Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλακα κανεις ετσι. Τι καλυτερο απο γκομενακι μινι πανω στο τραπεζι να χορευει χολιντέι ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ. Ε και λιγο λοξιγκας, δε γαμεις.

Ξεκίνησα να γράφω ένα-δυο καλύτερα, τελικά όταν βρήκα 5-6 ακόμα αποφάσισα να το κάνω πρόταση, μ'αυτά και μ'αυτά κατέληξα σε μια λίστα στο excel.

Να του Λούσιφερ ας πούμε. Νο: 1051 στην λίστα μου.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Γκομενάκι χωρίς μίνι, πάνω στο κρεββάτι να μη χορεύει σκόρπιονζ. Λόξυγγας αδιάφορος.

Mαλακιες λες.

Γκομενάκι χωρίς μίνι, πάνω στο κρεββάτι να μη χορεύει σκόρπιονζ. Λόξυγγας αδιάφορος.

Mαλακιες λες.

Λε-τε.

Δημοσ.

Παν τραβα καμια παχια μαλακα γιατι πολυ κρεμασαν. Αε

δεν μπορω ετοιμάζομαι για ρεκόρ γκίνες σε απόσταση τουφεκίσματος

θα το τραβήξω βίντεο και θα τους το στείλω

Δημοσ.

Ας πούμε ότι μόλις έφυγε η γιν από δω. Και ας πούμε πως έχω πιει κρασάκια, τσιπουράκια, μπυρίτσα, κρασάκια με αυτή τη σειρά.

Ας πούμε επίσης πως ένα απ' τα 3 αδέσποτα γατάκια που ταΐζω στην αυλή, το φιλικότερο, νιαουρίζει παρ' όλο που έχει φαΐ και νερό. Ας πούμε ότι με ακολουθεί παντού γκρινιάζοντας και προσπαθεί να μπει μέσα στο σπίτι. Και ας πούμε πως στη φάση που είμαι, αποφασίζω να του φτιάξω σπιτάκι στη γατοφόρο.

Ας πούμε πως η γατοφόρος είναι σε δυσπρόσιτο μέρος, καλυμένη από διάφορες μαλακίες σε μια γωνιά της βεράντας. Και ας πούμε πως 5 παρά, εγώ είμαι στο μπαλκόνι με το μποξεράκι σκαρφαλώνοντας πράγματα για να την φτάσω. Ας πούμε πως τη φτάνω, αλλά ψάχνοντας το πορτάκι της, σηκώνω μια μαλακία και βρίσκω από κάτω μια σφηκοφωλιά. Και ας πούμε πως οι σφήκες μου κάνουνε ντου, ενώ είμαι παγιδευμένος με το μποξεράκι ανάμεσα στο επανασκαρφάλωμα των άχρηστων μαλακιών και της ελεύθερης πτώσης από τη βεράντα. Ας πούμε πως με τσιμπάνε 2 σφήκες ενώ δραπετεύω, την ώρα που ένας γείτονας μόλις έχει παρκάρει και με παρατηρεί.

Και ας πούμε πως το κωλόγατο δε θέλει να μπει στη γατοφόρο με τα χαλάκια και μόλις μπει στο σπίτι τρομάζει και φεύγει.

Τι την κάνετε την παναγία.

• Like 1
Δημοσ.

ποια τιμη θεωρειται λογικη για playstation 3 60gb χαλασμενο?(βγαζει ενα κιτρινο λαμπακι και μετα κοκκινο)..

σκεφτομαι να το παρω απο ενα γνωστο μου για να δω τι μπορω να κανω..

ενας ειδικος του ειπε οτι δε φτιαχνεται αλλα θελω να δω τι μπορω να κανω και γω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...