viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ITT: Scenes that made you feel far more than they should have http://boards.4chan.org/v/res/193302069 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 not found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 summer came? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 it was good though Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γίνεται στο youtube να μου ανοίγει όλα τα βιντεάκια στην καλύτερη διαθέσιμη ανάλυση κάθε φορά αυτόματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γίνεται στο youtube να μου ανοίγει όλα τα βιντεάκια στην καλύτερη διαθέσιμη ανάλυση κάθε φορά αυτόματα? http://userscripts.org/scripts/show/13333 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο άλλος λέει "καλησπέρα" και κάνει like στη δημοσίευση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γίνεται στο youtube να μου ανοίγει όλα τα βιντεάκια στην καλύτερη διαθέσιμη ανάλυση κάθε φορά αυτόματα? ναι, με extension/addon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο άλλος λέει "καλησπέρα" και κάνει like στη δημοσίευση του η αλλη γραφει καλησπερα και ν+1 λιγουρια κανουν like 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η αλλη γραφει καλησπερα και ν+1 λιγουρια κανουν like Έγραψε προχθές η ξαδερφή μου στο status της στο ρουφιάνο "να πάτε να χαθείτε όλοι παλιάνθρωποι σας σιχάθηκα" και πήρε καμιά 30 likes. Μετά τη ρωτούσανε κι όλας ποιός σε πείραξε καλή μου; Go figure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η κολλητή μου έφτιαξε πριν 2 βδομάδες και την έχει ήδη ρουφήξει.... οι μάυρες τρύπες μλκ.. αυτή στο φβ κι εγώ στο ιμγκουρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί ακόμα facebook εγώ δεν θα έφτιαχνα ποτέ λογαριασμό Ο άλλος λέει "καλησπέρα" και κάνει like στη δημοσίευση του γιατί το άλλο , που γράφουν κάτι "ψαγμένοΤουΚώλουΕμετός" και μετά κάνουν like?ή οταν γράφουν "έχω περίοδο , δεν είμαι καλά" και κάνουν like 50 άντρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μα πως γινεται να σε ρουφηξει το fb ? Το imgur ειναι λογικο, βλεπεις τοσα πολλα, αλλα το facebook? Αν θες παντως να της δωσεις κατι αλλο να ρουφηξει... εδω ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η κολλητή μου έφτιαξε πριν 2 βδομάδες και την έχει ήδη ρουφήξει.... οι μάυρες τρύπες μλκ.. αυτή στο φβ κι εγώ στο ιμγκουρ... πες της να σταματήσει πριν κάψει τα εγκεφαλικά της κύτταρα όπως λέει η γιαγιά μου Μα πως γινεται να σε ρουφηξει το fb ? Το imgur ειναι λογικο, βλεπεις τοσα πολλα, αλλα το facebook? Αν θες παντως να της δωσεις κατι αλλο να ρουφηξει... εδω ειμαι όρμα τούφα , όρμα στη Φίλη της christiana78 και εγώ στο γάμο σου θα φέρω καλαμπόκια (να ψένουμε απέξω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 γιατί καλαμπόκια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις