιο ή δεν πήγες γυμνάσιο; ;ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Βιολογία δεν παρακολουθούσες στο γυμνάσιο ή δεν πήγες γυμνάσιο; ;ρ έχουν χαθεί τα κύτταρα που είχαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες... 1
status Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 έχουν χαθεί τα κύτταρα που είχαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες... Πολύ τζίνα, κακό.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έχω τόση ώρα που θέλω να βάλω μια ταινία αλλά περιμένω πρώτα το λουκέτο. Άντε να δούμε πόσο θα τραβήξει ακόμα...
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Brokenhearted Αν και έχω αρχίσει να νυστάζω και δεν κάνει. Μάλλον πάει για αύριο να είμαι σε φόρμα
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στο μέγαρο της ΕΡΤ Δεν ήταν σίγουρα, μόλις γύρισα από εκεί. Θα ξεχώριζε ακόμα και με τόσο κόσμο.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ο Nicolas Cage εγγυάται την επιτυχία! Damn... δεν τόχα δει ότι έπαιζε αυτός...
athlios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στο μέγαρο της ΕΡΤ Δεν ήταν σίγουρα, μόλις γύρισα από εκεί. Θα ξεχώριζε ακόμα και με τόσο κόσμο. ειμαι περιεργος. Τι πήγες να κανεις. Είχαν σεβλάκια; Είχαν μπύρες; Ήταν καλά;Sent from my iPhone using Insomnia
caution Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παίζει EPT εδώ http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT
gatokoritso Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 παλι λουκετα? τεσπα παω για νανακια..καληνυχτες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις