Dark_son20 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 το χειρότερο είναι ότι φτιάξαν όλο αυτό τον ογκόλιθοκαι ένα σωστό μιξεράκι δεν βάλαν. όπως και ότι το νερό που ρίχνει σε πρώτη φάση είναι τρομερά πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/h_pio_prwtotyph_frapediera_ston_kosmo_apo_ellhnes_foithtes.2290628.html φτιαξανε ολο αυτο τον ογκολοθο για φραπε?παρτε ενα blender... το χειρότερο είναι ότι φτιάξαν όλο αυτό τον ογκόλιθοκαι ένα σωστό μιξεράκι δεν βάλαν. όπως και ότι το νερό που ρίχνει σε πρώτη φάση είναι τρομερά πολύ. που πατε χωρις παγακια... *καμια σωτηρια για αυτο το ενδοξο εθνος* σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ωρε νυστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ξεκινησε 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 αντε και με αντιπυρικη στολη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 γιατί δεν βάζουν μηχανή που δουλεύει με ρευμα στα καρότσια του super market και όταν τα βάζεις στην θέση τους να φορτίζει ?να έχει γκάζι και φρένο , να κάθεσαι μέσα και να περνάς να ψωνίζειςθα βόλευε αμα έχεις χτυπήσει το πόδι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ώρα για fifa 13 online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εχει στο αμερικα νομιζω τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 που πατε χωρις παγακια... *καμια σωτηρια για αυτο το ενδοξο εθνος* σπερες εν τελη σιγα την μαλακια που φτιαξανε. τπτ το πρωτοτυπο αντε και με αντιπυρικη στολη ελα μου ντε, που πας κυριε με το ερασιτεχνικο γαντακι κουζινας. εχω φωτο μου που φοραω αντιπυρικη προστασια (ολιγον γιαλατζι γτ ειναι τσιπιδες οι προισταμενοι) αλλα θα γινω meme αν την βαλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Βάλε βάλε. Στο offtopic δεν βλέπει κανείς no worries Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 βαλτη θα γινεις και famous meme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 κλεφτές ματιές σου έριχνα με ενα ζευγάρι κιάλιατα μάτια μου ειχαν γίνει ΝΑ , είχες κουρτίνες ανοιχτέςπως να μην δω αυτά τα βυζιάμα ξάφνου βλέπω πιο καλά πως να κρατήσω τον εμετόπου να το φανταστώ πως έχεις και απ τα δυόμια ερμαφρόδιτη είχα ατυχία να την δωτο παραπάνω είναι ποίημα του blackchaosmambaofuniverse (ανερχόμενος αφηρημένος ποιητής ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 βλεπω να τρωει καμια μήνυση ο blackchaosmambaofuniverse απο την "θεμα με ματακια γειτονα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ανερχόμενος, δεν ξέρω. Καταραμένος, εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ουτε μια ωρα δεν κρατησε το θεμα με την ερτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις