Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 και καπως ετσι βγηκαν τα χελωνονιτζακια @στορμ οταν ειχανε τη ζυμη με τυρι μεσα μετραγε ασχημα, οταν αρχισα να την παιρνω ετσι μετα 2 βδομαδες την σταματησαν daaamn Οντως. Παντως τωρα εβαλαν Philadelphia το οποιο ηταν αρκετα καλο ομολογουμενως. @Θρες ποια προτιμας γενικα? Να ριξω ενα τεστ την επομενη φορα.
Tyler Durdenn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Οντως. Παντως τωρα εβαλαν Philadelphia το οποιο ηταν αρκετα καλο ομολογουμενως. @Θρες ποια προτιμας γενικα? Να ριξω ενα τεστ την επομενη φορα. Μάγκες... Μόνο το σουβλάκι κάνει δουλειά... Τι πίτσες και .....! Σουβλάκι κοτοπουλο και τέλος.. :-D
christiana78 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 κι εγώ σουβλακόπαιδο είμαι . οι μόνες που μπορώ να φάω είναι με την λεπτή ζύμη, έχει και η φαν. Ναι αυτή με το φιλαδέλφεια επίσης... αλλά δε συμφέρει, εκεί που αφήνω τουλάχιστον το απέξω μ'αυτό τον τροπο την τρώω ολόκληρη... και νιώθω τεράστιο γουρόυνι μετά..
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 πωωω παιδια μολις είδα τι είναι το official off-topic thread!!!!!!!!! ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΡΡΡΩΩΩΩΩ 1 τραγούυυυυδιιιιιι gamatooooooooooo!!! *ΠΡΟΣΟΧΗ*! Αν το ακούσετε, θα το λατρέψετε και ό,τι κι αν κάνετε δεν θα μπορείτε να μην το ακούτε για την υπόλοιπη ζωή σας! أمينة الحنطور φαπ φαπ φααααααααααπ!
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Τι έγινε ρε παιδιά στο game of thrones? Τι ήταν αυτό;
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ωπα! Επειδη το βλεπω να ρχεται, SPOILER πληζ. Αν και εχουν υστεριασει ολοι στο fb και καπου θα την πατησω και θα διαβασω κατι που δεν πρεπει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 @Θρες ποια προτιμας γενικα? Να ριξω ενα τεστ την επομενη φορα. από τις γνωστές αλυσίδες μόνο την Dominos... 2
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αθηνεζοι καλή πιτσαρία είναι L'Artigiano http://www.lartigiano.gr/ αλυσιδα μεν αλλά καμια σχεση με fan κλπ. Εχει και διαφορα ζυμάρια, ιταλικο, ολικης κλπ για τους πιο απαιτητικούς. Τι έγινε ρε παιδιά στο game of thrones? Τι ήταν αυτό; Σου στελνω pm να σου πω τι θα γινει μετα να μην εχεις αγωνία. wait.
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 με πήρα τηλέφωνο και δεν το θυμάμαι ? είδα κλίση από τον αριθμό μου στο κινητό μου πως γίνεται αυτά ? ποτ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ήταν κλήση από το μέλλον, για να σε προειδοποιήσει ο μελλοντικός σου εαυτός για το εκατομμύρια εγκεφαλικών κυττάρων που έχεις κάψει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις