pinwkolwnies Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εχει πλάκα να σε κοιτάνε λες και είσαι άλιεν όμως τα πραγματικά άλιεν ειναι αυτοί εγω απλά γελάω μαζι τους dat face :mellow: Κουμπάρε,οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν έκφραση γι αυτό: Γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Κουμπάρε,οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν έκφραση γι αυτό: Γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον ε ισχύει σε κάθε περίπτωση εκτός αν έχεις φάει αυγά και κλάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) XAXAXAXXAX αυτό δεν είναι τίποτα που κάνεις φίλε νικοσ .Εγω επειδή είμαι με το ποδήλατο και δεν έχω αμάξι.είχα αλλά τα τράκαρα και τα 2 .που λες όταν βλέπω τον άλλο με το αμάξι που μόλις με βλέπει πατάει γκάζι λες και του χαλάω την αισθητική επειδή οδηγάω ποδήλατο .Του αρχιζω κάτι χριστοπαναγίες και του ουρλιάζω ΣΙΓΑ ΡΕ Μ*λ*Κ* ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙΣ!! και By the way μένω και Κρητη και αναρωτιέμαι πως δεν με έχει ρίξει κανείς καμία με το όπλο. Απο τύχη ζω .Αλλα γω δε φοβάμαι έχω πατήσει και 30 αντα τώρα και δε φοβάμαι τον θάνατο Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2013 από BLuE_PaNtHeR 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εγώ παλιά περνούσα απότομα τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και καμια φορά που πήγαινε να με πατήσει καποιος του φώναζα"ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ? ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ "έχουν πάει να με σκοτώσουν αμέτρητες νταλίκες και απο θαύμα ζωείχε πολύ πλάκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 XAXAXAXXAX αυτό δεν είναι τίποτα που κάνεις φίλε νικοσ .Εγω επειδή είμαι με το ποδήλατο και δεν έχω αμάξι.είχα αλλά τα τράκαρα και τα 2 .που λες όταν βλέπω τον άλλο με το αμάξι που μόλις με βλέπει πατάει σκάζι λες και του χαλάω την αισθητική επειδή οδηγάω ποδήλατο .Του αρχιζω κάτι χριστοπαναγίες και του ουρλιάζω ΣΙΓΑ ΡΕ Μ*λ*Κ* ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙΣ!! και By the way μένω και Κρητη και αναρωτιέμαι πως δεν με έχει ρίξει κανείς καμία με το όπλο. Απο τύχη ζω .Αλλα γω δε φοβάμαι έχω πατήσει και 30 αντα τώρα και δε φοβάμαι τον θάνατο ισχύει σε κάθε περίπτωση εκτός αν έχεις φάει αυγά και κλάνεις Νίκο, ο Ιάσωνας, Ιάσωνα, ο Νίκος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εσυ οδηγάς αμάξι να φανταστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εσυ οδηγάς αμάξι να φανταστώ Μουά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 και νταλίκα οδηγάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πλύναμε κουζίνα. Σκουπίσαμε σπίτι. Σφουγγαρίσαμε σπίτι. Απολυμάναμε τουαλέτα γατιών. Συμμαζέψαμε βεράντα. Πλύναμε βεράντα. Βάλαμε 2 πλυντήρια. Μένει να απολυμάνω τουαλέτα γιατσανθρώπ', να αλλάξω σεντόνια στα κρεββάτια, να τακτοποιήσω το γραφείο, να βάλω το τελευταίο πλυντήριο και να κάνω το ωραιότερο ντους που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πλύναμε κουζίνα. Σκουπίσαμε σπίτι. Σφουγγαρίσαμε σπίτι. Απολυμάναμε τουαλέτα γατιών. Συμμαζέψαμε βεράντα. Πλύναμε βεράντα. Βάλαμε 2 πλυντήρια. Μένει να απολυμάνω τουαλέτα γιατσανθρώπ', να αλλάξω σεντόνια στα κρεββάτια, να τακτοποιήσω το γραφείο, να βάλω το τελευταίο πλυντήριο και να κάνω το ωραιότερο ντους που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος. Φωτο με φακιόλι ΤΩΡΑ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έχω μια selfshot από το χειρουργείο αν θες, στο σπίτι μόνο κότσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πλύναμε κουζίνα. Σκουπίσαμε σπίτι. Σφουγγαρίσαμε σπίτι. Απολυμάναμε τουαλέτα γατιών. Συμμαζέψαμε βεράντα. Πλύναμε βεράντα. Βάλαμε 2 πλυντήρια. Μένει να απολυμάνω τουαλέτα γιατσανθρώπ', να αλλάξω σεντόνια στα κρεββάτια, να τακτοποιήσω το γραφείο, να βάλω το τελευταίο πλυντήριο και να κάνω το ωραιότερο ντους που έχει κάνει ποτέ άνθρωπος. χοχο σε πρόλαβα .εγω τα έκανα χθές όλα αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έχω μια selfshot από το χειρουργείο αν θες, στο σπίτι μόνο κότσο. Ξέρω φωτοσοπ ξέρεις, ανέβασε εσύ και ξα μου εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οοοοhhh, the gayness! *πάει να δει αν τελείωσε το πλυντήριο* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Tis not gay! Tis tending to my castle. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις