..MementoMori.. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και δεν μαθαμε τι θα γινει με το μπασκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ναι ρε συ μονο 49 λεπτα κρατησε ειπαμε τελικος ή αντ1 ή nova λενε μεχρι τωρα τελικα nova??? FUUUUUUUUUUUU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 βλεπω να τρωει καμια μήνυση ο blackchaosmambaofuniverse απο την "θεμα με ματακια γειτονα" πες τα! Ανερχόμενος, δεν ξέρω. Καταραμένος, εύκολα. καταραμένος σαν σκιά περιπλανιέμαι τώρα σαν την βροχη πέφτω στη γη λαλεί πουλί γελάει παιδί τι να τα κάνω τα φλουριά είμαστε εδω περαστικοί σε τούτη εδω τη χώρα φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ τσικι τσικι για γιααααααα :cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ο Λογοκρισιας πως ποσταρε στο κλειδωμενο θεμα της ΕΡΤ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ο Λογοκρισιας πως ποσταρε στο κλειδωμενο θεμα της ΕΡΤ? και εγω την ιδια απορια εχω και περιμενω απαντηση απο του Moderators Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ειναι κρυφος modερετορας, αυτο το εκλεισε για να μη λεμε την γνωμη μας το φιδι της πολιτικής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 3 moderators εχουν συνδρομη στο θεμα.. περιμενουμε μια διευκρινηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coddoc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Η αλήθεια δεν κλειδώνεται/φιμώνεται με τίποτα μάγκες...Η δύναμη της αλήθειας του επέτρεψε/επιτρέπει να γράφει παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Total Visits: 1Location: Kiev, Kyyiv, UkraineIP Address: Volia (93.75.0.XXX) [Label IP Address]Search Referral: yandex.ua — Η τελευταία γυναίκα με την οποία γάμησα ήταν η κόρη μου. δε φακ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Η αλήθεια δεν κλειδώνεται/φιμώνεται με τίποτα μάγκες...Η δύναμη της αλήθειας του επέτρεψε/επιτρέπει να γράφει παντού. Θεούλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coddoc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τι είναι αυτό Λούση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Total Visits: 1 Location: Kiev, Kyyiv, Ukraine IP Address: Volia (93.75.0.XXX) [Label IP Address] Search Referral: yandex.ua — Η τελευταία γυναίκα με την οποία γάμησα ήταν η κόρη μου. δε φακ Νι πανιμάϊου παρούσκι,κογκντά γκαβαρίτε μπίστρα.Γκασπαντίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Total Visits: 1 Location: Kiev, Kyyiv, Ukraine IP Address: Volia (93.75.0.XXX) [Label IP Address] Search Referral: yandex.ua — Η τελευταία γυναίκα με την οποία γάμησα ήταν η κόρη μου. δε φακ Τι ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κλεκορισμοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τι είναι αυτό Λούση? Τι ειναι αυτο? Referral με το οποίο βρήκαν το blog μου. Αν μας διαβάζει καμια δίωξη, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΡΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις