scullyist Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αυτό με τις κραυγές πόνου δεν είναι κακό. Yπό άλλες συνθήκες κι εξαρτάται, ας μην αναλύουμε τ' αυτονόητα. Αλλά αρχίζεις και χάνεις τη γοητεία σου με τις predictable ατάκες, πρόσεξέ το =P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Κι εγω ημουν. Γενικα ψιλοπροσεχε το παντως. Εμενα μου ειπε να μην τις χρησιμοποιω και να κανω τον καθαρισμο με χαρτι τυλιγμενο γυρω απο το δεικτη μοναχα μεχρι οσο φτανει μεσα*. Το ηξερα πως δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα το ειχα κατηγοριοποιησει στα "ελα μωρε σιγα" που συμβαινουν σε αλλους σε στυλ urbanιας * Εβαλα πολυ σκεψη για τη συνταξη αυτης της προτασης Ναι αυτό είναι το σωστό, μου το έχουν πει και άλλοι (πχ και η αδερφή μου πήγε για έλεγχο) άλλα είναι τόσο φλου αυτό το πράμα που αν δε πάθεις δε θα μάθεις.Και στο κάτω κάτω λες, ε τότε γιατί υπάρχουν οι μπατονετες; Α; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 * Εβαλα πολυ πολλή σκεψη για τη συνταξη αυτης της προτασης Και το χάλασες στο p.s. mr. grammar nazi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Κι εγω ημουν. Γενικα ψιλοπροσεχε το παντως. Εμενα μου ειπε να μην τις χρησιμοποιω και να κανω τον καθαρισμο με χαρτι τυλιγμενο γυρω απο το δεικτη μοναχα μεχρι οσο φτανει μεσα*. Το ηξερα πως δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα το ειχα κατηγοριοποιησει στα "ελα μωρε σιγα" που συμβαινουν σε αλλους σε στυλ urbanιας * Εβαλα πολυ σκεψη για τη συνταξη αυτης της προτασης Σου έκανε και πλύση; Αν ναι, πόσο γαμάτο είναι να ξανακούς συχνότητες που δεν γνώριζες ότι υπήρχαν.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Και το χάλασες στο p.s. mr. grammar nazi. Νομίζω οτι η συγκεκριμένη διόρθωση είναι στο τοπ-5 των grammar nazis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Νομίζω οτι η συγκεκριμένη διόρθωση είναι στο τοπ-5 των grammar nazis. proud to be a faggot! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 To Μr. δεν γράφεται ποτέ με πεζό m. Backfired, mofo! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδιά, φτάνει δεν χωράει άλλο stan το κεφάλι μου. proud to be a faggot! Δεν κατάλαβα, αλλα έκανα like οτι και καλά κατάλαβα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 scul άκυρο, αλλά για πολύ καιρό νόμιζα ότι στο άβατάρ σου ήταν ένα σουρεαλιστηκό ανθρωπάκι που στρίβει σε μια γωνία του πεζοδρομίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Και το χάλασες στο p.s. mr. grammar nazi. OMFG Πως την πατησα ετσι? Eιδικα το συγκεκριμενο τρελαινομαι οταν το βλεπω λαθος! Ας κατηγορησω την αντιβιωση, λεει στις Ανεπιθυμητες Ενεργειες: Συγχυση @Status Οχι γμτ κι εγω το περιμενα αυτο, αλλα οπως οσες φορες εχω παει σε ΩΡΛ για ελεγχο κλπ η απαντηση ειναι "Δε χρειαζεται, δε βλεπω να υπαρχει κατι". Το οποιο ναι μεν ειναι καλο (γιουπιιι ακυρωνω τα μαθηματα κηροπλαστικης με το κερι των αυτιων) απο την αλλη παντα ηθελα να δω πως ειναι ολο αυτο που ακουγεται για τη φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 scul άκυρο, αλλά για πολύ καιρό νόμιζα ότι στο άβατάρ σου ήταν ένα σουρεαλιστηκό ανθρωπάκι που στρίβει σε μια γωνία του πεζοδρομίου Μέσα είσαι, μην δεχτείς ποτέ να σε πείσει κανείς για το αντίθετο με πεζές οπτικές ερμηνείες περί λάπτοπ. Kι επειδή εκτιμώ την αχαλίνωτη φαντασία, μια απροσδιόριστη μέρα στο μέλλον με συννεφιασμένο ουρανό, θα σε βάλω να μου πεις και τι σχήματα βλέπεις στα σύννεφα. Μα με πέθανες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ελπίζω να λέει και το μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σύμφωνοι. Θα φοράω και τα γυαλιά μου --> Ήταν λίγο απογοήτευση βέβαια το vaio, μετά από 2 χρόνια που έβλεπα την γωνία να λιώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδιά, φτάνει δεν χωράει άλλο stan το κεφάλι μου. Δεν κατάλαβα, αλλα έκανα like οτι και καλά κατάλαβα. Είμαι περήφανη που είμαι γκραμμαρ νατσι ρε μάνα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ήταν λίγο απογοήτευση βέβαια το vaio, μετά από 2 χρόνια που έβλεπα την γωνία να λιώνει Ε, τώρα. Άντε, πάρε σουρεάλ ανθρωπάκι να στρίβει τη γωνία (in an air floating kind of way...? =P) Και μιας και λέμε για άβαταρ, Yin, σεβαστός ο Τσάπλιν αλλά το προηγούμενο ήταν έρωτας (κλαψ, bring it back κλπ.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις