mastor10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Και αφού μας γάμησε την ψυχολογία ο Martin, πα να σαπίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γιατί; Είστε στη φάση "και στα δικά σας, βίο ανθόσπαρτο, λολ"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 με πήρα τηλέφωνο και δεν το θυμάμαι ? είδα κλίση από τον αριθμό μου στο κινητό μου πως γίνεται αυτά ? ποτ? Με vodka ..τουλαχιστον έτσι το εκανα εγω..γι αυτο το γύρισα στο ουίσκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Υπό άλλες συνθήκες "εγώ δεν ξέρω πως δουλεύουν αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου - κομπάρσος είμαι εδώ", αλλά επειδή στην προκειμένη περίπτωση η απορία ερχόταν από πολύ καθώς πρέπει μιλφ, έκανα την εξαίρεση. -Να, thepirateb[..], γράψε εδώ π.χ την ταινία που θες να κατεβάσεις. -Εεε δεν ξέρω τωρα ποια. -Ε πες μία που θες να δεις. -Βάλε εσύ όποια θες. -Οκ, βάζω παράδειγμα "trainspotting" (γαμώ την πρωτοτυπία μου). ...1ο αποτέλεσμα αναζήτησης --> "TEENSEXCOUPLE". - - 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλά που δεν πήγες να γράψεις το Miserables να σου βγάλει κανα milfbangscomputerboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Με vodka ..τουλαχιστον έτσι το εκανα εγω..γι αυτο το γύρισα στο ουίσκι.. εγω δεν πείνω αλκοόλ , μόνο σε γιορτές / γάμους ο σεισμός ειναι υποκουφες δονήσεις στις μητρικές πλάκες της γης? (το διάβασα πρόσφατα σε ενα περιοδικό που έλεγε για τα τέκνο ρήγματα στην Ελλάδα) γιατι αν είναι έτσι όπως λένε οι επιστήμονες τότε κανένα μέρος δεν ειναι ασφαλές :ph34r: :ph34r: Με vodka ..τουλαχιστον έτσι το εκανα εγω..γι αυτο το γύρισα στο ουίσκι.. εγω δεν πείνω αλκοόλ , μόνο σε γιορτές κ γάμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 υποκοφες δονήσεις.δλδ κάνουν τούμπες τα γατάκια και οι αρκούδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Θέλω εκείνη τη τηλ γραμμή που πέρνεις και κράζεις για να τα βγάλεις όλα απο μέσα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 σεισμος και μεσα στην πολη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Λήκαρε το σάμπαθ. Κάποιος πρέπει να πάει τον όζη στην πίσω αυλή με ένα δίκαννο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 σεισμος και μεσα στην πολη... και που λες ειμαι μεταξυ ονειρων και ανοιγει αποτομα το ματι.λεω τι στο καλο?και λιγα δευτερα μετα εριξε ο σεισμος(ο οποιος μου φανηκε μεγαλυτερος απο 4,4 ισως εχω ξεσυνηθίσει...).φωναζω ενα ειμαστε οκ?μου λενε οι δικοι ολα καλα και ειμαι ετοιμη να ξεραθω παλι.λιγα λεπτα αργοτερα εχω χαλαρωσει και λαγοκοιμάμαι χτυπαει το κινητο και ακουω μια τυπισσα να μου φωναζει με μια φωνη μες τη τσιριδα:"νιτσα!!εισαι καλα??εισαι ΚΑΑΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ?".λεω απο μεσα μου πια νιτσα?και της απανταω:"οχι αι χεσε μας πρωινιατικα..πρωτα ο σεισμος και μετα εσυ.." το κλεινω και καπακι ξαναπερνει!!!και μου λεει γιατι της το εκλεισα!και να ξεκιναει μουρμουρα!δεν ειχα το ψυχικο σθενος να της απαντησω απλα της το εκλεισα στα μουτρα, απενεργοποιησα το κινητο και εχασα τον υπνο για καμια ωρα τουλαχιστον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πολύ εύκολα τον χάνετε τον ύπνο σας εσείς, εγώ δεν ξύπνησα καν και μένω 10 λεπτά από το επίκεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εγω κρητη πάντως δε τον καταλαβα.luci εισαι star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Morning star. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις