viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ITT: Scenes that made you feel far more than they should have http://boards.4chan.org/v/res/193302069
traganeus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γίνεται στο youtube να μου ανοίγει όλα τα βιντεάκια στην καλύτερη διαθέσιμη ανάλυση κάθε φορά αυτόματα?
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γίνεται στο youtube να μου ανοίγει όλα τα βιντεάκια στην καλύτερη διαθέσιμη ανάλυση κάθε φορά αυτόματα? http://userscripts.org/scripts/show/13333 2
άδικος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο άλλος λέει "καλησπέρα" και κάνει like στη δημοσίευση του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γίνεται στο youtube να μου ανοίγει όλα τα βιντεάκια στην καλύτερη διαθέσιμη ανάλυση κάθε φορά αυτόματα? ναι, με extension/addon
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο άλλος λέει "καλησπέρα" και κάνει like στη δημοσίευση του η αλλη γραφει καλησπερα και ν+1 λιγουρια κανουν like 3
άδικος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η αλλη γραφει καλησπερα και ν+1 λιγουρια κανουν like Έγραψε προχθές η ξαδερφή μου στο status της στο ρουφιάνο "να πάτε να χαθείτε όλοι παλιάνθρωποι σας σιχάθηκα" και πήρε καμιά 30 likes. Μετά τη ρωτούσανε κι όλας ποιός σε πείραξε καλή μου; Go figure
christiana78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η κολλητή μου έφτιαξε πριν 2 βδομάδες και την έχει ήδη ρουφήξει.... οι μάυρες τρύπες μλκ.. αυτή στο φβ κι εγώ στο ιμγκουρ...
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί ακόμα facebook εγώ δεν θα έφτιαχνα ποτέ λογαριασμό Ο άλλος λέει "καλησπέρα" και κάνει like στη δημοσίευση του γιατί το άλλο , που γράφουν κάτι "ψαγμένοΤουΚώλουΕμετός" και μετά κάνουν like?ή οταν γράφουν "έχω περίοδο , δεν είμαι καλά" και κάνουν like 50 άντρες
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μα πως γινεται να σε ρουφηξει το fb ? Το imgur ειναι λογικο, βλεπεις τοσα πολλα, αλλα το facebook? Αν θες παντως να της δωσεις κατι αλλο να ρουφηξει... εδω ειμαι
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η κολλητή μου έφτιαξε πριν 2 βδομάδες και την έχει ήδη ρουφήξει.... οι μάυρες τρύπες μλκ.. αυτή στο φβ κι εγώ στο ιμγκουρ... πες της να σταματήσει πριν κάψει τα εγκεφαλικά της κύτταρα όπως λέει η γιαγιά μου Μα πως γινεται να σε ρουφηξει το fb ? Το imgur ειναι λογικο, βλεπεις τοσα πολλα, αλλα το facebook? Αν θες παντως να της δωσεις κατι αλλο να ρουφηξει... εδω ειμαι όρμα τούφα , όρμα στη Φίλη της christiana78 και εγώ στο γάμο σου θα φέρω καλαμπόκια (να ψένουμε απέξω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις