nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 γιατί καλαμπόκια; για να ψένουμε απέξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ναι αλλά γιατί καλαμπόκια; τόσα πράγματα υπάρχουν να ψήσεις... αλλά οκ καλό και το καλαμπόκι... πεινάω και βαριέμαι να φτιάξω φαι...θέλω σουβλάκι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ναι αλλά γιατί καλαμπόκια; τόσα πράγματα υπάρχουν να ψήσεις... αλλά οκ καλό και το καλαμπόκι... πεινάω και βαριέμαι να φτιάξω φαι...θέλω σουβλάκι....... μου αρέσουν και εγω πεινάω λίγο αλλα βαριέμαι να φαω τώρα , αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 να αλλά εγώ μετα θα βγω για ποτά και πρέπει να φάω τώρα... α έχω κάτι γεμιστά... δε πάει και το παλιάμπελο... αυτά θα φάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ρε γαμωτο απο τότε που έγινε απεντομωση(πριν μερικες εβδομαδες)στη πολυκατοικία καθε βραδυ (εκτος απο αυτο του σεισμού) βρισκω και μια κατσαριδα!!τα νευρα μου!!!!χρονια εχω να δω κατσαρίδες στο σπιτι και τις βλεπω τωρα μαζεμενες..ειμαι ένα κλικ πριν απο το νευρικό κλονισμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DqT22osMef4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 To κέρατο, για μια μπύρα βγήκα και κλείδωσε το θέμα με το παιδί κάποιος διάολος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 the things i see in here... μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 καλημέθρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ομορφιές και μεσημεριανές καλησπέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) καλημέθρα αυτό μου θυμίζει Ουρήθρα Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από BLuE_PaNtHeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 αυτό μου θυμίζει ουρίθρα λογικό αφου οταν ξυπνας πας για κατούρημα με την ουρήθρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 λογικό αφου οταν ξυπνας πας για κατούρημα με την ουρήθρα Πάλι "αλβανικό" ρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Πάλι "αλβανικό" ρε; γιατί εσύ τι χρησιμοποιείς ρε μαν για να κατουρήσεις ? τα αφτιά σου ? :mellow: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις