nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 8μηνο έκαναείμαι τέκνο πολυτεκνικής οικογενειακής εστίαςη φάση ειναι zN-----------------------------------άσχετο αλλα αν πας να αγοράσεις ταμπόν και είσαι άντρας σε κοιτάζουν περίεργα?θέλω να κάνω ενα πείραμα και χρειάζομαι 2-3 ταμπόν 1
athlios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 θέλω να κάνω ενα πείραμα και χρειάζομαι 2-3 ταμπόν https://www.youtube.com/watch?v=j3uaMTjMIiQ&feature=youtube_gdata_player 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δείτε το hangover 3 πολύ γέλιο κυκλοφόρησε σε καλή ποιότητα χθές.. οποιος ενδιαφέρεται να ψάξει στα γνωστά λημέρια..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δείτε το hangover 3 πολύ γέλιο κυκλοφόρησε σε καλή ποιότητα χθές.. οποιος ενδιαφέρεται να ψάξει στα γνωστά λημέρια.. καλή ποιότητα είναι το bluray όχι το dvd.Αρα όχι δεν κυκλοφόρησε ακόμα 1
frenzy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δείτε το hangover 3 πολύ γέλιο WHAT? κάκιστη μαλακία ήταν. Στο Hangover 3 κανείς δεν μέθυσε σε όλη την ταινία. Μόνο αυτό λέω και δεν είναι spoiler για την ταινία. Προειδοποίηση είναι.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Πφφφ και εκλεισα να παω Τεταρτη να το δω... άλλο να το δεις στο cinema προτειμώ blueray @ home χαχαχα όμως δεν έχει βγει σε blue ray , προσωπικά μου φαίνεται κατώτερη του dvd η ποιότητα που κυκλοφορεί
caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αυτό που έχεις 37,2 και όλοι γύρω σου είναι εκνευριστικά υγιείς; Ε ΑΥΤΟ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα φάση...
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Metallica played a unscheduled set, a fake band Dehaan was scheduled to play at the Orion Festival in Detroit on June 8, 2013. Instead Metallica came out and played Kill 'Em All - All the way through!!! 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οσο και να μαμιεσαι στην δουλεια, οταν σε πληρωνουν τα ξεχνας ολα...
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 πάω να κατουρήσω και γλιστράω και βαράω με το κεφάλι στον καμπινέτην ώρα που σηκώθηκα και προσπαθούσα να κατουρήσω χτυπάει το κινητό μου και τρέχω να το σηκώσω γιατι περίμενα τηλέφωνο ξεχνώντας μες τη ζαλάδα να βάλω μέσα το ματσαφλώκοκαι τσούπ μια φίλη της αδερφής μου έφευγε και έτυχε (δεν έτυχε πέτυχε) να περνάει απο το διάδρομο έβαλε το χέρι της σαν παρωπίδα και επιτάχυνε σαν δαιμονισμένηδεν φταίω :mellow: :mellow: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις