pinwkolwnies Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εχει πλάκα να σε κοιτάνε λες και είσαι άλιεν όμως τα πραγματικά άλιεν ειναι αυτοί εγω απλά γελάω μαζι τους dat face :mellow: Κουμπάρε,οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν έκφραση γι αυτό: Γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον ε
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Κουμπάρε,οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν έκφραση γι αυτό: Γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον ε ισχύει σε κάθε περίπτωση εκτός αν έχεις φάει αυγά και κλάνεις
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) XAXAXAXXAX αυτό δεν είναι τίποτα που κάνεις φίλε νικοσ .Εγω επειδή είμαι με το ποδήλατο και δεν έχω αμάξι.είχα αλλά τα τράκαρα και τα 2 .που λες όταν βλέπω τον άλλο με το αμάξι που μόλις με βλέπει πατάει γκάζι λες και του χαλάω την αισθητική επειδή οδηγάω ποδήλατο .Του αρχιζω κάτι χριστοπαναγίες και του ουρλιάζω ΣΙΓΑ ΡΕ Μ*λ*Κ* ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙΣ!! και By the way μένω και Κρητη και αναρωτιέμαι πως δεν με έχει ρίξει κανείς καμία με το όπλο. Απο τύχη ζω .Αλλα γω δε φοβάμαι έχω πατήσει και 30 αντα τώρα και δε φοβάμαι τον θάνατο Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2013 από BLuE_PaNtHeR 3
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εγώ παλιά περνούσα απότομα τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και καμια φορά που πήγαινε να με πατήσει καποιος του φώναζα"ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ? ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ "έχουν πάει να με σκοτώσουν αμέτρητες νταλίκες και απο θαύμα ζωείχε πολύ πλάκα 1
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 XAXAXAXXAX αυτό δεν είναι τίποτα που κάνεις φίλε νικοσ .Εγω επειδή είμαι με το ποδήλατο και δεν έχω αμάξι.είχα αλλά τα τράκαρα και τα 2 .που λες όταν βλέπω τον άλλο με το αμάξι που μόλις με βλέπει πατάει σκάζι λες και του χαλάω την αισθητική επειδή οδηγάω ποδήλατο .Του αρχιζω κάτι χριστοπαναγίες και του ουρλιάζω ΣΙΓΑ ΡΕ Μ*λ*Κ* ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙΣ!! και By the way μένω και Κρητη και αναρωτιέμαι πως δεν με έχει ρίξει κανείς καμία με το όπλο. Απο τύχη ζω .Αλλα γω δε φοβάμαι έχω πατήσει και 30 αντα τώρα και δε φοβάμαι τον θάνατο ισχύει σε κάθε περίπτωση εκτός αν έχεις φάει αυγά και κλάνεις Νίκο, ο Ιάσωνας, Ιάσωνα, ο Νίκος. 1
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πλύναμε κουζίνα. Σκουπίσαμε σπίτι. Σφουγγαρίσαμε σπίτι. Απολυμάναμε τουαλέτα γατιών. Συμμαζέψαμε βεράντα. Πλύναμε βεράντα. Βάλαμε 2 πλυντήρια. Μένει να απολυμάνω τουαλέτα γιατσανθρώπ', να αλλάξω σεντόνια στα κρεββάτια, να τακτοποιήσω το γραφείο, να βάλω το τελευταίο πλυντήριο και να κάνω το ωραιότερο ντους που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος.
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πλύναμε κουζίνα. Σκουπίσαμε σπίτι. Σφουγγαρίσαμε σπίτι. Απολυμάναμε τουαλέτα γατιών. Συμμαζέψαμε βεράντα. Πλύναμε βεράντα. Βάλαμε 2 πλυντήρια. Μένει να απολυμάνω τουαλέτα γιατσανθρώπ', να αλλάξω σεντόνια στα κρεββάτια, να τακτοποιήσω το γραφείο, να βάλω το τελευταίο πλυντήριο και να κάνω το ωραιότερο ντους που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος. Φωτο με φακιόλι ΤΩΡΑ. 2
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έχω μια selfshot από το χειρουργείο αν θες, στο σπίτι μόνο κότσο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πλύναμε κουζίνα. Σκουπίσαμε σπίτι. Σφουγγαρίσαμε σπίτι. Απολυμάναμε τουαλέτα γατιών. Συμμαζέψαμε βεράντα. Πλύναμε βεράντα. Βάλαμε 2 πλυντήρια. Μένει να απολυμάνω τουαλέτα γιατσανθρώπ', να αλλάξω σεντόνια στα κρεββάτια, να τακτοποιήσω το γραφείο, να βάλω το τελευταίο πλυντήριο και να κάνω το ωραιότερο ντους που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος. χοχο σε πρόλαβα .εγω τα έκανα χθές όλα αυτα
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έχω μια selfshot από το χειρουργείο αν θες, στο σπίτι μόνο κότσο. Ξέρω φωτοσοπ ξέρεις, ανέβασε εσύ και ξα μου εμένα.
caution Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οοοοhhh, the gayness! *πάει να δει αν τελείωσε το πλυντήριο* 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις